Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bouračky v Brně - osudný den několika M3
Viděl jsem v Brně celkem 4 nabořená auta. Z toho 2 byly M3...
Jedna krásná černá M3 E36, ta v tom byla naprosto nevinně. Zbořený levý bok, sklo rozbité od nárazu spolujezdcovi hlavy, airbag řidiče vylítnul.
Druhá byla žlutá M3, tuším E30. Zbořený předek, netuším jak se k tomu dostala.
Pak jsem byl svědkem jednoho převrácení auta na střechu, naštěstí bez zranění, jen malé oděrky.
U všech bouraček co vím na štěstí nikdy nešlo o nic vážnějšího zdravotně, což je supr.
Jo, závody do vrchu se jely jen asi 15 minut, protože po chvíli nějakýmu hrdinovi s autem v "supr" technickém stavu ulítlo v zatáčce kolo...
Jinak se svojí M3 jsem absolvoval celkem jízdy 3x, tj. nějakých 20-25 kol. Průměrná spotřeba během ostré jízdy (jel jsem na doraz) byla kolem 26 litrů. Po dálnici jsem jel s průměrkou pod 10,5l.
Musím uznat, že M3 je prostě dokonalý auto na okruh! Ani jednou nebylo mimo kontrolu, naprosto spolehlivý, brzdy ani jednou nevytuhly, prostě paráda. Jo, nepředjelo nás ani jedno auto a naopak i jedno Porsche dostalo na čumák.
Kdo jste koukal na sprinty, tak jel jsem je 2x. Vždycky proti modrému Fiatu Coupe.
Jedna krásná černá M3 E36, ta v tom byla naprosto nevinně. Zbořený levý bok, sklo rozbité od nárazu spolujezdcovi hlavy, airbag řidiče vylítnul.
Druhá byla žlutá M3, tuším E30. Zbořený předek, netuším jak se k tomu dostala.
Pak jsem byl svědkem jednoho převrácení auta na střechu, naštěstí bez zranění, jen malé oděrky.
U všech bouraček co vím na štěstí nikdy nešlo o nic vážnějšího zdravotně, což je supr.
Jo, závody do vrchu se jely jen asi 15 minut, protože po chvíli nějakýmu hrdinovi s autem v "supr" technickém stavu ulítlo v zatáčce kolo...
Jinak se svojí M3 jsem absolvoval celkem jízdy 3x, tj. nějakých 20-25 kol. Průměrná spotřeba během ostré jízdy (jel jsem na doraz) byla kolem 26 litrů. Po dálnici jsem jel s průměrkou pod 10,5l.
Musím uznat, že M3 je prostě dokonalý auto na okruh! Ani jednou nebylo mimo kontrolu, naprosto spolehlivý, brzdy ani jednou nevytuhly, prostě paráda. Jo, nepředjelo nás ani jedno auto a naopak i jedno Porsche dostalo na čumák.
Kdo jste koukal na sprinty, tak jel jsem je 2x. Vždycky proti modrému Fiatu Coupe.
Uz sem se lekl ze to byla na nadherne zachovana M3 E30 co tady po cechach jezdi. V kazdym pripade je to smutny. Po ceste do Prahy to bylo na dalnici fakt docela husty. Jel sem s jednou peknou stribrnou petkou ( celou cestu za nim az na chodov ) a v jednom miste jsem musel hodne drsne na brzdy. Nejakej sexualne nevybarvenej idiot s matysem nebo podobnou veci vyjizdel od benzinky a nekompromisne mu tam vjel ve svejch 60km/hod. Jel jsem v rychlym pruhu a ta petka v pomalejsim a tak sem to zaslap aby mohla do rychlyho a nemusela ho jeste vic zmensit. Kdyz jsme jeli 200 ( coz bylo fakt jen kdyz to bylo uplne v pohode bezpecny ) tak sem musel pomerne svizne uhnout nejaky Supre. Clovek se v tyhle rychlosti zase tak casto do zpetnyho nediva ale asi by mel 

