ztvrdnou ti zadni pruziny, protoze budou pruzit i ty tenisaky....zaroven poslouzi nekterym tezkym pripadum jako dorazy..... pak jeste zkus zkrutny stabilizatory z tezsiho auta (jsem dal o vikendu konecne ten z 6valu) a jako joooo.....motokara hadr!!!
hele, myslel jsem že is má stejnej podvozek jako šestivály, brzdy stabilizátory, vše? nebo že bych se pletl? třeba u E30 mělo nejtvrdší stabilizátory is a kombajn vzadu.
Originál zaslal Hanz [B]ztvrdnou ti zadni pruziny, protoze budou pruzit i ty tenisaky....zaroven poslouzi nekterym tezkym pripadum jako dorazy..... pak jeste zkus zkrutny stabilizatory z tezsiho auta (jsem dal o vikendu konecne ten z 6valu) a jako joooo.....motokara hadr!!!
Originál zaslal lubosh [B]:D tak EGESI uz by tam byl, jen se nemuzu dovolat Grafovy, abych se s ni domluvil, kdy mi vleze do pruziny. (nebo snad ja ji??????? :bj:
No, u Grafovy v pruzine? A lizt ji tam? Jsem zvedavej, na Tvuj doraz? Doufam, ze ten tlak vydrzis!
Originál zaslal JFK [B]Kdyby mohl, tak je tam určitě dá, že?:) Ale asi při ET 13 a šířce kol 8.5 palců by šli do hajzlu jak gumy tak blatníky.:D :bigok: Teď jsem měl podobný problém: ET 19 a 9x17 : 245/40/17 a to musíte vidět ten válec a na 320i coupe:) Bomba:):ucta: Když to vyděl DaF, tak ho to rozsekalo na sračky:D :bigok: :gobeer:
Jojo, o tom to presne je... Kola se musej prefoukat do A-cek, aby jejich hrany nedrely o blatniky, pokud je to ETcko tak brutalni a lezou ven (Luboshuv i Robinuv pripad) Musi se to i pritvrdit...
Fakt se mi Robinova kara libila. Roberte, mas ale na tech svejch fotkach obracene predni kola. Ty zadni jsou OK, predni by chtely prohodit Jinak super fotky :bigok:
Originál zaslal DaF [B]Jojo, o tom to presne je... Kola se musej prefoukat do A-cek, aby jejich hrany nedrely o blatniky, pokud je to ETcko tak brutalni a lezou ven (Luboshuv i Robinuv pripad) Musi se to i pritvrdit...
Fakt se mi Robinova kara libila. Roberte, mas ale na tech svejch fotkach obracene predni kola. Ty zadni jsou OK, predni by chtely prohodit Jinak super fotky :bigok:
Tak to si počkejte na moje desítky vzadu! Jsou totiž z pětky, ještě tam musím narvat dorazy.
Taky jsem zakoupil tenisky, 225, trocha prace s pajcrem, kladivem, flexou, ukrajincem, keltskym zarikanim, pohruzkou zabitim a jsou tam.
Ted kdyz to stoji na parkovisti, tak vypada ze jede minimalne o 50 km/h rychlejc
Originál zaslal DaF [B]Jojo, o tom to presne je... Kola se musej prefoukat do A-cek, aby jejich hrany nedrely o blatniky, pokud je to ETcko tak brutalni a lezou ven (Luboshuv i Robinuv pripad) Musi se to i pritvrdit...
:bigok:
Kola se nemusejí vůbec přefukovat. Nevím co je to za blbost:)
Měl jsem tam svejch klasickejch 2.5 (nevím přesně čeho):)