Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

POMSTA 120CÍTKÁM

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Míla

#1 Příspěvek od Míla »

Na dálnici velmi častej nešvar - že mi tam vlítne 120cítka když jí valim 200, jsem začal řešit preventivní výukou, abych jim názorně ukázal, jakou rychlostí jezdíme. Jde vo to najít si pěkně vosamělou 120LS, prolítnout kolem ní co nejblíž tak do 1m tak 210km.

Jo a jak tady byla diskuze 318is vs. Oktávka turbo, tak sem se dneska s ní chyt na D1 a do kopce mi ujížděla jen o pár metrů z kopečka sem na tom byl hůř - dobře víte že 520 jdou na 5 na maximum 220 a pak dost. A to embéčko jede 230 určitě.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

zkus tohle: frajer te blika a pak nejede, tak ho cpes az uhne... jenze pak ty srovnas nenapadne rychlost a natlacis ho az ke kamionu... kdyz to spravne nacasujes a dobre vychytas, tak se muze pos...t PS- jednou jsem se takle honil s nejakym volem snad 20min a pak to prislo... nadherna Avie pred benzinkou... borec byl nakonec rad, ze mohl uhnout na tu benzinu :-))) a v aute si ani nikdo nevsimnul o co jde :-)))
“Ability is what you're capable of doing.”
Bubi

#3 Příspěvek od Bubi »

No tak to se musím přiznat, že občas taky takhle blbnu. Jedu v levým pruhu, pohoda, klídek, tak 160 km/h a zezadu se blíží nějaká shade TDi. Tak jí uhnu do pravého pruhu a jakmile se se mnou srovná a měla by mne začít předjíždět, tak to přišlápnu a je to. Ale nepředjedu ho, pomalinku přidávám tak, abysme jeli pořád stejně. Mistři světa ve Shade se můžou zbláznit :)

Nebo se nechám předjet tak o 100-200 metrů a pak to přišlápnu, levý pruh, probliknu a profrčím kolem :) Pak se zase nechám předjet a když mám náladu, udělám to třeba 5x za sebou. Když je řidič borec, na závěr uznale zabliká a já mu buď ujedu nebo ho nechám jet si svou cestou a dál se jedu v klidu těch 150-160 km/h na tempomatík.
Kriznik

#4 Příspěvek od Kriznik »

no.. daleko vetsi sranda je nechat predjet a pak se za nej nalepit ;)
a jenom tak trosku ho tlacit ... neblikat
a kdyz uhne uhnout za nim proste vlacek ... to pak dlouho nikdo nevydrzi a frci na benzinku ;)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal Bubi
[B]No tak to se musím přiznat, že občas taky takhle blbnu. Jedu v levým pruhu, pohoda, klídek, tak 160 km/h a zezadu se blíží nějaká shade TDi. Tak jí uhnu do pravého pruhu a jakmile se se mnou srovná a měla by mne začít předjíždět, tak to přišlápnu a je to. Ale nepředjedu ho, pomalinku přidávám tak, abysme jeli pořád stejně. Mistři světa ve Shade se můžou zbláznit :)

Nebo se nechám předjet tak o 100-200 metrů a pak to přišlápnu, levý pruh, probliknu a profrčím kolem :) Pak se zase nechám předjet a když mám náladu, udělám to třeba 5x za sebou. Když je řidič borec, na závěr uznale zabliká a já mu buď ujedu nebo ho nechám jet si svou cestou a dál se jedu v klidu těch 150-160 km/h na tempomatík.

Dokud to delas tak ze tomu druhemu vzdycky uhnes tak aby nemusel zpomalovat tak f poho. Ale kdyz uz uhnes az zabrzdi na tvoji rychlost,tak je to pekna svinarna...Ja kolikrat specham a dokaze me nasrat kdyz nekdo jede treba v Sku 160 v levem a neuhne mi kdyz jedu 200 a blikam na neho.Az kdyz mu jedu za prdeli,tak prida a ujedeme mi,bo mu to jede lip...Ale zachvilu ho zase dozenu a zas musim brzdit,to bych ho zabil a resim to pak predjedim zprava nebo odstavnym...
Ocasek

#6 Příspěvek od Ocasek »

tak ho predjed z prava :)
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Georgis »

Když čtu Bubiho příspěvek tak se jen ušklíbám. S M3 bych si toho dovolil.......... Já zase miluji ,když se mi někdo přilepí na prdel a hraje si na vláčka, tak to z lehka přišlapuji na plynu a sem tam mu levou nohou probliknu brzdovku. Se může p....t, protože neví co se děje, jestli mu ujíždím nebo brzdím. Miluju to v levém pruhu hlavně na Rudné ulici, že Ostraváci. Většinou nemají šanci......
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od patras Čestný člen »

provokovat je goood - natrhnout někomu pr**el jojojo :fuckoff:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal Georgis
[B]Když čtu Bubiho příspěvek tak se jen ušklíbám. S M3 bych si toho dovolil.......... Já zase miluji ,když se mi někdo přilepí na prdel a hraje si na vláčka, tak to z lehka přišlapuji na plynu a sem tam mu levou nohou probliknu brzdovku. Se může p....t, protože neví co se děje, jestli mu ujíždím nebo brzdím. Miluju to v levém pruhu hlavně na Rudné ulici, že Ostraváci. Většinou nemají šanci......

