Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vsedni den ... navsteva BMW Dealera

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Kriznik

#1 Příspěvek od Kriznik »

Je 1:45pm a jeste se mi trosicku klepou kolena z prozite extace pred par hodinama... (ne zenska v tom neni :D )
minuly vikend jsme meli domluveny test-drive u BMW Dealera.

V nedeli mi cicmundik vola, moc se omlouval, ze ale Z4ky (na ktere to melo byt) od soboty nemaji... tak ze zavola az budou a ze za zdrzeni bude bonus...
No tak co, neprikladal jsem tomu nikterak vysokou dulezitost, je to jenom dealer a reklamni akce.. tak co clovek muze cekat (po vzoru cz :D) ... ovsem chyba
Dneska v 9am, kdyz jsem byl na ceste do skolky volal a rikal ze ma omezenou serii a jestli chceme tak at prijedeme, protoze zitra to bude pase.. no tak co by udelal kazdy soudny clovek? no ano, skola sla stranou a uz jsem si to frcel k dealerovi.

Uvitani klasicky po americku, ve velkem stylu.. bylo pritomno asi pet dalsich lidi a pred vchodem zaparkovano 6 Z4 3.0 v maximalce s nadhernejma 18'' kolama od cerne pres modrou ke steel silver.
Po silnicich s tim jezdit by byla nuda, proto tento dealer disponuje svym, nebo pronajatym (nevim) okruhem... kazdy pritomny clobrda vyfasoval k sobe instruktora, helmu a Z4 :D
musim rict, ze tohle auto ackoli nema M motor, je hodne blizko akceleraci k M3 3.0 e36! ovladani je fantazie co se tyce porovnani mezi mym byvalym sedanem 325 a timhle je to v ovladatelnosti nebe a dudy, v zatackach pri stalym plynu je mirne nedotacivy, ale jakmile mu malilinko pridate, zacne se mira nedotacivosti snizovat az k lehke pretacivosti, ale celou dobu je pod naprostou kontrolou... (pochopitelne DSP off)
Na okruhu se Z4 (okruh neplest s brnem, tak velky to pochopitelne neni) jsme byli cca 2hodky a gumy sly do kopru ... ale bylo s tim pocitano takze np.
Jizdni vlastnosti opravdu skvost, podvozek a rizeni ve vyssich rychlostech mirne ztuhne a naopak.
Design a Interier? kdo kdy rekl ze se mu to auto zda hnusny a vnitrek chudej, tak je uplne na hlavu... to auto je vazne skvostny

ale to nejlepsi jeste neprislo...
V euforii z bmw, varice se na slunicku, pot stekajici pod helmou misici se s vuni spalene gumy za zvuku brmlajiciho 3litru ... si clovek vubec nevsiml, co "vrolovalo" na scenu a seradilo se u vezdu na funplac.
3x M3 e46 jedna v uprave Hamman ... a 2x Porsche ... jedno z nich byla "obyc" GT3 ... a druha SUV Cayenne
clovek se kterym jsem blbnul v Z4, byl ten samej, kterej mi volal at prijedu a v nedeli at nejezdim... Zacenil se na me, kdyz jsme prijizdeli a povida "That's our bonus" :D
Mirne nechapajic jsem vystoupil ze steel metalic Z4, ktera uz se sourala temer po 18ctipalcovych slikach a jal jsem se diskutovat o prave prozitych zazitcich s ostatnima..

