Tak pánové na vlastní oči jsem to včera viděl 328 E36 na tachometru poctivých 561 250Km!!!!!!!!!Lituji že jsem neměl foták.Auto pravidelně servisované(Ne u BMW servisu):drive: :drive2: Věřte a kdo ne tak si může .....
Originál zaslal Marty [B]Tak pánové na vlastní oči jsem to včera viděl 328 E36 na tachometru poctivých 561 250Km!!!!!!!!!Lituji že jsem neměl foták.Auto pravidelně servisované(Ne u BMW servisu):drive: :drive2: Věřte a kdo ne tak si může .....
Tak to jsem v klidu .... me se vcera ukazalo presne 290000 )
Originál zaslal BECHY [B]Stejne jsem v klidu ) az na ty cepy na ktery jdu v utery ...
Heled, myslis ze se da nejak bez obtizi vymenit casem motor z 316tky treba na 318 ci 320 ??
Asi by to slo ale musel by si vzit sebou asi i kus elektroniky, kdyby to byla 318 se stejnym blokem tak by asi stacila ridici jednotka, ale pokud 320 6 val tak to asi bude problem, to je celou eletriku kolem motoru:shit: a to by byl asi docela tezkej :fight:
to vis to neni schade 120 :fuckoff:
Originál zaslal Lada Zuzjak [B]Asi by to slo ale musel by si vzit sebou asi i kus elektroniky, kdyby to byla 318 se stejnym blokem tak by asi stacila ridici jednotka, ale pokud 320 6 val tak to asi bude problem, to je celou eletriku kolem motoru:shit: a to by byl asi docela tezkej :fight: to vis to neni schade 120 :fuckoff:
Takze na tu 318 by to slo?? ... Co teda ve strucnosti musi jit vymenit z toho myho?? ... mam M40 ... a co treba ceny? ...
Originál zaslal BECHY [B]Takze na tu 318 by to slo?? ... Co teda ve strucnosti musi jit vymenit z toho myho?? ... mam M40 ... a co treba ceny? ...
no tipuju to na centralni komp co ridi vstrikovaci jednotky, samo ze by byl nejlepsi zase m40 mel by si nejaky nahradni dily, ale hlavne ta eletrika by mela bejt totozna, nevidel sem IS motor treba to je to samy akorat to ma jinej comp fakt