Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
jako v 1. tride. Mam otazku(y)
tak jakej je rozdil mezi vanosem a zbytkem? sem to tu nikde nenasel a to tu prochazim systematicky uz druhej tyden.
jak v tuto chvili funguje klub? nekde v kosi jsem neco cetl, ale to byly prispevky pred pul rokem. Takze uz jste se konecne dohodly kolik se bude rocne prispivat? kam se to bude posilat a tak? jestli je to tu jako plnohodnotnej klub s predsedou, radou a pokladnikem? (btw neco malo o jinejch klubech vim, napr. motomohelnice) proste s nekym kdo to tu ma nastarosti? nebo je to zatim ve stadiu nejakeho rozvoje?
jak je to s domenou e36.cz ma ji myslim registrovanou bubi (myslim)?? ted na ni nic nejede, pojede?
jo koupily by jste si nekdy auto v aaackach? jedno mam z acek z olmiku a nebyly s nim problemy
jak v tuto chvili funguje klub? nekde v kosi jsem neco cetl, ale to byly prispevky pred pul rokem. Takze uz jste se konecne dohodly kolik se bude rocne prispivat? kam se to bude posilat a tak? jestli je to tu jako plnohodnotnej klub s predsedou, radou a pokladnikem? (btw neco malo o jinejch klubech vim, napr. motomohelnice) proste s nekym kdo to tu ma nastarosti? nebo je to zatim ve stadiu nejakeho rozvoje?
jak je to s domenou e36.cz ma ji myslim registrovanou bubi (myslim)?? ted na ni nic nejede, pojede?
jo koupily by jste si nekdy auto v aaackach? jedno mam z acek z olmiku a nebyly s nim problemy
predne
a strucne: Vanos je kombinace hydraulickyho a mechanickyho nastavovani vacky oproti rozvodum, VANOS meni pozici vacky oproti rozvodu sani, dvojitej vanos pridava i vejfukovou vacku. Bere si jako zdroj pozici plynovyho pedalu a otacky, na malych otackach otevira saci ventily pozdeji, takze to lip bezi na volnobeh, , ve strednich otackach je otvira driv takze zlepsuje tocak a dovoli vyfukovym plynum recirkulovat vevnitr spalovacich komor takze je nizsi spotreba a emise a na nejvyssich otachach je otevirani sani pozdeji, pro nejlepsi vykon.
Poprvy se to objevilo v petkovy rade M50 motoru, roku 92.
Pak bych moh jeste psat jeste nestrucne jak to fakt funguje ale nechce se mi

a strucne: Vanos je kombinace hydraulickyho a mechanickyho nastavovani vacky oproti rozvodum, VANOS meni pozici vacky oproti rozvodu sani, dvojitej vanos pridava i vejfukovou vacku. Bere si jako zdroj pozici plynovyho pedalu a otacky, na malych otackach otevira saci ventily pozdeji, takze to lip bezi na volnobeh, , ve strednich otackach je otvira driv takze zlepsuje tocak a dovoli vyfukovym plynum recirkulovat vevnitr spalovacich komor takze je nizsi spotreba a emise a na nejvyssich otachach je otevirani sani pozdeji, pro nejlepsi vykon.
Poprvy se to objevilo v petkovy rade M50 motoru, roku 92.
Pak bych moh jeste psat jeste nestrucne jak to fakt funguje ale nechce se mi
Originál zaslal Hanz
[B]ja taky.... nahrani:-)
proc na hrani? ja jen ze tam jsou i docela slusna auta, teda aspon v olmiku (a taky drazsi v olmiku) nevim jak v praze
je to blba koupe, teda kdyz pominem ze to neni 6valec [URL=http://www.aaaauto.cz/karta.php?Action=Show&Id=217976&Page=1&Znacka=BMW&Typ=1&Celkem=29&Order=1]
Originál zaslal T.o.m.
[B]- ten kdo v tom umí chodit si je (šmečky) nikdy nekoupí
- těch co tomu nerozumí je mi líto
hmm nevim co znamena smecky nejspis nejakej vrak, ale JA jsem se jako obchodnik s ojetymi auty nenarodil, ty mozna jo. Rozeznam shit pokud to je na nem nejak poznat, pokud to bylo bourane a pak nekde lepene v garazi poznam taky. Taky poznam kdyz mam neco z motorem, nebo ze se podvozek chova jak nema na svem aute, ale tezko to poznam na aute v kterym se nikdy nejel a nejel jsem ani v podobnym (myslej jako ridic)
hmm no nic, koupim nejakyho bawca, budu sice davat pozor a pokud se neco vysere aspon budu priste vedet na co si dat pozor.
Chybama se clovek uci, ze?
protoze tu mu moc lidi "novackovi" asi neporadi....... tady mam nekdy pocit ze to funguje asi tak, ze prvne kup a potom se ptej

2Skautik
Špatně jsi to pochopil.
- Chtěl jsem navázat na Hanze a to na postup prodeje, jakým vykupujou auta A-čka.
- Já jsem se taky jako obchodník s ojetinami nenarodil
Prostě celá poenta byla v tom, že do A-ček lehce prodáš nahastrošenej vrak (šmečku) a pak příjdou dva druhy človíčků:
1, ten kdo v tom umí chodit, tak pozná že je to šmečka
2, ten kdo tomu nerozumí špatně pochodí
Tak takhle jsem to myslel
Špatně jsi to pochopil.
- Chtěl jsem navázat na Hanze a to na postup prodeje, jakým vykupujou auta A-čka.
Prostě celá poenta byla v tom, že do A-ček lehce prodáš nahastrošenej vrak (šmečku) a pak příjdou dva druhy človíčků:
Originál zaslal T.o.m.
[B]2Skautik
Špatně jsi to pochopil.
tak tooooo se ti moooooooooooooooooooooooooooooooooc omlouvam, ja mel sice pocit, ze to spatne chapu, ale ozvat jsem se musel :ucta: :ucta:

Originál zaslal vir2l
[B]Si sezen nekoho kdo rozumi autum a snim to vyber, ne? A nejlepe fandu bmw a nejlepe e36ek a nemas co resit a nemusis slintat nad nabidkou radia v AAA a jejich pofidernimi vozinebo si to rovnou natahni k bmw na prohlidku a mas jistotu trojnasobku
![]()
no trochu se v autech vyznam, ale zkusenosti s bmw nemam (ale chci) a bohuzel nikoho kdo se vyzna v bmw neznam, takze si musim pomoci sam (kouknout co v tom jezdilo za cloveka)...... btw nejlepsi jsou kary v kterejch na sklonku zivota jezdili 70leti inzenyri

jo a na to radio jim se*u, vetsi sit nekoupis snad ani na trznici, ale da se pekne zpenezit. Naposled jsem ho prodal za 3.5k :bigok: