Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Diskuze : Golf II GTI vs. BMW 325i(tds)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kriznik

#481 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Bombarder
[B]Muzete si byt jisti, ze to neni jeden a ten samy clovek a ani se u meho kompu nikdo nestrida. Taky mrkni na ip adresu frajera, co psal o remus tunu na golfa. dale ver tomu, ze se ti muzu hlasit kazdy den z jine ip adresy.

v tom pripade se v jedny firme kumuluje podezrele vysokej pocet lidi, kteri maji pocit, ze kdyz alespon dvakrat denne nekoho neurazi, budou mit spatny spani

:shit:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#482 Příspěvek od Bombarder »

Nekteri na tuto diskuzu dokazi argumentovat ip adresou. hmmmm, zajimave. (shreku, ten ventilator do samary te musel odrovnat. cha cha :-))))))))))
Uz me vymazte!!!! Ty srandy fantastů z prahy uz fakt neunesu !!

k: a jeste cekam jak mi vysvetlis ten remus tunnig... (kde se vzala jina ip adresa s jinym subnetem??)

zaver: co mi tato webova stranka dala?
hovno a ponauceni. pokud mas jiny nazor nez fanatici kteri si mysli, ze bavku nemuze nic konkurovat, tak zde nemas co delat.
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#483 Příspěvek od Bombarder »

k:odpoved: dve moznosti.
1. Muj znamy
2. Nekdo cizi, kdo to dokaze z praxe posoudit
(asi zde nemuzu ocekavat vetsi podporu frajeru vlastnicich vw, ze)

Vyber si.
TT
Kontaktovat uživatele:

#484 Příspěvek od TT »

Originál zaslal Bombarder
[B]Nekteri na tuto diskuzu dokazi argumentovat ip adresou. hmmmm, zajimave. (shreku, ten ventilator do samary te musel odrovnat. cha cha :-))))))))))
Uz me vymazte!!!! Ty srandy fantastů z prahy uz fakt neunesu !!

zaver: co mi tato webova stranka dala?
hovno a ponauceni. pokud mas jiny nazor nez fanatici kteri si mysli, ze bavku nemuze nic konkurovat, tak zde nemas co delat.

:) ...zase vedle, protože zde Ti nikdo nechce vnucovat něčí názory, jsi snad svéprávnej ne, každopádné jsi pěkně ješitnej, protože se urážíš a nemáš proč, navážíš se do lidí, které neznáš...ale to už jsem Ti říkal hned na začátku, je jen na jednotlivci, jak se zde zapíše,...sám se podívej kolikrát ses navezl do Shreka, Hanze atd. útočit na jejich osoby bylo zcela zbytečné, ne??
Každopádně, jestli se stavíš ke všemu , tak jako "pepici z Prahy ap. ", tak si myslím něco o tvém charakteru, plno chlapů z klubu je mimo Pražskejch a viděl bys , že by se někdo do někoho navážel jen proto že je z Prahy nebo naopak třeba z Trutnova a pod.??? Myslím si proto svoje o Tvé urovni inteligence....
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#485 Příspěvek od Bombarder »

O moji urovni inteligence by se dalo opravdu hodne diskutovat. A poradne si precti kolikrat se ostatni "navazeli" do me a vubec me neznaji. A vem na vedomi, ze jsem sam proti vsem.
Jakou mam ted ip adresu prumerna inteligence ??
(to neni pro TT, ale pro jineho)
a ty argumenty o pernikarich a trutnovu to nech stranou.
taky by me zajimalo, proc zde vybec reagujes a delas dalsi vlny, kdyz te nikdo neurazi a ty na oplatku mumlas neco o me inteligenci !!
v tom je ten problem, kapišto?
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#486 Příspěvek od HEERY »

Je co tady z toho nadelate.To o mem upravenem Golfu II jsem psal a stojim si za tim.I kdyz je to castecne proti BMW, ale ropnymu.Jak ale nekdo reagoval vyse tak jste se bavili o seriovem 16V ten rozhodne tak dobre asi nepojede.Nicmene zadni pohon je the best a Golfa fakt uz nechci.
Jo a IP adresa se meni pri kazdem novem vytacenem pripojeni pres providera takze stale stejnou ma nekdo z pevne lajny ci pres kabelovku.
Kriznik

