Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

scháním servisáka na moje BMW :-)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
SSSR
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od SSSR »

Tak jsem si nedávno koupil starší BMW 520 E34 s motorem M50.. super autíčko.. jenom hledám nějakého "fajnšmějkra" u kterého bych si to mohl nechat servisovat... nemám rád "velké" servisy kvůli absenci citů k autu :-)). Pokud má někdo někoho takového, prosím ozvěte se.. jsem z východo-českého regionu. Díkas.
marwal
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od marwal »

to by se mi hodil ze zapadnich čech, nejlepe Karlovarsko
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal SSSR
[B]Tak jsem si nedávno koupil starší BMW 520 E34 s motorem M50.. super autíčko.. jenom hledám nějakého "fajnšmějkra" u kterého bych si to mohl nechat servisovat... nemám rád "velké" servisy kvůli absenci citů k autu :-)). Pokud má někdo někoho takového, prosím ozvěte se.. jsem z východo-českého regionu. Díkas.

Tady v Náchodě to dělá jeden típek v Tepně (to je místní fabrika a on tam má pronajatej plac) Dělá hodně BMW a prej velice dobře, v Úterý tam přistavuju svoji plechovku, tak to dám vědět jakej je.
:bigok: :gobeer:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
SSSR
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od SSSR »

těším se na výsledky :-)
Odpovědět