Kdyz jsem videl Cayenne v TV pripadalo mi to opravdu divne, videt Porsche plazit se po sutrech na obrovskych drahych 19ctkach.. a prodirat se lesem aby co nejvic utrpel lak ...
Ale takhle v "normalu" je to fakt uzasne vypadajici SUV se vsim co k Porsche patri.. turbo, prepychovej interier ... a cena :D

V prubehu dvou dalsich hodin jsme vystridali M3, GT3, Cayenne
a kazdy mel moznost ridit... M3 byl pekny zacatek, to auto je dabelsky a proti predchozi Z4 se to neda vubec srovnat... Hamman, byl o hodne zivejsi a tvrdsi, ale nezjistil jsem o jakou upravu slo.... ale GT3? vsechny zazitky se Z4 a M3/Hamman sly do kopru, kdyz zacal pan Porche ukazovat proc to stoji co to stoji a proc to je co to je... komfort jak v 5ti hvezdickovym hotelu a ve smyku ani nepoznate ze se neco deje, volant krasne padne do ruky, motor si brumla na 3tis otacek a jedine co vam prijde divne je otoceny volant na druhou stranu nez kam jedete :D ... proste .... ach
Cayenne je zase uplne jina kapitolka, stavitelny podvozek je muze prepinat budto automaticky nebo manualne. Ta mrcha pozna kudy jedete a podle toho tuhne nebo mekne... interier je obrovskej... temer jak v limuzine a ten vyhled? jako z autobusu...

12:50 jsme museli tyhle krasny hracky opustit... nasednou do svych .... totalne normalnich aut a jet si to domu udelat :D (coz jsem jeste nestihl :D :D :D :D )

mohl bych napsat dalsich 8stranek jenom popisem tech aut a vlastnosti, ale to bych uz umrel z psani a extaze :)
Melo to jedine minus... jelikoz jsem byl na ceste do skoly, tak jsem sebou nemel fotak a jak jsem cetl cedule pri vjezdu na okruh byl by stejne k nicemu... maji tam prisny zakaz... aaachjo
no nekdy zajedu k tomu chlapikovi a nafotim vam je, pokud budete chtit.. je to BMW / Porsche dealer, takze tam ty auta mit budou....

To bylo moje dnesni vsedni dopoledne a poledne

P.S: zacal jsem setrit na GT3 ... vsechno ostatni stoji za starou backoru....
howgh...
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Béďa »

:ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta:

Hele Krizo, kdyz se k tobe zajedem podivat.. domluvis nam neco takovyho? :D
Ocasek

#3 Příspěvek od Ocasek »

Krizniku !!!!!! to uz prehanis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAKLE NAS TRAPIT !!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta:
Martinéz

#4 Příspěvek od Martinéz »

sakra, tomu se snad neda ani verit....je to jako vystrizeny z baladickejch clanku od anglanu ve speedu ci autocaru...
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od bpytlik »

heh,pekny pocteji takhle vecer....se mi bude krasne spinkat...snad se rano neprobudim mokry :):):):):)
Kriznik

#6 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Martinéz
[B]sakra, tomu se snad neda ani verit....je to jako vystrizeny z baladickejch clanku od anglanu ve speedu ci autocaru...

celkem tem clankum zacinam verit... to jenom my z cz jsme zvykli na jinaci pomery no...

:D
Kriznik

#7 Příspěvek od Kriznik »

..jsem zapomnel dodat jak je ten svet malej..

Jim (ten muj novy znamy :) ) ma ceske rodice, sam ale cesky neumi... abytoho nebylo malo, tak kdyz jsme potom spolu kecali, ptal se me na prizvuk, jestli nejsem z polska, tak rikam ne z cz... o on jakoze ma cz rodice a ze jakoze fajn ;)
najednou hlaska "znas bmwclub v cz?" ... tak jsem trosku na nej ziral jak bacil do lekarny ... zepry mu to rodice prekladali aby stahl videa :D
no tak jsem mu potrasl pravici a rikam "tesi me ja jsem Kriznik" :D
a to byl fakt posledni hrebicek do rakve...

asi to ma z dtmpoweru.. jsem tam nekolikrat posilal link na videa...

v kazde zemi mas krajana... a nekdy az mrazive blizko
Tak ted s nim musim vic kamaradit, abych se tam mohl vic ochomejtat, nebo tam ziskat work ...
Pak uz jenom svatozar, kridylka a budu si pripadat jako v nebi.... :angel2:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od bpytlik »

