Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E46 M3 CSL
-
- Kontaktovat uživatele:
teď jsem viděl reportáž na DSF, to je neskutečný, to chci, myslel jsem že se roztrhnu, 360k , všude samej karbon, ukazovali i motor to snad nemá ani vzduchovej filtr, ohromnej karbonovej airbox no prostě luxus největší.:ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: CSL :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :ucta: :bigcry: :bigok: chci
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Klakson
[B]teď jsem viděl reportáž na DSF, to je neskutečný, to chci, myslel jsem že se roztrhnu, 360k , všude samej karbon, ukazovali i motor to snad nemá ani vzduchovej filtr, ohromnej karbonovej airbox no prostě luxus
Sakra to jsem zrovna odešel od bedny

Předtím tam byl DSF reportage a ukazovali jak školí bodyguardy ale hlavně jak pancéřují "sedmičky" a "S-ka" medvědy! A pak jak s nima jezdí a jaký to má vliv na jízdu a ukazovali různé kombinace úniku před napadením . . . celkem žůžo podívaná!!!
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
No nevím ale já osobně bych tam určitě radči těch 110kg nechal a měl tam navigaci, vyhřívání sedaček a další věci.Těch 110 kg zase neni tak moc, vlastně je to něco jako kdybych vyhodil z auta spolujezdce.
P.S.:Takový kuchání bych provedl jenom u auta s kterým bych jezdil jenom ale jenom po okruhách a sprintech..Já bych takovou "operaci" na M3 moc nevyužil..Ale každej má jinej názor.
P.S.:Takový kuchání bych provedl jenom u auta s kterým bych jezdil jenom ale jenom po okruhách a sprintech..Já bych takovou "operaci" na M3 moc nevyužil..Ale každej má jinej názor.
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal bpytlik
[B]Takze o 10 koni vic a o 110kg min, no myslim ze ta zy prachy nic moc....kdyz si nechas dat to M3 enom svihadla na okna a zadnou vybavu,budes ji mit taky minimalne o 50kg min nez normalne)
ne o 26 koní na víc a 110kg dolů, nemá ani rádio, já bych ho vykuchal ještě víc, karbonový skořápky, alu rám a je to:allright: :allright: :allright: