Co řikate na CELOREPUBLIKOVY ADRENALINOVY TAJNY ZAVOD:auta ,motocykly/vše co je schopne pohybu, prostě pro všechny magory co se jen tak ničeho a nikoho neleknou.
/nic neni nemožne/
JELI BY JSTE HO?
Závody mám rád, ale ne na normálních silnicích a s partičkou bezmozků, který to perou do zatáček ala ruská ruleta. Ale věřím, že se najde slušná patička tzv. tuningářů, který do toho půjdou. Jen se bojim, abych je někde nepotkal...
Tak prosím POZOR toto je dost NEBEZPEČNÉ proboha přemejšlejte co když pojede nějaká rodinka z dovolený a když dejme tomu 6-10 šílenců poletí kolem 250-280km/h a vletí do někoho kdo jede 130km/h, tak je to přímo POPRAVA pro chudáky lidi, kteří za nic nemohou.
A to by se asi nikomu nelíbilo. :nene:
Ale myslim že není problém pár borečků když maj podobný auta výkonově a domluvěj se, tak si mohou zazávodit na okruhu.
Já mít svoje auto tak bych si taky zazávodil ale na OKRUHU kde nikomu neublížím ale protáhnu pořádně svoji káru.:drive2: :finish:
Pánové:ucta: :ucta: :ucta: občas jsem měl pocit že se tady ukájejí puboši(BMW kontra xyz) ale vaše reakce mě mile překvapili, že jsou tady na foru rozumní chlapi co mají zdravý úsudek a ví že i rychlá jízda :drive2: (taky nejezdím předpisově) má své hranice. Myslím že člověk v bawu nemusí každé feldě dokazovat že je rychlejší.:gobeer: :drive: :bigglases
Originál zaslal Maverick [B]Myslím že člověk v bawu nemusí každé feldě dokazovat že je rychlejší.:gobeer: :drive: :bigglases
To máš pravdu, nemusí. To jen ty Feldy se furt snaží si něco dokázat K té jízdě... na srazu jsme taky nebyli z nejhodnějších, hodně lidem jsme po cestě asi hnuli žlučí, ale pokud vím, žádná nebezpečná situace nenastala (viď, Béďo ). Takže tady jsou opravdu normální, rozumní lidi, žádní bezhlaví magoři.
Naprostý souhlas s d.aemonem, většina lidí, který maji bavora si nemusí nic dokazovat, to je parketa především pilotů felicií a fábií a nutno přiznat, že někteří jsou v tom velmi dobrý :fuckoff: . Navíc myslim, že majitel bavoráka by asi moc nezamachroval s tím, že předjel feldu...
V Havířově se jezdí ruleta. Kdo toto město zná tak od spodního kruháče až nahoru k hotelu Merkur. To je dobrých 5 kiláků přes frekventované křižovatky. Jezdí se i přes den o víkendu, kdy jsou semafory vyplé. Byl jsem svědkem kdy maminka s holčičkou stála na přechodu a kolem nich tak ve 150 dva fordy Probe. Úplně mi zatrnulo. Už jsem je viděl jak plachtí vzduchem. Jsou to magoři. Zavřít a sebrat řidičáky na doživotí.
pánové smekám před váma a jsem rád že sem můžu občas přispět nějakou drobnou glosou - v poslední době zažívám lehké znechucení z chování a jednání lidí a ani ve snu mně nenapadlo že zrovna tady ( to víte iluze jsem si nedělal - po tom co tu bylo občas ke čtení ) najdu tak rozumný lidi - takže díky za tu špetku optimismu kerej ste mi tímhle vystoupením nalili do žil
Stejně jako všichno ostatní: je to naprostá p.čovina!
Můj názor na podobnou věc je jednoznačný: jet po volné dálnici přes den třeba i přes 200 km/h (pokud to auto tomu technicky odpovídá) je rozhodně úplně něco jiného než to kalit někde v obci třeba 90 km/h.
No tos to vis,ono je neco jineho letel po okresce 160+ kde to dobre znam a vim ze fakt nic nehrozi (az na nahodne pripady, ale tomu se fakt neubranis ani kdyz pojedes 80) a letet nejaky zavod na doraz po cestach a mestech kde nevis jak to vypada....