Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Diskuze : Golf II GTI vs. BMW 325i(tds)
No ja dneska (vlastne vcera) cumel na RS6 a fuckt neverim tomu ze ji m3 nebo m5 na rozjezd udela...Prece jenom tech 500 koni je 500 koni....Kazdopadne ta m5 stala hned kousek od ni, dalsi kousek byla alpina b12,lexus coupe,modena,maranelo,caynee,porshe gt3,mercedesy,corvety a podobne nepocitaje...A taky se mi libila ta dodavaka od VW (tusim caravelle) s navi,dvd,208kw(bratru za mega,puvodni cena pres 3:). Pekny bazar to byl, vubec bych se nezlobil byt majitelem:)
Originál zaslal bpytlik
[B]No ja dneska (vlastne vcera) cumel na RS6 a fuckt neverim tomu ze ji m3 nebo m5 na rozjezd udela...Prece jenom tech 500 koni je 500 koni....Kazdopadne ta m5 stala hned kousek od ni, dalsi kousek byla alpina b12,lexus coupe,modena,maranelo,caynee,porshe gt3,mercedesy,corvety a podobne nepocitaje...A taky se mi libila ta dodavaka od VW (tusim caravelle) s navi,dvd,208kw(bratru za mega,puvodni cena pres 3:). Pekny bazar to byl, vubec bych se nezlobil byt majitelem:)
No nikdo netvrdí, že M3 vždycky nakope prdel RS6-ce. Já pouze popisoval pětiminutový zážitek z jednoho dlouhého odpoledne někdy na počátku tohodle roku...:bigok: :bigok:
A je mi opravdu fuck jedno, jestli věříš nebo ne. Akorát nechápu, jak někomu můžeš vyvracet jeho zážitek, když jsi u toho nebyl.
Zadnej Baworar kyvat hlavou nebude , M3 je M3 na tom se neda nic zmenit.Ja jsem taky stricitkou natrch prdel novemu Medvedu.Sedel v tom starsi kravatak a po peti minutach honeni po prijezdu do zatacky malem v tom medvedu ZKOLABOVAL.
:bigok: .................
...................:drive2: ..................:allright:
:bigok: .................