ČIM SE ŽIVY?to je tajnyýýý.----------------------------------------------------------------------------LUKKE:DOŠEL HÉRÁK-pošli dalšíí!!!!!!!!!:D joo a LUKKE---ta šlápota cos mi poslal,tak mi ji přejel u silnice kamion----pošli novou!!!!!!:D
Tak tady je ten seznam: 200xsamopal Kalaschnikov,100xuzi,100x T- 34,20x balistická střela země-země a JEDNU ŽLUTOU PONORKU !!!:gun01: :gun03: :gun07: :gun09: :gun11: :gun08: :gun10: :gun03:
Originál zaslal beemwex [B]ČIM SE ŽIVY?to je tajnyýýý.----------------------------------------------------------------------------LUKKE:DOŠEL HÉRÁK-pošli dalšíí!!!!!!!!!:D joo a LUKKE---ta šlápota cos mi poslal,tak mi ji přejel u silnice kamion----pošli novou!!!!!!:D
je videt, ze jsem se dal spravnou cestou...... ¨jo a z duvodu mozneho spozdeni dodavek(neustale lestenia hyckani) ze strany Lukkeho, tyto zakazky prebiraam.
jo a vsimli jste si jak je skromnej? pouha 3jkova rada:eek:
to lukke: gratuluji, takovy autičko se mi moc libi.. ale tech penez... je to fakt moc... vis co ale nechapu... neprijde mi zcela normalni jezdit z favoritem a pak si koupit funglovku auto za mega....?? jinak asi budes sikovnej s hudbou, to delate soft nebo jen distribujete?