Jo jo, bylo to maso. Videl jsem dokonce i toho Eclipse, co sejmul tu cernou M3. Odjizdel po rezerve a pak hlasili, ze odjel od bouracky i z okruhu. Na dalnici si moc dovolovat nemuzu, sice rychlost si to klidne udrzi hezky kolem 170, ale jakmile mam zrychlit ze 120 na 160, tak bud se mu nechce, nebo ho proslapnu a zere 19l. Jinak prumer jsem mel malo pod dvanact. Valil jsem to vzdy jen z kopce (bezpecne) a dal jsem dokonce i WRX. Ten ovsem nastesti ropaka chytat nechtel.
to Bubi, nejel jsi nahodou do Prahy tak mezi 16-18h? Udrzoval jsem tam totiz tempo s jednou nespechajici cernou novejsi M3...
to Bubi, nejel jsi nahodou do Prahy tak mezi 16-18h? Udrzoval jsem tam totiz tempo s jednou nespechajici cernou novejsi M3...
-
- Kontaktovat uživatele:
Nechci se vnucovat, ale bylo to fakt supr. Moc vás neznám, ale asi někdo z vás tam jezdil černou M3kou (E36) a :sok: :ucta:
Toho "borce" jak odjížděl po ráfku sem taky viděl......asi nebude mít radost z toho co proved.
Bylo to :super:
PS:Nevite někdo co bylo to černy auto(byl sem zrovna daleko a pak sem ho nenašel
)zač?Brutálně mu to kouřilo(a taky jelo) a pokořil i M3 (E30
)Asi golf nebo tak něco=jen pro uvědomění si)
Díky
Toho "borce" jak odjížděl po ráfku sem taky viděl......asi nebude mít radost z toho co proved.
PS:Nevite někdo co bylo to černy auto(byl sem zrovna daleko a pak sem ho nenašel

Díky
Originál zaslal Fil
Nechci se vnucovat, ale bylo to fakt supr. Moc vás neznám, ale asi někdo z vás tam jezdil černou M3kou (E36) a :sok: :ucta:
PS:Nevite někdo co bylo to černy auto(byl sem zrovna daleko a pak sem ho nenašel)zač?Brutálně mu to kouřilo(a taky jelo) a pokořil i M3 (E30
)Asi golf nebo tak něco=jen pro uvědomění si)
Díky
No, černá M3 byla možná ta moje, já jezdil na okruhu celkem 3x po 30 minutách. Autíčko dostalo pěkný zápřah... Ale aspoň teď vím, že je naprosto v pořádku. Když vydrželo tohle bez jakýchkoliv problémů tak jsem ho fakt koupil moc dobře.
Na okruhu jsem jezdil skutečně na doraz, nebyla snad jediná zatáčka bez smyku a pískání gum... Ty dostaly strašný kouř

To co strašně kouřilo a jelo supr byl zřejmě myslím jeden Leon, byl to [B]DIESEL 1.9 TDI udělaný na 300 koní a přes 600 krou?ák!!! Koukal jsem mu do kufru a měl tam přivedený i NITRO! Sice nechápu že to jde i s naftou, ale asi jo...
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Bubi
To co strašně kouřilo a jelo supr byl zřejmě myslím jeden Leon, byl to [B]DIESEL 1.9 TDI udělaný na 300 koní a přes 600 krou?ák!!! Koukal jsem mu do kufru a měl tam přivedený i NITRO! Sice nechápu že to jde i s naftou, ale asi jo...
to nemuselo bejt nitro, tyhle firmy dělaj speciální přídavný chlazení k intercoolerům, mohlo to bejt ono. Před intercoolerem by měl mít potom naohejbanou trubku v který ten plyn pak proudí a ochlazuje vzduch před intercoolerem.
Originál zaslal Kriznik
[B]to mysli tu krasnou zlutou ze sosnovky????
Myslim, ze to je presne ta. Asi pred trema mesicema ji tady v Pardubkach koupil takovej mladej frajirek. Predtim mel 325i.
Jenze on k tomu nema zadnej vztah, kdyz sem se s nim bavil, tak rekl, ze je to jeste v pohode a ze s tim domu v klidu dojede. Nakonec jsem videl jak ho odvazi odtahovka. (Skoda na voze: maska, obe svetla + blinkry, kapota, naraznik, mlhovky, oba blatniky, predni podbehy, chladicovka, ohnuty nosniky, praskle celni sklo, a chladic mel narvanej na motoru):shit: Pro takovyho cu*akcka je toho autiii skoda.

- TURBO_KrteK
Originál zaslal TURBO_KrteK
[B]nenaslo by se nekde foto ? klidne i nenabouraneho
http://download.bmwklub.cz/2003_03_15_sosnova/P1010036.jpg