Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

F1 - evropa

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od bpytlik »

Tak co na to rikate??? Konecne dabl :) Montoya sel do toho sumachera pekne ostre a coulthard s tim skubnul a uz letel, pekny :)

Za chvilku jdu zurocit nove poznatky do praxe :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Cekal sem kdo to nacne .. parada .. pan krivohuba dostal za usi :D
Dave
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Dave »

Tak tak - opravdu nádhernej závod! Jsem doma skákal jako blázen když Montoya ukázal Schumimu zač je toho loket! A pak jsem vzal telefon a každému až do konce závodů volal a nutil ho aby se na to díval!!!
B

#4 Příspěvek od B »

Juan Pablo Montoya zavinil kolizi s Michaelem Schumacherem ve 43. kole. K takovému závěru došla trojice závodních komisařů po zhlednutí videozáznamu incidentu a vyslechutí obou jezdců.
Ke cti M.Schumachera je, že si myslí, že za nehodu není nikdo vinen.
Ale my fandíme BMW takže zaujatost a neobjektivnost není na škodu, že...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

ja to vidim bez ohledu na svy fandovstvi jinak .. v zatacce byl prvni ( prokazatelne ) a tak mel pravo na stopu, tak zneji pravidla ale muzu se mejlit
B

#6 Příspěvek od B »

Pravidla na Primě a pravidla skutečná je trochu rozdíl, kvalita znalostí a komentáře na Primě je.....:ble:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

b: vo tom zadna .. ale ja se divam jen na Markizu :-) (zadna reklama a vo dost lepsi komentar )
stealth
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od stealth »

Jo, Markíza je skvělá ... Pěkně mě sere, že tenhle rok musím poslouchat ty Nikodýmovy bláboly ... :(
Ale jinak jsem se smál, když Montoya ?uknul Michalovi do předních a ten se pak vez jak na sáňkách :mhihi:
Ocasek

#9 Příspěvek od Ocasek »

fuck montoya, fuck williams
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

fuck ocasek
vally
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od vally »

Originál zaslal B
[B]Pravidla na Primě a pravidla skutečná je trochu rozdíl, kvalita znalostí a komentáře na Primě je.....:ble:

Naprostý souhlas, komentář na Primě je fakt hrůza. Dřív si tam aspoň zvali nějaký týpky, který tomu rozuměli, ale ty už asi nechtěli poslouchat Nikodýmovo výžbepty a tak je tam sám. A ty reklamy mě taky pěkně se..., dvacet minut se nic neděje a v moment, kdy tam vrazí reklamu, tak se něco semele a já pak jenom doufám, že to uvidim aspoň ze záznamu. :shit:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Baxon »

Jooooooooooo DOUBLE. Skvělý, skvělý, skvělý :super: :super: :super: .

Jsem se smál když to Kimi uvařil a Could - ten mikrospánek - pěknej kaskadérskej kousek :cheche:.

Montoyu za to jak to natřel Šumimu a dojel pro double miluju. Mě spíš připadalo, že to Šumi těžce nezvládl a do Montoyi strčil on (místa ke kraji měl ještě dost).

Nějak postrádám příspěvky od těch ŠumiFerrari nadšenců. Asi mu to už jako utržený vrata nelítá, možná do písku. :cheche: :cheche: :cheche: :cheche:
Ocasek

#13 Příspěvek od Ocasek »

fuck LOPOLO :)

Baxon: nelita? :) tak dobre..... :

Obrázek

:321: :321: :fuckoff:
Otton

#14 Příspěvek od Otton »

Souhlas s Baxonem. Ten skopčák v tom červenym šupliku ho tam do poslední chvíle nechtěl pustit. Když se roztočil, vyskočil jsem, jako když při fotbale dáme gól.
Bravo Montoya, bravo Williams!:bigok:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Baxon »

Jsem psal už minule Ocásku, že na Williamsu dost zamakali. Na posledních třech závodech to je vidět, však se do tý tabulky taky podívej.
A Monty mu to natřel pěkně a nebylo to zrovna na brzdy.
Jó hold BMW je BMW.;-)
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal Otton
[B] Když se roztočil, vyskočil jsem, jako když při fotbale dáme gól.
Bravo Montoya, bravo Williams!:bigok:

Já takýýýýýýýýýýýýýýýýýýý. :D
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Tomik007 »

Tady psát o tom že je Ferrari lepší tak mě akorát všichni sežerete. Montoya vs. Schumacher už tady bylo několikrát a myslim že timhle to nekončí. I Když fandim Ferrari a Schumimu tak musim uznat ze Montoya byl v ty zatacce driv a tudiz moh volit stopu,ale dle myho nazoru volil tak aby ho co nejvic skripnul a aby to dopadlo tak jak to dopadlo.Je to muj nazor a za tim si stojim. Jeste uvidime kdo bude mistr a ktera staj zvitezi!!!!
Ocasek

#18 Příspěvek od Ocasek »

hmm ja se do te tabulky dival a vidim schumi 58pts montoya 39pts :)

pohar konstrukteru taky vede ferrari :) kdyby tohle byl treba minardi klub tak bys taky rikal "jo hold minardi je minardi" bez ohledu na to ze je uplne nekde v hajzlu ? ;) ale co tezko vam neco vysvetlovat, vy uz z toho mate komplex :)

Tomik: to je jasny kdo bude mistr sveta ne? ten co dycky :)
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal Ocasek
[B]hmm ja se do te tabulky dival a vidim schumi 58pts montoya 39pts :)

A to hov*no znamená, jenom to, že měl líp připravenou káru.

Originál zaslal Ocasek
[B]kdyby tohle byl treba minardi klub tak bys taky rikal "jo hold minardi je minardi" bez ohledu na to ze je uplne nekde v hajzlu

Kdyby byly v pr............... Ale tohle neni minardi a neřek bych že BMW na druhým místě s malou strátou, která se může otočit během jednoho závodu je zrovna úplně v hajzlu.

Originál zaslal Ocasek
[B] ale co tezko vam neco vysvetlovat, vy uz z toho mate komplex :)

Z ničeho komplex nemám, to maj ty co fandí červený karkulce, která se hrabe v písku a mává rukama kluci, kluci pojďte si taky hrát. Nebo vlastně, dneska mi to nějak nejede Bawa se kolem mě proháněj jak zběsilí. Honem, honem tlačit a? nejsem poslední :).
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Tomik007 »

Já to nechápu.Někdo prostě fandí Ferrari někdo Willamsu a někdo třeba Toyotě to je věc každýho!!!Williams taky bejvaly srač*y a taky sem jim nenadával. Něco na tom komplexu asi bude???
Odpovědět