Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nový Báwo a cesta domů
no a ted k veci, chtel si to pomlouvani
kvituju vzhled auta, vypada fakt mazlive i kdyz trojka neni moje cilova kategorie a pokavad mi ji neporidi zamestnavatel (neporidi protoze je francouz takze mam lagunu
tak si ji nikdy nekoupim, tak doufam ze ji nechas tak jak vypada a nepropadnes laminatovemu silenstvi
velmi cenim to ze nemas potrebu jako magor svitit mlhovkama
A ted to rejpnuti
podle poctu lidi vyskytujicich se na fotkach, to jste teda dobri homolkovi 

kvituju vzhled auta, vypada fakt mazlive i kdyz trojka neni moje cilova kategorie a pokavad mi ji neporidi zamestnavatel (neporidi protoze je francouz takze mam lagunu

A ted to rejpnuti

Originál zaslal darmon
[B]no a ted k veci, chtel si to pomlouvani
kvituju vzhled auta, vypada fakt mazlive i kdyz trojka neni moje cilova kategorie a pokavad mi ji neporidi zamestnavatel (neporidi protoze je francouz takze mam lagunutak si ji nikdy nekoupim, tak doufam ze ji nechas tak jak vypada a nepropadnes laminatovemu silenstvi
A ted to rejpnutipodle poctu lidi vyskytujicich se na fotkach, to jste teda dobri homolkovi
![]()
Takže co se týče vzhledu - tahle trojka se mi líbí asi nejvíc ze všech BMW co se teď prodávají. Navíc - je to "nejlevnější" BMW, takže o pětce jsem z finančních důvodů neuvažoval.
Tuning - podle mýho názoru - na BMW je to HNUS, takže mazel zůstane přesně takhle jak je. Maximálně někdy vyměnim kola (ikdyž tyhle jsou pro mě zatím dost cool).
Mlhofky nepoužívám když neni mlha - k čemu taky.

A ten počet lidí - já + moje přítelkyně. Fotil kámoš. Tak jací homolkovi.

Originál zaslal vir2l
[B]Lukke: jen ze zvedavosti, proc jsi koupil nove a nevzal treba 530d v plne palbe nejaky rok stare nebo neco z tech jetych co bmw nabizi?
Protože jsem chtěl FUNGL nový. :bigok: Víš jakej je to pocit mít auto co nikdo nekurvil a můžeš si ho pěkně hýčkat od narození? :bigok: To mi za to stojí.

Originál zaslal Lukke
[B]Takže co se týče vzhledu - tahle trojka se mi líbí asi nejvíc ze všech BMW co se teď prodávají. Navíc - je to "nejlevnější" BMW, takže o pětce jsem z finančních důvodů neuvažoval.
Tuning - podle mýho názoru - na BMW je to HNUS, takže mazel zůstane přesně takhle jak je. Maximálně někdy vyměnim kola (ikdyž tyhle jsou pro mě zatím dost cool).
Mlhofky nepoužívám když neni mlha - k čemu taky.Vidět je stejně.
A ten počet lidí - já + moje přítelkyně. Fotil kámoš. Tak jací homolkovi.![]()
![]()
![]()
mno jo, kazdymu co jeho jest, ja jakozto nepodnikatel si auto nikde neumorim (a podnikat nikdy nechci) tak pro mne by byla volba za stejny penize koupit ojetou sedmu.
Ad homolkovi, no ja bych si holt pro novy auto jel sam jako sem dycky jezdil, abych si ty prvni pocity vychutnal sam