Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Tonovani oken

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Unregistered

#1 Příspěvek od Unregistered »

Zdar,
Neznate nekdo nakou dobrou a levnou firmu kde tonujou skla? Nechci folie... Nejlevnejsi sem videl nekde na netu za 7 litru na cely auto
d.aemon

#2 Příspěvek od d.aemon »

Proč ne fólie? Na tónování neznám, na fólie znám dobrou, ale v Brně - musíš taky napsat, odkud jsi...
Fil
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fil »

No já jsem z Olomouce a na 2 dvéř E30ku chtěl i s prací 5000Kč a šlo se s ním domluvit že předek slaběji a tak....(cca před 1/2 rokem, ale nesehnal sem Kč (vrazil sem je do kol) a tak mám okna jak u baráku):cry:
d.aemon

#4 Příspěvek od d.aemon »

Já měl na celý auto za 7.ooo,- ale ty byly i bezpečnostní (2x silnější, než obyč.) a dvoubarevný - dole černý, nahoře přecházely do stříbrna. Obyč by vyšly taky kolem pěti... Levněji bych to nedělal, když si s tím nevyhrajou, začnou se tam časem dělat bublinky nebo se to bude odlepovat a dopadneš jak Golf :))))))
Dan td

#5 Příspěvek od Dan td »

Nevim, jestli jeste fungujou, ale meli na netu i cenik, tak si to muzes spocitat... :P www.autosklodaro.cz
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RuDoSh »

a tihle to taky delaji......http://www.profituning.cz/
RostaO

#7 Příspěvek od RostaO »

...no dela to nejaka firma v Hlinsku, a tvarili se, ze sou docela levni, ale radsi si dej dotaz na forum http://www.autotuning.cz ...tam si lepi folie kazdej mamlas na golfa...takze tam jsou tuny zkusenosti !!! :D

Daemon: Kdo v Brne???
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Klakson »

no já bych chtěl Lamborghini Miura:ucta:
Kriznik

#9 Příspěvek od Kriznik »

a ja bych chtel slona....
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od beemwex »

a ja bych si dal vopičí prso s mákem......
Dave
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal beemwex
[B]a ja bych si dal vopičí prso s mákem......

Videl sem ctyrmetrovy koprivy, tygra v samoobsluze, hrocha premety delat, kone blit, hada chcat, tryskac couvat, zabu pesti do kamene mlatit, veverku medveda sukat, ale vopičí kozy s mákem jsem ještě nežral!!! Zveš?
Miketak

#12 Příspěvek od Miketak »

Originál zaslal Dave
[B]Videl sem ctyrmetrovy koprivy, tygra v samoobsluze, hrocha premety delat, kone blit, hada chcat, tryskac couvat, zabu pesti do kamene mlatit, veverku medveda sukat, ale vopičí kozy s mákem jsem ještě nežral!!! Zveš?
:lool: :lol2: :lol2: :lool2: :lool2:
Lukke

#13 Příspěvek od Lukke »

Originál zaslal Unregistered
[B]Zdar,
Neznate nekdo nakou dobrou a levnou firmu kde tonujou skla? Nechci folie... Nejlevnejsi sem videl nekde na netu za 7 litru na cely auto

No já nevim nevim. Ale když vidim BMW a vypadá jako ten nejhnusněji vytuněnej golf s černýma oknama, tak se mi z toho chce :ble: .
Jo a taky slyšeli jste o tom, že s černýma sklama nepouští (nebo nebudou pouštět) do něměcka. Co je na tom pravdy... nevim.
TT
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od TT »

Originál zaslal Lukke
[B]No já nevim nevim. Ale když vidim BMW a vypadá jako ten nejhnusněji vytuněnej golf s černýma oknama, tak se mi z toho chce :ble: .
Jo a taky slyšeli jste o tom, že s černýma sklama nepouští (nebo nebudou pouštět) do něměcka. Co je na tom pravdy... nevim.

nesmíš být tak přecitlivělej,a do německa tě určitě pustěj
Petr_1

#15 Příspěvek od Petr_1 »

Originál zaslal TT
[B]nesmíš být tak přecitlivělej,a do německa tě určitě pustěj

To by ses divil, kolika lidem sem je sundaval z oken u řidiče a spolujezdce, protože je nepustili do němec. A to neměli nijak moc tmavý. Už to tu někdo psal, nesmíš jim podávat pas skrz skulinku, vokno pěkně až dolu a nasadit úsměv č.5 a pak to jde, když nechytíš fakt debila.
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Georgis »

:hm: Nevím proč většina tunerů cpe na okna černé folie nebo co nejtmavší pokovení. Pokud nemá kára černou barvu, tak zrovna na báwech to vypadá jak pěst na oko. Co takhle steel odstín pokovení......(nesmí být moc stříbrný nebo chrom) Dovnitř není vidět a z auta parádně. Zdá se mi to cool...... a uvažuji nad tím že si to nechám udělat na celé auto. Akorát musím schrastit tak 6 - 7 litrů.

ale to je jen můj názor......
Dave
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Dave »

My když jedeme přes čáru tak pro jistotu stáhneme aji zadní okýnko aby viděli že tam nikdo není! Už se nám nejednou stalo že kvůli tomu vypiskovali takže jistota je jistota!

A o tom úsměvu to platí dvojnásob!
Petr_1

#18 Příspěvek od Petr_1 »

Naplácal se tam folie a až se mi přestane pasovat odstín tak pudou dolu a dám jiný nebo žádný. To s pokovenym oknem neuděláš. A při dnešní kvalitě folií, nemyslim ty z pumpy za 3 kila je to celkem přijatelný řešení.
TT
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od TT »

Originál zaslal Georgis
[B]:hm: Nevím proč většina tunerů cpe na okna černé folie nebo co nejtmavší pokovení. Pokud nemá kára černou barvu, tak zrovna na báwech to vypadá jak pěst na oko. Co takhle steel odstín pokovení......(nesmí být moc stříbrný nebo chrom) Dovnitř není vidět a z auta parádně. Zdá se mi to cool...... a uvažuji nad tím že si to nechám udělat na celé auto. Akorát musím schrastit tak 6 - 7 litrů.

ale to je jen můj názor......

:D věc názoru a vkusu, pokovený by se zase ,dle mého, více hodily ke stříbrné barvě:)

to Petr: přesně moje strategie, stáhnout všechny okna až dolu , jet nejlépe v noci a řechtat se už od značky CLO ZOLL, mých 90 % zatmavení je opravdu moc, jen nesmí pršet nebo být -15 stupňů Celsiových, to pak na mě koukaj , jak na :silly: a povolávaj cvičeného psa zda něco nepřevážim:)
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Klakson »

já jsem folie měl pak jsem je sundal a vůbec mě nechyběj :walk: :D :D
Odpovědět