Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW PARTS CATALOG
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek je dobrovolnej http://forum.bmwklub.cz/showthread.php?s=&threadid=531
Je mi jasný, že provoz těhle stránek něco stojí, nemluvě o času. Jsem rád, že něco tady takového existuje a lidičkám co mají tohle na svědomí moc děkuju :super: . No a proč ten kdo příspěvek zaplatí by nemohl mít nějaké výhody, no ne? Třeba to ETK.
Můžete se mnou nesouhlasit, ale kdo to myslí s BMWclubem vážně, tak ten příspěvek není tak zdrcující a spíš na tom vyděláš. (už jenom, že třeba dostaneš dobrý rady a tipy na foru). Vždy? to děláme pro sebe.
Toď můj názor.
A jestli to ETK chceš. Zapla? příspěvek, zbombarduj Křížu a? aktualizuje seznam a ja ti ho za prázdný CD vysmahnu a pošlu. A myslím, že by to tak měl udělat každý kdo ETK má. Děkuji.
Platit samozřejmě nemusíš nic, ale zase nic nečekej.
Je mi jasný, že provoz těhle stránek něco stojí, nemluvě o času. Jsem rád, že něco tady takového existuje a lidičkám co mají tohle na svědomí moc děkuju :super: . No a proč ten kdo příspěvek zaplatí by nemohl mít nějaké výhody, no ne? Třeba to ETK.
Můžete se mnou nesouhlasit, ale kdo to myslí s BMWclubem vážně, tak ten příspěvek není tak zdrcující a spíš na tom vyděláš. (už jenom, že třeba dostaneš dobrý rady a tipy na foru). Vždy? to děláme pro sebe.
Toď můj názor.
A jestli to ETK chceš. Zapla? příspěvek, zbombarduj Křížu a? aktualizuje seznam a ja ti ho za prázdný CD vysmahnu a pošlu. A myslím, že by to tak měl udělat každý kdo ETK má. Děkuji.
Platit samozřejmě nemusíš nic, ale zase nic nečekej.
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Schejbix
[B]Ti kdo chteji a zaplatili clenstvi mam k dispozici ETK 06/99 TIS 09/99 od Shreka :ucta: CD vymenou za prazdne. Jezdim z boranovic (sever prahy), pres prahu az na brnenskou dalnici exit jesenice, takze se muzem dohodnout kde se spichnem. Rad poskytnu. ICQ 71522766 tel. 721632932

-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal HEERY
[B]Nako se v tom neorijentuju.ETK,TIS - rozdil ??.
ETK - náhradní díly
TIS - pracovní postupy, ale to už tu kluci psaly.
Originál zaslal HEERY
[B]A treba v tom 99 jsou vsechny dily na vsechny BMW do roku 99 ???
Já mám 02/00, můžu si vybrat asi ze sedmi řečí (čeština samozřejmě

Originál zaslal TT
[B]:) využiju tvé nabídky a asi se Ti ozvu , bydlím St. Ďáblice, přes Březiněves rovnou do Bořanovic bych si pro to zajel, takže až tě bude otravovat nějaké (pro Tebe) neznámé tel. číslo tak ho netípej budu to já, předem dík TT.
neni problem, jenom se mi pls ozvi tak o jeden pracovni den driv