No bud rad ze si me jeste nepotkal...tohle mi udelat jen jednou,tak te predjedu a na tvrdo to pred tebou zaslapnu,pak to pustim,ty uz si budes myslet zes to rozdychal a zaslap bych to podruhe az skoro do nuly.....
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Schejbix »

Originál zaslal bpytlik
[B]No bud rad ze si me jeste nepotkal...tohle mi udelat jen jednou,tak te predjedu a na tvrdo to pred tebou zaslapnu,pak to pustim,ty uz si budes myslet zes to rozdychal a zaslap bych to podruhe az skoro do nuly.....

:yep: :bigok: :ucta: tak na to nemam zaludek
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#11 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

hlavne ze je hezky :-))))
“Ability is what you're capable of doing.”
Kriznik

#12 Příspěvek od Kriznik »

hlavne ze se mame radi zejo? ...

hosi hosi :D
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od HEERY »

Ja nevim no proste vlevo se neprekazi at uz clovek jede v cemkoli a cokoli se na nej riti.A nechat nakyho chudaka v koncernovem voze zpomalit a pak mu vitezne v Mku ujet - no nevim.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Baxon »

Nejlepší jsou myšky. Ty ho dostanou až na krajnici a chvilku si tam z toho šoku pobude.
Třeba ho to příště trkne.
Pétík

#15 Příspěvek od Pétík »

Vezměme to také z druhé strany. Já např. Š-1twenty mám jako náhradní vozidlo, které používám na běžný a hlavně zimní provoz. Já bych si na dálnici asi jen tak netrouf do levého pruhu (a ještě bez známky), hlavně s tim mym motorem... Jsem rád, když mě do kopce nehoblují kamiony. Ale co bych považoval za frajeřinu č.1, kdybych potkal na dálnici nějakou pěknou M3, majitel by jel tak 90-100km/h (třeba by se cpal McDonaldem) a já bych ho střelil (z kopce) odstavnym pruhem zprava a ještě bych mu urazil zrcátko... Pak bych ale musel doufat, že se z toho jen tak nevzpamatuje a nechytí mě....
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Tomik007 »

Originál zaslal Pétík
[b] Vezměme to také z druhé strany. Já např. Š-1twenty mám jako náhradní vozidlo, které používám na běžný a hlavně zimní provoz. Já bych si na dálnici asi jen tak netrouf do levého pruhu (a ještě bez známky), hlavně s tim mym motorem... Jsem rád, když mě do kopce nehoblují kamiony. Ale co bych považoval za frajeřinu č.1, kdybych potkal na dálnici nějakou pěknou M3, majitel by jel tak 90-100km/h (třeba by se cpal McDonaldem) a já bych ho střelil (z kopce) odstavnym pruhem zprava a ještě bych mu urazil zrcátko... Pak bych ale musel doufat, že se z toho jen tak nevzpamatuje a nechytí mě....
Frajeřina by to sice byla,skoda ze se to nikdy nestane!!! :fuckoff::fuckoff: :D:D
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal Pétík
[B]pěknou M3, majitel by jel tak 90-100km/h (třeba by se cpal McDonaldem)

No to by asi neklaplo, ja se bezne cpu hambacem v 200+ (teda ted uz max. v 200, ale kdyz sem mel este sedmu tak i v 200+:))
Pétík

#18 Příspěvek od Pétík »

A proč už sedmu nemáš? To jsi ji díky cpaní se hambáčem ve 200+ rozbil? Oprava: frajeřina 1+ by byla zprava ze Š-1twenty a urazit zrcátko...
Pétík

#19 Příspěvek od Pétík »

A to vše při 200+
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Pivson »

Jsem zarmoucen, taky používám Shade 120L na zimní provoz a jako nákupní vozidlo do supermarketu - fakt si bawce nenechám obouchávat dveřma.
Nevím co je na tom za frajeřinu někomu se stodvácou ukázat že mě to jede dvěstě.
Já na tom autě začínal, vyučil se mechanikem atd..
Samozřejmě stodváca je dnes přežitý vozidlo, ovšem stale je nejpočetnější v CR :mad: :mad:

Je to jenom o lidech, já s ní po dálnici nejezdím (
a když už tak fakt kousek) a levej pruh je pro me tabu.
Jelikož je o ní pěčlivě staráno a motor šlape dobře, krátkodobě i těch 140 na rovince dosáhne :D :D :D :D sice nevím jak ale jo :D

No jezděme bezpečně a mějme respekt k ostatním.
V tom ocenuju docela němce, jsou ohleduplní, ale když můžou jet tak nekompromisní.
Já a víéte, že by se v německu němělo problikávat dálkovejma. Max hodit levej blinkr.

A stejně je BMW nejlepší!
Na vlastní oči jsem jednou viděl jam M3 E36 vyléčil z agonie s E34 Alpina B10 Bi-turbo. Nářez, škoda že je to auto tak nedostupný.
Odpovědět