Heh no tak nam to tam domluv,udelame nejakou velkou navstevu,at tam stoji z kazdeho modelu bmw a porsche 3 kusy a dojedeme se svezt :)
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Pivson »

Můžu se zeptat kde to vlastně jsi??? ;) :???:
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od beemwex »

pěkný počteníčko!!!!!!!!!:ucta: :ucta:
Jakub

#11 Příspěvek od Jakub »

hmm, pekny, asi pujdu prohnat ten svuj vytunenej 2.5 litr, nevim jeste jestli pojedu UAZ 469 50 kw nebo BMW 325 TDS 104 kw, kazdopadne to bude taky prehlidka unikatnosti :)
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal Pivson
[B]Můžu se zeptat kde to vlastně jsi??? ;) :???:

Křížník se toulá daleko za mořem, na slunné Floridě
Fil
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Fil »

AAAAAch ,to se někdo má...............................................:vytlem3:
, ale já ti to přeju, páč když vidím co tady všechno provádíš, tak vím že si to zasloužíš:ucta:
Kriznik

#14 Příspěvek od Kriznik »

smajlik ucta nepatri me, jelikoz to byla vazne nahoda
smajlik ucta patri automobilkam v nemecku :)

bpytlik: no nevim, ale bmwklub.cz vylet na FL klidne uvitam, to uz jsem rikal od zacatku :D

Jakub: vic jaka by byl UAZ tady rarita? ... nechces ho sem poslat? :mhehe:
TT
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od TT »

To Križník: tak to si pěkně spokojenej parchant , co ???;) ...no já bych byl.
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od bpytlik »

kriznik: sezen kupce na UAZE za slusne prachy a poslem ti jich tam kolik budes chtit :) Nebo rekni ze ho vymenime za novou Z4 :)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#17 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

tak tak:-) jeste vim o par epesnich ARO 240, ci jak se jmenujou tyhle pomniky rumunsky neschopnosti jakekoliv kvality /pominu-li jejich fenomenalni pruchodnost terenem, to zas se musi uznat/....
Kazdopadne to zni jak jedno nudny dopoledne za skolou, po americku skipping school........lol.........mit tohle za skolou,tak me ucitelka nezna:-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Martinéz

#18 Příspěvek od Martinéz »

ja jsem sakra zabrzdenej..doted jsem nevedel, ze jsi na FL...porad mi vrtalo hlavou, kterej dealer tu ma okruh a prodava krom BMW i Porsche..:bang3: ..:)
Kriznik

#19 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal TT
[b] To Križník: tak to si pěkně spokojenej parchant , co ??? ...no já bych byl.

nejsem... jsem nasranej, protoze v garazi mi nic takovyho nestoji ... :)

Originál zaslal bpytlik
[b] sezen kupce na UAZE za slusne prachy a poslem ti jich tam kolik budes chtit Nebo rekni ze ho vymenime za novou Z4

jenom takovej napad, ono by se to spis hodilo nekam do Canady nebo na hory... ale FL je placka, UAZ by tu nikdo neupotrebil... ale paradox tu je ... naprosta placka, ale lidi tu z 80% maji alespon jedno auto SUV, asi kdyby potrebovali vyjet nejakej zasnezenej kopec tady na FL :mhihi:

Originál zaslal Hanz
[b] Kazdopadne to zni jak jedno nudny dopoledne za skolou, po americku skipping school........lol.........mit tohle za skolou,tak me ucitelka nezna

:) mam to dokonce bliz nez college ... no semestr mi konci za par tejdnu, mozna ze tu cestu do cz jeste odloziim :mhehe:
Ocasek

#20 Příspěvek od Ocasek »

Originál zaslal Kriznik
[b] nejsem... jsem nasranej, protoze v garazi mi nic takovyho nestoji ... :)

aspon ze neco stoji, ne? :D:D:bj::bj::bj::bj::bj::D:D
Odpovědět