Originál zaslal Hanz [B]Celkem by me to zajimalo...
To víš že se to dá stihnout!!! Jenom musíš dávat pozor na to aby neseděl u komise třeba "náhodou" autor toho originálu odkud čerpáš - ale pokud uvedeš citace: a potom jeho jméno tak je to pohoda
hmm tak ja sem ji delal za 2 dny, ale ten ko*ot me vyhodil a rekl mi ze mam tak na 3 mesice praci, okopiroval sem si asi 6 bakalařek na VŠE v Praze( nejlepší zdroj) a spojoval dohromady, protoze sem to vicemene udelal za noc, tak to tak vypadalo.... no nedavalo to moc smysl. ja se navic u toho vedouciho prace pul roku neukazal a kdyz bylo 2 tydny do odevzdani tak to bylo naprd... a navic jsme u nej byli jen 3 lidi, tak si nas dobre pamatoval. jeste me svinak 2* vyhodil od statnic z ekonomie.....( takze ted si to trochu prodlouzim do ledna a zatim budu tunit.....)
Originál zaslal marwal [B]hmm tak ja sem ji delal za 2 dny, ale ten ko*ot me vyhodil a rekl mi ze mam tak na 3 mesice praci, okopiroval sem si asi 6 bakalařek na VŠE v Praze( nejlepší zdroj) a spojoval dohromady, protoze sem to vicemene udelal za noc, tak to tak vypadalo.... no nedavalo to moc smysl. ja se navic u toho vedouciho prace pul roku neukazal a kdyz bylo 2 tydny do odevzdani tak to bylo naprd... a navic jsme u nej byli jen 3 lidi, tak si nas dobre pamatoval. jeste me svinak 2* vyhodil od statnic z ekonomie.....( takze ted si to trochu prodlouzim do ledna a zatim budu tunit.....)
No já myslím že to ani tak není o tom co máš v diplomce ale jak to prezentuješ! Protože mi netvrď že ty práce všichni čtou! To by se museli brzo po...
jojo, tak at to zvladnes, je to v lidech, jinej vedoucí který má těch prací asi 20 tak je čtě a moc nerejpe, ale ja mam staryho blbce, který je zásadovej a prý že ted můžem litovat ze sme si hovzali, ale on je pry takovy a nepusti nic co neni dobry, takze jdu do čtvrtáku ))