#487 Příspěvek od Kriznik »

nemyslim bombardere ze ty ses ten clovek co me muze poucit o IP a internetu celkove... (no ale zkus to, rad se neco priucim)

ted (tim myslim dnesni posty) mas ip :
62.177.113.78. Host: ostravab-78.dialup.vol.cz
- jasne to se meni, uprime ti muzu rict, ze takova nahoda aby se z dialu pripojil nekdo uplne jinej se stejnou ip sem, zaregistroval se a zacal nadavat ostatnim, je pravdepodobna, asi jako ze na tebe spadne meteorit

nicmene, kdyz si se tady rozmachoval s hektorem zpocenym, tak to nebyl dialup ze?
ale bylo to 62.168.43.98
a tahle ip
inetnum: 62.168.43.96 - 62.168.43.111
netname: INGELECTRIC-NET
descr: Ingelectric a.s.

mno za predpokladu, ze to byla proxy tak tvuj znamy se projevil jako zhruba 3letej hosik co mu maminka zabavila dudlik

a jesli sis vsiml, prave si se zacal navazet i do me, kteryzto jako jeden z mala s tebou mel nejvic trpelivosti...

schvalne si precti vsech tech 33stranek diskuse a delej si carky kdy se nekdo navezl do tebe a kdy ses ty navezl do ostatnich... pral bych ti abys vyhral :)
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#488 Příspěvek od Bombarder »

Kadopadne, diky za odpoved mimo misu.
O navazeni:
"kazdej clovek s prumernou inteligenci pochopi ze tohle forum loguje ip : je tu i takova ikonka celkem viditelna k tomuto ucelu urcena"
ted mi ukaz, kdo zacal drive !!!
To tu je kurva fakt dokola.
Kriznik

#489 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal bombarder
[b] ted mi ukaz, kdo zacal drive

chces to opravdu vedet? : prikladne stranka c.2

a odpovedel jsem ti naprosto jasne a prehledne

howgh
Ocasek

#490 Příspěvek od Ocasek »

nojo, jak si muze nekdo vymyslet to, ze sem psal, pak se odpojil, nekdo dostal tu jeho byvalou ip adresu a sel (naprosto cirou nahodou) sem a zacal psat ty same kraviny...

tak se nehadejte ne? chovate se jak mala decka :D:D
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#491 Příspěvek od Bombarder »

At se divam, jak se divam na str c 2. tak tvuj nick tam nikde nemuzu najit. ale muzu ho najit na str c 32.
odpovedel jsi na neco, co jsem se vubec neptal.
ale odpovidat mi samo ze nemusis.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#492 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal matty
[B]nic proti tobě JFK ale to si snad děláš prdel ne s tou Audi RS6
ten chlápek si s tebou jen hrál
já už teď báwo nemám a je mi smutno, byla to 328i a nejlepší kára v mým životě, ale buďme soudný báwa jsou skvělý auta,ale na nejaký káry prostě nemaj

Tebe ale omlouvá to, že jsi měl "jenom" 328. A posuzuješ to podle svých zkušeností s Báwem. Já jsem si s ním NEhrál v 320i ale v M3:):bigok:
Před barákem mi teď stojí 320, 325 a M3. A můžu to nestranně posoudit, jak na tom ty motory jsou. Rozdíl mezi dvoulitrem a dvaapůllitrem v celém rozsahu otáček je asi takovej: 10-20% navrch má 325. Rozdíl skoro 50 koní, ale v reálu to není zas až tolik znát. A rozdíl mezi 325 a M3: 100-200%, pouze 100 koní navíc, ale krou?á na neutrál (!!!) má větší než M3 E30-ka, a ten výbuch od spoda je neskutečnej... A strátovost výkonu na kola? Prd.
Takže Báwa jezděj pěkně a jsou skvělý a na některý auta nemaj. Máš pravdu. Ale BMW dělá auta na normální ježdění i pro důchodce a pak pro psychopaty dělaj supersporty v "M GmbH", ale to s BMW má společné jenom přední světlo. Ale díky téhle motoristické firmě má BMW takovej zvuk jakože sportovní auta.

