Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

jak to dat do poradku

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fbee
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Fbee »

Zdravim, tak jsem koupil 325-ku 1992, od Bayerishe, ale jeste neni dokonaly. Bylo by potrebene na to mrknout s neakym profikem, komu mam prinest? Rad bych setkal aj s nekym z vas, ktery v tom vyzna. Potrebuju mlhovky s pouzdrem, komplet zamky(starter, dvere, kufr). Na vrakaci mi ponukaly za 5l, mi to pripada moc. Dal bych potreboval serviznu knizku, ktere jednou urcite koupim, ale ted neman nato prachy. Dal jestli nekdo mi muze poslat elektricku schemu. Mam na prodej tlmice a pruziny Bilstein, Victor 30cm. Jsem z Prahy, zatim diky...
darmon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

naco proboha potrebujes kopii servisni knizky k deset let starymu autu ?
Lukke

#3 Příspěvek od Lukke »

Originál zaslal Fbee
[B]Zdravim, tak jsem koupil 325-ku 1992, od Bayerishe, ale jeste neni dokonaly. Bylo by potrebene na to mrknout s neakym profikem, komu mam prinest? Rad bych setkal aj s nekym z vas, ktery v tom vyzna. Potrebuju mlhovky s pouzdrem, komplet zamky(starter, dvere, kufr). Na vrakaci mi ponukaly za 5l, mi to pripada moc. Dal bych potreboval serviznu knizku, ktere jednou urcite koupim, ale ted neman nato prachy. Dal jestli nekdo mi muze poslat elektricku schemu. Mam na prodej tlmice a pruziny Bilstein, Victor 30cm. Jsem z Prahy, zatim diky...

Proč servisní knížku? To nefim....
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od beemwex »

nema na mysli knížku ---příručku jak co rozkuchat?--teda návod?
Fbee
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fbee »

Jo, jo, jsem myslel na tu prirucku, muze mi to nekdo pujcit? Do ktereho servisu mam odnest auto na kompletnu prohlidku, mate mate skusenosti, kde tomu umnej, a nejsou moc drahy? (omlouvam se za moju cescinu, ale narodnost mam madarskou, a rok ziju v Praze...)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od darmon »

prirucku si kup od bentley, kopp a haynes jsou vyhozeny prachy
Fbee
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Fbee »

uz jsem to objednal, hmm... kolik to potrva, kym to dostanu? Tyden, nebo mesic?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od darmon »

ja si to objednal ve ctvrtek odpoledne, v patek pres den to dali v us na postu a v pondeli mi to kolem poledne prines postak domu
Fbee
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Fbee »

A co zikate na servis a na prohlidku u Uhlikovi, nebo spis Bohm, Autec asi bude moc drahi? Nazory ktery jsou uvedeny pri tch firem, jsou docela radikalne rozlisny...Kolik asi tak stoji prohlidka a analyza auta, a koli pocitaji za hodinu pracu?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od darmon »

ja teda u bohma nechal delat tesneni pod palici, protoze se mi to nechtelo delat samotnymu, ne ze bych to nezvlad ale bal sem se ze bude mrdla palice a sice to dokazu odstrojit a zavezt na zavareni a pak zase slozit ale v momente rozebranyho auta to pro mne byla komplikace tak sem se na to vysral a strcil to k bohmovi, v naprosty pohode.
Odpovědět