Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vsedni den ... navsteva BMW Dealera
Krasny pocteni. Prestoze jsem na Bawa, mel jsem pred tydnem moznost absolovovat to, co popisuje Kriznik na autodromu v Moste, poradal to Mercedes Praha. Jak rikam, Medvedy nemusim, ale novy kupe od Medveda .... i ty jejich limuziny maji neco do sebe ... a co kdybych mel teprv tu moznost neco takovyho od BMW....
Nejvetsim zazitkem byly dva okruhy, kdy me svezl nejakej bejvalej zavodnik... sral jsem magi v kostkach .... cilova rovinka cca 220 km/h a ten magor do ty sikany, co je potom, vubec nebrzdil.
Jen mi za volantem prislo, ze tech elektronickejch vyfikundaci je tam nejak moc, nejde s tim udelat poradnej smyk, jako s moji 535i:cry:
No, ale mozna bych vymenil
Nejvetsim zazitkem byly dva okruhy, kdy me svezl nejakej bejvalej zavodnik... sral jsem magi v kostkach .... cilova rovinka cca 220 km/h a ten magor do ty sikany, co je potom, vubec nebrzdil.
Jen mi za volantem prislo, ze tech elektronickejch vyfikundaci je tam nejak moc, nejde s tim udelat poradnej smyk, jako s moji 535i:cry:
No, ale mozna bych vymenil