Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tonovani oken
Já měl na celý auto za 7.ooo,- ale ty byly i bezpečnostní (2x silnější, než obyč.) a dvoubarevný - dole černý, nahoře přecházely do stříbrna. Obyč by vyšly taky kolem pěti... Levněji bych to nedělal, když si s tím nevyhrajou, začnou se tam časem dělat bublinky nebo se to bude odlepovat a dopadneš jak Golf
)))))

Nevim, jestli jeste fungujou, ale meli na netu i cenik, tak si to muzes spocitat...
www.autosklodaro.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
- Kontaktovat uživatele:
a tihle to taky delaji......http://www.profituning.cz/
...no dela to nejaka firma v Hlinsku, a tvarili se, ze sou docela levni, ale radsi si dej dotaz na forum http://www.autotuning.cz ...tam si lepi folie kazdej mamlas na golfa...takze tam jsou tuny zkusenosti !!!
Daemon: Kdo v Brne???

Daemon: Kdo v Brne???
Originál zaslal Unregistered
[B]Zdar,
Neznate nekdo nakou dobrou a levnou firmu kde tonujou skla? Nechci folie... Nejlevnejsi sem videl nekde na netu za 7 litru na cely auto
No já nevim nevim. Ale když vidim BMW a vypadá jako ten nejhnusněji vytuněnej golf s černýma oknama, tak se mi z toho chce :ble: .
Jo a taky slyšeli jste o tom, že s černýma sklama nepouští (nebo nebudou pouštět) do něměcka. Co je na tom pravdy... nevim.
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Lukke
[B]No já nevim nevim. Ale když vidim BMW a vypadá jako ten nejhnusněji vytuněnej golf s černýma oknama, tak se mi z toho chce :ble: .
Jo a taky slyšeli jste o tom, že s černýma sklama nepouští (nebo nebudou pouštět) do něměcka. Co je na tom pravdy... nevim.
nesmíš být tak přecitlivělej,a do německa tě určitě pustěj
Originál zaslal TT
[B]nesmíš být tak přecitlivělej,a do německa tě určitě pustěj
To by ses divil, kolika lidem sem je sundaval z oken u řidiče a spolujezdce, protože je nepustili do němec. A to neměli nijak moc tmavý. Už to tu někdo psal, nesmíš jim podávat pas skrz skulinku, vokno pěkně až dolu a nasadit úsměv č.5 a pak to jde, když nechytíš fakt debila.
:hm: Nevím proč většina tunerů cpe na okna černé folie nebo co nejtmavší pokovení. Pokud nemá kára černou barvu, tak zrovna na báwech to vypadá jak pěst na oko. Co takhle steel odstín pokovení......(nesmí být moc stříbrný nebo chrom) Dovnitř není vidět a z auta parádně. Zdá se mi to cool...... a uvažuji nad tím že si to nechám udělat na celé auto. Akorát musím schrastit tak 6 - 7 litrů.
ale to je jen můj názor......
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Georgis
[B]:hm: Nevím proč většina tunerů cpe na okna černé folie nebo co nejtmavší pokovení. Pokud nemá kára černou barvu, tak zrovna na báwech to vypadá jak pěst na oko. Co takhle steel odstín pokovení......(nesmí být moc stříbrný nebo chrom) Dovnitř není vidět a z auta parádně. Zdá se mi to cool...... a uvažuji nad tím že si to nechám udělat na celé auto. Akorát musím schrastit tak 6 - 7 litrů.

to Petr: přesně moje strategie, stáhnout všechny okna až dolu , jet nejlépe v noci a řechtat se už od značky CLO ZOLL, mých 90 % zatmavení je opravdu moc, jen nesmí pršet nebo být -15 stupňů Celsiových, to pak na mě koukaj , jak na :silly: a povolávaj cvičeného psa zda něco nepřevážim:)