To me teda ale vytočilo.Chudáci lidi asi nepočítali s tím že nějaký prase pojede v pravo a bude předjíždět.
Někteří se holt leknou, protože to není podle předpisů a jak dopadli :dead:
Jestliže někdo z vás tak jezdí tak se zamyslete:eh:
A ponaučte se z toho v pravo se prostě nejezdí :shit2:
Originál zaslal T.o.m. [B]Jo , taky jsem čekal kdo s tím vystartuje. Mě se zdá, že to žádnej skopčák nebyl. Ten Méďa měl pražskou SPZ a to báwo snad brněnskou, myslím.
Podle údajů TV Nova (kterejm se nedá moc věřit):fuckoff: to by prej bavor na německejch číslech. V televizi ty značky nebyly vidět. Taky mi zamrazilo, jestli to nebyl někdo z klubu. Vzpomněl jsem si hned na Hanze. Ten tu trasu se svým iSem jezdí dost často.
Originál zaslal Otton [b] Taky mi zamrazilo, jestli to nebyl někdo z klubu. Vzpomněl jsem si hned na Hanze. Ten tu trasu se svým iSem jezdí dost často.
ale ne, jen obcas potkam na D1 nejakou fajnovou diru nebo vzpriceny panely, tak si hned pomyslim, ze EU je v nedohlednu... teda pokud tam zpevneny dvouproudy polnačky nenazývaj dálnicema jako u nas...
by si měl Hanzi jet třeba z Wroclawi jak ja min. tyden, sem myslel ze tam na tech panelech necham kola... jel sem 140 a vic to fakt nešlo... jinak pro představu...pruh ktery je na sjezd z dálnice byl z dlažebních kostek...)
dálnice je asi ještě z dob Hitlera... zato potom do Dráždan a k nám do Vojtanova to byla pohoda... novy dalnice v byv. vych. Nemecku z penez zapadnich spoluobčanů ) 180 a auto se ani nehne... super prazdno.