Originál zaslal bpytlik [B]3000gt twin turbo ma 286koni,na chlup stejne jako 4 litr od bawa,bez turba.Tahat z trilitru s dvema turbama 286koni mi nepripada moc cool.....
No jasne,to bylo prvni co me napadlo.Jinak samosebou m3 to taha ze stejneho objemu bez turba...Holt ne nahodou vyhrava BMW vetsinu cen o nejlepsi motor ve svych kategoriich
Originál zaslal Murfas [B]Obzvlast pro Heiniho a Oisra kterj se schovava za unregistred. Hosi pokud nerozumite srande tak se neozivejte.A o tom skousnuti,mne to nechava naprosto v klidu.Za par mesicu si to povime a nechtejte zbych to tu rozsiroval.
:hm:
No tak to když si budeš chtít zachovat tvář, tak musíš jít nééé do 325 ale minimálně do M3:):bigok: :gobeer:
Ja jsem vlastne koukal po ruznejh 3000 mitsu nebo tech USA stealth klonech, ale pak jsem narazil na M5 a volba byla jasna.
Nicmene spatny auto to rozhodne nebude.
Originál zaslal Oister [B]Hoši, 3000GT je nádherný auto, navíc 300 kobyl je 300 kobyl A z roku 1995 je to levnější než M3, takže co se dá dělat?
3000GT to je spatna volba, rekl bych.... Fakt nic moc... Kdyz uz neco Japonskyho sportovniho, nadupanyho, co dobre vypada, tak alespon Nissan 300ZX. To byla karka!
No a kdyz uz "Mysi v Bushi", tak Lancera v nejakem EVU (6 nebo 7). Nebo naslaply Subarko Imprezu... Ale cenove/vykon z toho nejlip furt vychazi M3...
Takze neni co resit...
Ale je to vec kazdyho.
No já nevím jak vy ale kdybych já měl jít do japonce a cena by nehrála velkou roli tak rozhodně Toyota Supra Twinturbo! Mám s ní pár videí a to co se z toho dá dostat je fakt síla. Samo že je to hlavně o penězích, ty úpravy na 800 a více koní stojí pořádný balík peněz.
OISTER:Takove Mitsu EVO 6,7 bych si dal take,ale cena je hodne nekde jinde....Leda tak hodne ojete SUBU GT(RS),ale prevodovka a tak.A o cene STI ci WRX radsi nemluve.A M3 E30 je slaba a E36 M3 furt stojej dost a to chapu.Takze mam M5 E34 a uz setsim na M5 E39 sakra to je mazec....
Originál zaslal Miketak [B]No já nevím jak vy ale kdybych já měl jít do japonce a cena by nehrála velkou roli tak rozhodně Toyota Supra Twinturbo! Mám s ní pár videí a to co se z toho dá dostat je fakt síla. Samo že je to hlavně o penězích, ty úpravy na 800 a více koní stojí pořádný balík peněz.
Originál zaslal HEERY [B]OISTER:Takove Mitsu EVO 6,7 bych si dal take,ale cena je hodne nekde jinde....Leda tak hodne ojete SUBU GT(RS),ale prevodovka a tak.A o cene STI ci WRX radsi nemluve.A M3 E30 je slaba a E36 M3 furt stojej dost a to chapu.Takze mam M5 E34 a uz setsim na M5 E39 sakra to je mazec....
M5 E39 je fakt mazec, měl jsem možnost to řídit a jsou to jatka a nebyl jsem sám kdo z toho lezl ven s otevřenou hubou :ucta:
Originál zaslal Klakson [B]M5 E39 je fakt mazec, měl jsem možnost to řídit a jsou to jatka a nebyl jsem sám kdo z toho lezl ven s otevřenou hubou :ucta:
Mnoo, tak tohle muzu jedine potvrdit! Ridit to je proste nadhera!
Myslim, ze Robin taky. Jested nahoru a z5! pochopitelne v M5!
MASAKR...
Byl jsem z toho uplne na kasi...
S Petrem jsem pokecal v Brne a to NITRO co tam nacpal vypada nebezpecne! Ma to otevreno na 450PS a s okyslicovanim mu to kratkodobe podava i 650PS !