Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

čiré zadní lampy e36

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Ocasek

#21 Příspěvek od Ocasek »

jak nehodi ?????!! mrdat prdel jasne ze hodi !!!!!!!
jo, mno...;) premyslel o originalite, ja jen doplnuji ze o okopirovany "originalite"

nebo jsi nepohopil ty ? :eh: <----- je nekdo doma? :D
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Klakson »

Originál zaslal Hanz
[B]chlapce, kdyz budes takle uvazovat skoncis brzo se schyzou na psychu... potazmo je pak kopirovani i tvuj pokus jit se rano vylulat...
4 kulaty qvalitni zadni lampy skorujou :-) uz jen proto, ze je jeste nikdo nema :-)))))

má, viděl jsem to ne jednom báwu, mám někde i to foto, ale nevim kde asi v práci, no nevím není to špatný, ale lexus je lepší
TT
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od TT »

Originál zaslal Klakson
[B]má, viděl jsem to ne jednom báwu, mám někde i to foto, ale nevim kde asi v práci, no nevím není to špatný, ale lexus je lepší

u nás na osmičce "Praha 8" má nejakej týpek udělanou E30 a čtyři kulatý má vzadu , vypadá to celkem dobře, jenže ten má komplet káru rozšířenou o 30 cm na každý straně:D :D
Ocasek

#24 Příspěvek od Ocasek »

TT: +60cm? ;))))) "husty jatka" :D
Bubi

#25 Příspěvek od Bubi »

Když jsem tam chtěl dát nový zadní lampy já, každý byl proti a rozmlouval mi to. No a pak jsem si je tam dal a je to SUPR! Takže mysli svojí hlavou a rozhodni se sám.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#26 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

ok, Bubi... zas na druhou stranu: kdyz nekdo nasype do kary majlant, stravi na tom hafo dni prace a vysledek bude stat za shit, tak mu tady taky nikdo nerekne, ze je to shit... tim nerikam, ze ty svetla NE, jen tim rikam, ze na nich porad moc lidi zrovna neulitava + je rozdil coupe/limo a to dost podstatnej... /limo ma svetla dost nepovedeny samotnym rozmerem-pomer sirka:vyska/...
mas pravdu v tom, ze kazdej ma jiny "voko" a "svou hlavu" :-):bigok: :bigdevil: :allright:
“Ability is what you're capable of doing.”
Petr_1

#27 Příspěvek od Petr_1 »

Na kupátku ty lampy vypadaj asi uplně jinak než na sedanu, díky jinýmu rozměru jak řikal Hanz.
A pokud chceš dělat úpravy, tak jeď podle sebe.
marwal
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od marwal »

no to je fajn.... tak to nejak udelam... a uvidime, asi tam nedam uplne ciry bily ale podobny
lubosh
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od lubosh »

to je spravna rec, kazdej ma nejakou svoji predstavu a dela si auto pro sebe a ne aby vsechny vypadaly stejne :D
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Georgis »

Originál zaslal lubosh
[B]to je spravna rec, kazdej ma nejakou svoji predstavu a dela si auto pro sebe a ne aby vsechny vypadaly stejne :D

Moje řeč. Kdybych měl haky, taky bych si nějaké lampy ala Lexus koupil. Musim šetřit.....:shit:
Odpovědět