Tak si představte co jsem se dozvěděl.
V AuTecu jsem si byl objednat tu novou 330d. Ptal jsem se na zabezpečení a tak. A pan prodejce mně pověděl, že BMW má teď tak dokonalej imobilizér, že odcizení je prakticky nemožný (až na výjimky kdy tě vyhodí z auta nebo to natáhnou na kárku). Prej nějaký Sherlog apod. je na nic a zbytečný. :angel:
Originál zaslal Ocasek [B]dyt sis ji byl objednat cca pred dvema mesicema ne ?
No jasně. :angel: Ale teď přemejšlim k jaký pojiš?ovně to dám a jestli tam dát Sherlog a podobný věci. A když jsem se byl zeptat prodejce, sdělil mi - nesmysl, imobilizer je dokonalý. Tak co myslíš.
A kdyz ti to auto odtahnou tak je ti ten imobilizer k nicemu.......jistota je jistota......sherlof je sherlog otec ho ma a nestezuje si........mit nove auto tak bych do toho asi sel.........
nedemonizujte gps hlidaciho cokla...
neni zadnym tajemstvim, ze se to da jednoduse odstinit > proste ti s autem zajedou do kamionu s rusivym matrosem vevnitr a je po sledovani
kdyz jim to auto bude stat za to, tak gps negps auto nemas...
ale nejaka sance ze je chyti tam je ne? Se to prece spusti kdyz se dostanou do auta........tak nez to nalozi uz by o tom mohli vedet a vyrazit tam ne? =)
no to zalezi
auto ktery ma gps asi stoji za to .. > urcite to budou mit predem pripravene > a pokud vim garantuji/garantovali najit auto do 45min ... co se deje v tech 45min nevim
Originál zaslal RuDoSh [B]jo to pak musi vypadat nenapdane kdyz nekdo haze pres auto alobal........
maj na to nejakou plachtu ktera je zesppodu takhle upravena.
Originál zaslal Pivson [B]Z Autecu X5????
To mesel mít někoho kdo otevřel bránu a ještě závoru. Nebo jeřábem přes plot.
Nebo ehm známej mechanik a ticho po pěšině .......
no prej hlidač byl na obchuzce a nic nevidel, ve vskutecnosti zrejme chrapal, přijeli s odtahovkou a přeštípli zámek a odtáhli jí, den předtim bylo zaznamenáno 5 pokusů o odcizení X5ky
sakra, ukrast 330d pomoci kamionu uz je asi jako to samy, jako ze ti na ni spadne meteorit. takhle se kradou exoti. ja radim sherlog, imobilizer bude ok, ale profici ho zvladnou..