Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
co je to za liberalni pristup?
Originál zaslal LOPOLO
[B]:shit: Proc tady probiha neustale nejaka cenzura .. neni to rozhodne poprve ..... to ste takovy komousi nebo co?
ok prvni muj prispevek od doby co jsem tady >
hochu vzpamatuj se, je to v KOSI kam se nebude a nemuze psat protoze tam jsou diskuse, ktery jsou o nicem k nicemu ap.
a jestli se ti zda, ze diskuse, ktera je VEREJNE pristupna, neni smazana a ani jinak upravena je CENZURA tak si jdi vzit acylpyrin teplej caj a zkus svoji teplotu
neni to konkretne diskuse s H2SO4 (mimochodem anonymem az napadne podobnym s jednou ipadresou peugeot klubu), kterou jsem ani necetl do konce, ale je to zobecnenej fakt, kterej akceptuj
forum se proste z jistych duvodu, nebude donekonecna zasirat pikacovinama a jednou za cas se proste provede a provadi udrzba a promazani hovadin
je fakt, ze nektery diskuse bych osobne taky smazal---- viz treba nesmyslny blaboly o 120tkach a podobny slinty... 600cc versus Bawo a pod... nerikam,ze jsem do nich nepsal
, ale ve finale bych je smaznul... proste tema, ktery ma nadech chatu, je na fuck dobry a ma vyznam jen par dni...

“Ability is what you're capable of doing.”