Par poslednich podvecernich jizd me presvedcilo o tom, ze potrebuju poradny slunecni brejle nejlepe s nejakym polarizacnim filtrem. Hrozne nerad nic nevidice zahlcen primym slunecnim svetlem potkavam ve svem pruhu stojici nakladaky plny trubek (
Mate nejaky rozumny tip?
no docela dobry jsou brejle zabarveny do modra.sklidněj oči,a nejsou třeba v lese tak tmavy jako vyloženě černy sluneční.------jo a nebo pak je dobry otočit hlavu dozadu--ale jen tam kde to znaš:bigglases :bigglases :bigglases :bigglases :bigglases :bigglases
Nebo svářeckou kuklu:D , ne, naprosto to chápu, te? jak svítí sluníkko tak do auta bez brílí nesednu (skoro).(mám takovy jak si sám kolečkem našteluju tmavost(polarizovaná skla-vlastně 2skla fungující na existenci stáčivosti polarizovaného světla)los specios:D sou supr, v klidu v pohodě, až na tu cenu:eek: , ale stojí to za to,třeba hlavně navečer, když ostatní neví jesli brýle jo nebo ne.
Originál zaslal Fil [B]Nebo svářeckou kuklu:D , ne, naprosto to chápu, te? jak svítí sluníkko tak do auta bez brílí nesednu (skoro).(mám takovy jak si sám kolečkem našteluju tmavost(polarizovaná skla-vlastně 2skla fungující na existenci stáčivosti polarizovaného světla)los specios:D sou supr, v klidu v pohodě, až na tu cenu:eek: , ale stojí to za to,třeba hlavně navečer, když ostatní neví jesli brýle jo nebo ne.
Čéče, to te? z hlavy nevim, ale maj aji takovy ty boční "zástěrky"PVC aby ti sluníčko nesvítilo do očí, odkud no přece z boku. Ále, kdybys mermomocí chtěl vědět tu značku, tak mi napiš zprávu na mobil, páč za chvíli se odubytovávám z kolejí (Brno)a na netu budu poskromno:cry: (já vocas sem si je totiž zapoměl doma vOlomouci:bigcry: (no jó hlava děravá):D
Zatim:P
nechci dělat chytrýho ale matně si vzpomínám že za komančů se prodaval takovej verk pod horní hranu předního vokna svítilo to souběžně s plochou skla a asi tam musel bejt nějakej generátor dnes už zapomenutejch paprsků či co snad lejzr nebo fejzr či dokonce mejzr a stoprocentně to zabraňovalo oslnění protijedoucím vozidlem takže kdybys to někde v krámě s žertovnejma předmětama sehnal a trochu to ohulil tak to možná vohne i přímý sluneční záření a ušetřil bys za brejle - stejně nechápu jak se to - při známé maniakální posedlosti tehdejšího režimu kontrolovat úplně všechno - mohlo legálně prodávat - to jen tak pro zpestření před víkendem