PS: Jestli si hrál, tak proč mě nepředjel, když před sebou na světlech vyděl avii a muselo mu bejt jasný, že za ní bude při čekání na zelenou smrdět?:)
Taky si hraju s nějakejma civilkářema, ale jak potkám solidní káru, a to v tomto případě byla, tak je to na krev. :bigok: :bigok: :bigok: :D :D
stealth
Kontaktovat uživatele:

#493 Příspěvek od stealth »

Originál zaslal JFK
[B]
Taky si hraju s nějakejma civilkářema, ale jak potkám solidní káru, a to v tomto případě byla, tak je to na krev.

Třeba měl vedle sebe manželku a ta mu to zakázala :nene: :naholou:

:mhihi:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#494 Příspěvek od JFK Čestný člen »

nemel, jsem mu cumel do kary, jsme jeli chvili vedle sebe:bigok: :bigok: :D
matej
Kontaktovat uživatele:

#495 Příspěvek od matej »

na ja tomu verim. jedem znamej my to taky kdysi rikal, ze mely proti sobe RS6 a M3 E36( 3.2 ) a cemeli jak vyvorany mysi. a ten typek bych rek, ze neni uplnej uchyl do BMW. ta M3 byla jeho ale ted ma imprezu GT a prej se mu zamlouva vic.
Kriznik

#496 Příspěvek od Kriznik »

porad se tady dokola melou
hrusky jabka svestky a kefir.... a snazite se to vsechno michat a delat nejaky pozivatelny mismas ci co ;)

existuji tusim nejaky kategie aut
neda se objektivne srovnat nikdy nic audi/porsche/bmw/mitsu ... kdyz vybiras od kazdy znacky model kterej patri uplne jinam

jo kdyz se stanovi treba cena, nebo vykon nebo ja nevim.. prevodovka, tak ty auta jsou v supliku a ted je srovnavas :)

jasne STI nebo WRX je totalne o necem jinym, stejne tak jako porsche 996, nebo audi rs6 nebo m3 3.2 :)
kazdej ma jinej cil, jinej ucel a jinou filozofii....

a jediny prijatelny srovnavani mimo kategorie je sprint za stejnejch podminek a stejne nebo vubec upravenejch aut, potazmo stejnejch ridicich, nejlepe robotu, kazdej radi jinak, kazdej toci jinak, kazdej startuje jinak.... objektivni srovnani AUT, kdy jinej ridic ridi to a jinej to neexistuje

viz ADAC.DE, testy dela jeden clovek, jezdi jednu trasu, jeden slalom, jedno brzdeni, jedno zrychleni atd. porad stejny podminky

zkuste porovnavat ... F/A-18 vs. rogalo..... dyt ... to oboje lita ne? :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#497 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Vždy? o tom mluvím pořád. Nechápu někoho s 328, že mi tvrdí, že zas tak Báwo rychlé bejt nemůže na rozdíl od RS6-ky.:bigok:

RS6 a M3 mají k sobě určítě blíž.
Můžeš srovnávat auta, proč néé:) Nejde o nějaké setiny milimetru, ale poznáš jestli to auto je lepší třeba o celou délku auta nebo né. Je to i o řidiči, a takhle aspoň můžeš říct, že to řídil nějakej debil:bigok: :bigok: :D
PS: jednou jsem vyhecovak manželku když jsem jí nechal řídit M-ko a taky jí nikdo nepředjel. A pokoušel se o to nějakej Saab, takovej třicetiletej hejsek. Dvě křižovatky v provozu to zkoušel a já řval na Wendu a? tam nechá ten plyn (bojí se to točit nad 5.000 otáček) a pak se jí to začalo i líbit:D :bigok: Do M-ka nejde vydět a když jsme stáli na světlech a zdrcenej borec zjistil, že nemá šanci, tak jsem ještě zpustil okno u řidiče a to ho zlomylo: Pěkná blondýnka za volantem, takovej ten romantickej tip:D :D :D :D :D :bigok:
Byl úplně v píči...:bigok:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#498 Příspěvek od Bombarder »

Hmm, tomu se da jen tezko verit. Ale vetsina zde bude jen souhlasne kyvat hlavou.
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#499 Příspěvek od Klakson »

pičo, to je ale dlouhá diskuze, bejt ještě delšítak se z toho zblázním :mhihi: :mhihi:
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#500 Příspěvek od beemwex »

diskuze-ala maratooon!:D
Odpovědět