Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

POMSTA 120CÍTKÁM

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lukke

#41 Příspěvek od Lukke »

Dneska jsem jel z Plzně do Prahy (podívat se do Autecu, btw zrovna přivezli nový kárky :) ) se starym podautem VW Passat 1.9TD r.v 1990, tak to šlo co to šlo. Celou cestu tak 170 ještě s pár koktávkama. U Berouna se ale nas*al do levýho pruhu nějakej fáčkař a ne a ne uhnout. Dral ho 120-140 co to šlo, měl co dělat a pomalu se za nim tvořila pěkná kolonka (tak 4 auta napřed). Vpravo jeli kamioni, ale občas sem tam mezera, tak mohl uhnout. Je pravda, že seděl nakřivo. :D Trvalo to asi 3 km, v zrcátku jsem viděl asi takových 6-7 aut. Mezi nima taky nová modrá M5. :bigok: No přiblížil se kopec (bez pomalýho pruhu) a začli jsme zpomalovat na 120, protože fáčkař toho měl plný brejle. Za mnou už troubili auta (nějaký auto s modrobílym znakem to vzalo po odstavnym pruhu :fuckoff: ) ale my se drželi stále za závodníkem. Mně to bylo fuk, ale za mnou už bylo pěkně husto. :-) I si někdo zaktroubil a tak.
Takhle jsme jeli asi 4km, kdy se konečně závodník zařadil vpravo, ale ten asi dostal. :D No každopádně takovýho kokota jsem ještě neviděl a nechápu to...
TT
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od TT »

Originál zaslal Lukke
[B]Takhle jsme jeli asi 4km, kdy se konečně závodník zařadil vpravo, ale ten asi dostal. :D No každopádně takovýho kokota jsem ještě neviděl a nechápu to...

:D :D ....neviděl, tak těch je tuny, tohle byl jen jeden závodník, dvě Fáva a k nim se do sprintu přidal ještě Olcit club, to bylo maso, moje nervy tekly, .. jen jsem si představil , že dojedem nějakou uschlou mrtvolu s kloboukem v MB 1000
marwal
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od marwal »

jsem jel ted ve čtvrtek do bratislavy a pak v pátek zpátky. 325tds me fakt překvapil... 220 max. ale nejlepsi je ze kdyz je dlouhej kopec, jede nas vic v řade protoze nekdo to zbrzdi na 120, tak potom se pozná .... me to na nejakych 160 vleze hodne snadno... a nemel sem problem ze bych nekoho brzdil, akorat kdyz sem jel dyl tech 200 a v dali sem furt videl nejaky auto jak octávka, tak sem potom mírně ubral abych videl kdo to je ale byla to jen octávka eurotelu. ja myslel ze to budou benga... mimochodem jak to potom chodi na dalnici, honi se někdy za někým?
marwal
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od marwal »

jo taky sem poznal docela problem,ale nevim čim to je, napisu ho sem,protoze tady to cte ted dost lidi, kdyz sem to takhle valil po dalnici dyl tech 180-200, pak náhle zpomalil, třeba benzina nebo tak na nejakych 20km/h tak motor normalne chcipne.... pak jde normalne klickem nastartovat, vubec nevim co to je, ale nechci aby se to treba stalo kdyz pojedu 200 a uberu rychle na 110....
Kriznik

#45 Příspěvek od Kriznik »

>> napis to do servisu a zacni diskusi tam pls
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Georgis »

... jen jsem si představil , že dojedem nějakou uschlou mrtvolu s kloboukem v MB 1000 [/B][/QUOTE]

:yep: :yep:

Jo , ideální je když má ten kloboukář v tom embéčku za zadním oknem dvě plata vajíček......
To bych vyskočil z kůže......:hopik:
TT
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od TT »

Originál zaslal Georgis
[B]
Jo , ideální je když má ten kloboukář v tom embéčku za zadním oknem dvě plata vajíček......
To bych vyskočil z kůže......:hopik:

:) ....to už jsem dlouho nepotkal, plato vajec na zadním okně, to už je rarita, ne:D , každopádně tyto řidiče, lze zařadit do zvláštní podskupiny - vejcovodič
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Georgis »

Originál zaslal TT
[B]:) ....to už jsem dlouho nepotkal, plato vajec na zadním okně, to už je rarita, ne:D , každopádně tyto řidiče, lze zařadit do zvláštní podskupiny - vejcovodič

:yep: :yep: :yep: :yep2: :yep2: :yep2:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Bombarder »

Pred 14-ti dny byl v Roznove (kousek od ovy) sraz motorkaru. Rikam si, zajedu se podivat bavkem. A co z toho nebylo.. Jezdilo tam plno frajeru na masinach, porad nekde jezdili a zase prijizdeli. Tak jsem si par krat vycihl nehoko, kdo nema vetsi objem nez 750ccm, nejlepe s kundickou vzadu (nemyslim spinavce na dvouvalcich) a vydal se za nim. Borci se kroutili jak uzovky, ale ujet nemohli. Jel jsem jeste s znamym a ten uz mel pripraveny palec. Po predjeti ukazoval smerem dolu..
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od bpytlik »

