Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tak jak se vám líbí Tuning magazín ??
Originál zaslal beemwex
[B]tak po asi 25 trafikach co jsem proběh jsem ho nakonec sehnal.všude řekneš že chceš tuning magazin a podavaj ti autosport§tuning----maj v tom trafikantky trošku zmatek.každej komu jsem ho ukazal(časak)řikal:VELKÁ KONKURENCE!pro A-Ttuning.supr jsou desky,kdyz to zalozis do skrině,tak na hrane vidis cislo a ročník,a vse co v tom je!BOMBA!jinak je tu kousek od nas manik se supr sportakem-ferari hadr!!domaci vyroba!šiknul by se na hlavní stránku!prej to zatim nafocovali jen naky skopčaci do nemeckyho časaku.co na to robert a spol?
pls kontakt:)
-
- Kontaktovat uživatele:
TAK CHLAPACI.PRAVE JSEM SE VRATIL OD MAJITELE TOHO FÁRA!!TAK NEJDRIV NAKY DROBNOSTI!!!TO AUTO JE POSTAVENY V GARAŽI TOHO MAJITELE,TUDIŽ JEDINEJ KOUSEK.JMENO MÁ---GRAFIT,MOTOR-ZAVODNÍ TATRA 8V,OBSAH 4,5L-400KONÍ--MAX RYCHLOST PRI MAX OTACKACH 341 KM-H,ŠÍŘE 203 CM,VYŠKA--POZOR!!!!110 CM,PNEU 17KY PREDEK-245-40 A ZADEK 335-30.----JINAK KONTAKT Z JISTEJCH DUVODU POSILAM KRIŽNIKOJ NA MOBIL,A NEZVEREJNUJU.CHCETE FOTO???????PŘIPRAVTE SI PLINY :AUTO POSTAVENY DOMA V GARAŽI!A POCTIVE PŘIHLASENY NA PAPIRECH!
-
- Kontaktovat uživatele:
TAK TADY JE!!!!!!Originál zaslal beemwex
[B]TAK CHLAPACI.PRAVE JSEM SE VRATIL OD MAJITELE TOHO FÁRA!!TAK NEJDRIV NAKY DROBNOSTI!!!TO AUTO JE POSTAVENY V GARAŽI TOHO MAJITELE,TUDIŽ JEDINEJ KOUSEK.JMENO MÁ---GRAFIT,MOTOR-ZAVODNÍ TATRA 8V,OBSAH 4,5L-400KONÍ--MAX RYCHLOST PRI MAX OTACKACH 341 KM-H,ŠÍŘE 203 CM,VYŠKA--POZOR!!!!110 CM,PNEU 17KY PREDEK-245-40 A ZADEK 335-30.----JINAK KONTAKT Z JISTEJCH DUVODU POSILAM KRIŽNIKOJ NA MOBIL,A NEZVEREJNUJU.CHCETE FOTO???????PŘIPRAVTE SI PLINY :AUTO POSTAVENY DOMA V GARAŽI!A POCTIVE PŘIHLASENY NA PAPIRECH!
- Přílohy
-
- grafit.jpg (67.17 KiB) Zobrazeno 939 x
-
- grafit.jpg (67.17 KiB) Zobrazeno 939 x
-
- Kontaktovat uživatele:
to se neda ani popsat,jestě řeknete že si vymejslim a poslal jsem foto z nakyho časaku.to se musi vydet!a hlavne slyset!stavel to prej od roku 1981.karoserie je z grafitu,jo a jeste rikal ze kazda svička ma svou indučku.jinak tech 110 cm vejška --to je taky dost libový!!!!to mame doma i konferenčák vyšší.!!!!doufam že to vyjde a bude to v tuning magazinu v plny krase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Originál zaslal beemwex
[B]to se neda ani popsat,jestě řeknete že si vymejslim a poslal jsem foto z nakyho časaku.to se musi vydet!a hlavne slyset!stavel to prej od roku 1981.karoserie je z grafitu,jo a jeste rikal ze kazda svička ma svou indučku.jinak tech 110 cm vejška --to je taky dost libový!!!!to mame doma i konferenčák vyšší.!!!!doufam že to vyjde a bude to v tuning magazinu v plny krase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ok, diky, Kriznik me uz referoval:D :ucta:
PS: 110 cm ma i Lambo GT:)
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tady u nas vyštoural další libovku.je těsně před dokončením,a jedna se o audi 80 coupé 4x4 v kratky soutěžní verzi,a opet je to mazel co roste na koleně v garaži.--------krížo tel. pošlu !!!!!JINAK JSEM UKAZAL PAR FOTEČEK TOHO DOMACIHO KLENOTU ZEZHORA PAR LIDEM,A KAZDEJ PO ME CHCE JESTLI TO V ČASAKU VYJDE,ABYCH JIM HO SEHNAL.-ani se jim nedivim!!!!!!!
Originál zaslal beemwex
[B]Tak jsem tady u nas vyštoural další libovku.je těsně před dokončením,a jedna se o audi 80 coupé 4x4 v kratky soutěžní verzi,a opet je to mazel co roste na koleně v garaži.--------krížo tel. pošlu !!!!!JINAK JSEM UKAZAL PAR FOTEČEK TOHO DOMACIHO KLENOTU ZEZHORA PAR LIDEM,A KAZDEJ PO ME CHCE JESTLI TO V ČASAKU VYJDE,ABYCH JIM HO SEHNAL.-ani se jim nedivim!!!!!!!
mno mno vy v tech semilech mate nejak moc lahudek, co?