Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Projížďka v E46

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Baxon »

Hoši včera jsem se povozil v E46kách :joo: :joo: :joo: . Byla to akce BMW kousek od Liberce. Měli tam 3ojky od různejch zástupců BMW (Palas Grand, Renocar, Base .........) a různý typy počítám tak 15 aut. Já řídil 325i s SMG, 330Ci SMG. 320D manuál, 330i cabrio a 330i manuál.
Jsem odpůrce automatů a ani ta SMG mě nechytla. V M3 to možná maká tak jak má, ale bohužel tu tam neměli. V těch ostatních to je normálně komerce. Byl jsem z toho dost zklamanej :hmhm: . Jo ale manuál je manuál, co dělala třeba ta 320D, neskutečný. O 3litrech ani nemluvim. Jezděj po celý republice a nechávaj lidi povozit. Asi aby se svezli v pořádnejch autech a při nakupu další nový káry měli o čem přemýšlet. Jestli by měl někdo zájem, pokusím se zjistit kam to naplánovali příště.
Jinak senzační den, jsem nadšenej a usínal s blaženým usměvem na rtech. :-)
Hitman
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Hitman »

to verim taky bych si nechal libit, zjisti kde to bude :)
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Baxon »

Tak další akce je v Plzni. Kdy mi neřekli, že to záleží na každym tom dealerovi. Můžeš si tam cinknout 377 24 23 70. Stojí to za to. V novým BMW se nesvezeš každej den.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Baxon »

Asi jsem měl tohle hodit na pokec. Asi určitě. Byl jsem moc rychlej. Jestli to někdo umí překopnout, tak to prosím udělejte. Díky.
Lion
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lion »

Něco jsem o týdle akci taky slyšel ale měli tam mimo 3 řad i 5-tky..Nevím možná se jednalo o něco jinýho ale na podobný bázi.Každopádně to muselo stát opravdu za to..:super:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal Lion
[B]Něco jsem o týdle akci taky slyšel ale měli tam mimo 3 řad i 5-tky..Nevím možná se jednalo o něco jinýho ale na podobný bázi.Každopádně to muselo stát opravdu za to..:super:

Si piš, že stálo. Oxidoval jsem tam od 10:00 dopoledne až do 16:00. Na pětky jsem se ptal taky, ale říkaly, že vzhledem k tomu, že už jim odzvonilo (teda E39 a samo jako funglofky), tak by to bylo k ničemu. No a ty nový? to si asi můžeme nechet zajít chu?.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od bpytlik »

Mi prisla taky pozvanka...30.5. v Olomouci....akorat jim to musim odfaxovat.....kdyby nekdo chtel,naskenuju a poslu majlem.Staci jim to faxnout....
Z toho v cem bych se chtel svezt tam bude 325 s SMG, 330d coupe, 330 benzin a potom Z4 2,5-6ti kvalt.Na tu se tesim nejvic :)
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Klakson »

nevíte jestli něco bude třeba v Hradci, nebo v Mejtě?
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Baxon »

Z4? To tam maj napsaný? Tak to mě ty kur*y asi ošidily. Já to vyštrachal jako inzerát v novinách, šel tam na slepo. Napsal se k autum s kterýma chci jezdit a čekal na přidělenej čas.
325 SMG jsem se svezl.
Coupe tam bylo 330Ci SMG a 320Ci a to dělaj taky v dízlu to teda:-o :-o
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od bpytlik »

Jojo nove je coupe taky v dieslu 204ps,tak sem zvedavej:) Z4 bude,seznam tech aut mam nekde v aute.S SMG tam je jenom ta 325:( Me to prislo primo od BMW Enseladu...
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Baxon »

BMW Enselad, tak ty tam měli taky nějaký auto, je to prej nějakej novej dealer. Divím se, že to tady v čechách ještě někomu dali. S automatam se mi moc dobře nejezdí, ale na to SMG se taky těšil. Ale nakonec sklamání. Doufám že sem pošleš taky nějaký pocity a zážitky. Určitě je na co se těšit.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od bpytlik »

No novej, uz fungujou urcite pres rok,spis dva...Jsem z Ostravy a jezdim k nim,protoze nejblizsi je v Opave a tam je to hnus. V Olmiku jsou v poho. Skoda ze neni BMW primo v Ostrave,mit na to prachy,urcite bych o to pozadal,je to snad jedina znacka co tady nema zastoupeni :(
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Baxon »

No tak to jdu do toho s tebou:walk:. To je můj sen prodávat fungl nový bavory :allright: .
Jo a že jsou ty Enselad nový, totiž ani Palas Grand Liberec si taky z hlavy nemohly vzpomenout od kud jsou a ty tu fungujou už od začátku co si pamatuju.
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Schejbix »

Originál zaslal Baxon
[b] Jo a že jsou ty Enselad nový, totiž ani Palas Grand Liberec si taky z hlavy nemohly vzpomenout od kud jsou a ty tu fungujou už od začátku co si pamatuju

no ono se spatne vzpomina na konkurenci :bigok:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal Baxon
[B]Tak další akce je v Plzni. Kdy mi neřekli, že to záleží na každym tom dealerovi. Můžeš si tam cinknout 377 24 23 70. Stojí to za to. V novým BMW se nesvezeš každej den.

Tam bych urcite zajel, kdyby nekdo zjistil kdy to je tak to sem hodte...:ucta:
N54 PWR
Dave
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal bpytlik
[B]Mi prisla taky pozvanka...30.5. v Olomouci....akorat jim to musim odfaxovat.....kdyby nekdo chtel,naskenuju a poslu majlem.Staci jim to faxnout....

mailto:?subject=&body=

Jenom musím zjistit jestli neplánujou něco poblíž - Brno - Zlín (když je v tom zaintersovaný Renocar)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od bpytlik »

ok,zitra naskenuju a poslu...zrovna nemam doma skener...
Odpovědět