Jojo a ted este tu o te pernikove chaloupce....Mozna tak v nejakych zatackach,ale na rovince ti 600kilo ujete kdy bude chtit i kdybys mel Mko :)
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Bombarder »

Psal jsem nejlepe, pokud jede ve dvojko. Tobe asi ujede i stara tri a pula, to ale urcite neumis jezdit. 750 ve dvou neujede. Mozna nejaka vyrobena v letech 2001 a vyse..
A jeste mi napis, kde je pobliz ovy slusna rovinka? jedine mistecka, jinak jsou vsude diry jak do ri.i.
A kdybych mel Mko, tak jdu i do jedenacti kola..
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Georgis »

Na Místecké se nedá jezdit přes týden, protože furt je někdo nalepený v levém pruhu. (fáčka, feldy, fabky) Jsem nedávno zkoušel a max 180. Věčně noha na brzdě. Nejlepší jet v neděli brzo ráno. To je vymetené. Ale co to teď spravili , tak asfalt gut....
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#53 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

2Bombardak- jel jsi nekdy na silnici /600cc a vic/, ty lamo? Fuckt mas v hlave...
A kdybys mel Mko...
Kdyby byly v pr+li ryby, nemusel bys chodit do rybarny, jen stacilo sahnout mezi pulky....
“Ability is what you're capable of doing.”
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Bombarder »

Pokazde jak jsem tam jel tak to slo pres 200. Je fakt, ze to bylo k veceru. Na mistecke to je pohoda, seslapnout plyn umi kazdy, lepsi jsou menezname cesty. Adrenalin je na max, zvysene dychani a tres, pred vjetim do zatacky nevis, kde zkoncis..
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Bombarder »

2Lama z ceske pipy:
Ne, na silnici jsem nejel nikdy vic nez 600cc.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Baxon »

to Bombarder: Hochu, hochu nejdřív se svez na motorce a pak tady blabol kraviny.
Je jasný, že když jedu s holkou za zádama, tak se nebudu s nějakým volem honit, kterej si chce dokázát, že předjede motorku. V tu chvíli totiž držím v řídítkách dva lidský životy a s tím se nehazarduje:nene:.
Přijeď s tím tvým kámošem a když mě natřete, tak vám tu motorku klidně nechám YAMAHA YZF 600R "ubohých 100 kobyl". A jestli ne, tak mi tady necháte tu vaší káru a můžeš přijet třeba MPower. A nebo ještě lépe, přivez si helmu a ukážu ti stíhací jízdu z té druhé strany. A než tvůj kámoš dorazí docíle, já už budu mít sežranýho buřta a ty možná vyměněný plínky.
Tak se ozvi bombarďáku.:gobeer:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Bombarder »

No, pred par lety jsem sedlal Kawu ZZR-1100 a sesti kila jsem nechal tem, kteri tvrdili, ze to je lepsi svezeni. Ja mel taky v rukou 2 zivoty a neposral jsem se z toho.
To sesti kolo radeji nech odpocivat ve sklepe o takove objemy jsem nikdy nemel zajem.
Kolik ti to jede? jestli vic nec 250, tak to bude maly zazrak.
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Béďa »

NO chlapci sestky nejsou zas tak zbesily.. Nerikam ze je predjedu kde budu chtit, ale zkousel jsem to s kamosem (Kawasaki ZZR 600), on jel ve dvou (2x80kg) a neujel!! V zatackach jsem musel brzdit abych ho nesejmul..
Proste kdyz motorkar nebude predjizdet tam kde nemuzu ja, tak neujede..

Ale je fakt ze me na tom kamos svezl a tak trochu jsem nechapal.. :D

Takze si nemyslim ze Bombarder je tak uplne mimo.. :P
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Bombarder »

V Mku jsem nikdy nejel, ale jednou tu nekdo psal, ze je brutalni rozdil mezi 325i a M3. Potom m3 musi rozstrelit i jine kalibry o sesti kolu ani nemluve. Pokud ma maximalku s omezovacem na 250, bez udela mozna 270, tak sesti kolo pujde okamzite do hajzlu, kdyz vemu v uvahu, ze Yama R1, 180kg, 150kuli, udela max 280..
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Baxon »

264km/h - změřeno na digitálu na R6 za mnou, mě to ukazovalo něco přes 250 a zázrak to nebyl, prostě to tak jede. Jo a natural 95.
Objemy 1000 a vejš - úplně k hovnu. Né že by neměli od spoda pěknej krou?ák, ale k čemu když jde i na 3ku na prdel (teda R1 aspoň jo).
Sežen si někde 1000 a vejš a dáme Most - Budapeš?. Zase prohraješ. Tak mě na dálnici předjedeš a pojedeš o dvacet víc, ale s tím žroutem stavíš na první pumpě a já mastim ještě dalších 70km. Cestou natankuju 3x ty aspoň 5x.
Sadíme se o motorky a zase o ni přijdeš.
No a než vyrazíme, můžeš si to zkusit na nečisto. Pokud se nedostaneš pod 4 hodiny, tak mi ani nevolej aby jsi se nestrapnil.:)
Odpovědět