Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
TEST letních pneumatik
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak že draci, letní protektory jsem měl 235/45-17(funglofky). Vzorek super, vyvážení v pohodě, jízda v pohodě. Konstruovaný do 240km/h. Měl jsem je na Audi A6.
Dovolená do Chorvatska - pohoda. Spátky jsem se těšil domu, tak jsem to trochu mačkal. Po dálnici v chorvatsku 200, Maďarsko, co to šlo, většinou 150-170 dálnice, 200.
Musim podotknout, že bylo dost dusno a na večer. No a na slovenský dálnici asi tak v půlce:???:
. Myslel jsem, že jsem píchl, ale :nene: ulítl mi kousek vzorku.
Závěr: nic proti nim nemám, ale když se zahřejou, stávají se nebezpečné.
Uznali mi reklamaci, dali novou.
Ten kdo má 16i 18i a nemastí 2 kila možná, ale já si to na auto už nedám.
A zimáky jakby smet. Protektory na Oktávce a nebyl to žádnej zázrak (funglovky). V půlce zimy jsem dal Micheliny a už jsem nejezdil se staženou :prdel2:.
Dovolená do Chorvatska - pohoda. Spátky jsem se těšil domu, tak jsem to trochu mačkal. Po dálnici v chorvatsku 200, Maďarsko, co to šlo, většinou 150-170 dálnice, 200.
Musim podotknout, že bylo dost dusno a na večer. No a na slovenský dálnici asi tak v půlce:???:

Závěr: nic proti nim nemám, ale když se zahřejou, stávají se nebezpečné.
Uznali mi reklamaci, dali novou.
Ten kdo má 16i 18i a nemastí 2 kila možná, ale já si to na auto už nedám.
A zimáky jakby smet. Protektory na Oktávce a nebyl to žádnej zázrak (funglovky). V půlce zimy jsem dal Micheliny a už jsem nejezdil se staženou :prdel2:.