Já osobně bych šel do E36-ky..Lepší interiér, lepší vzhled...Ale samozřejmě záleží na těch penězích...Dneska se dá ale dobrá E36 sehnat vcelku za dobrej peníz..Rovněž ale záleží na tobě jakej obsah motoru by sis představoval? Zda chceš 316i,318i,320i,323i,325i nebo 328i či dokonce M3..Vše je ale o penězích..
No z obou modelů se dá udělat krásný auto.Podle mě je hezčí verze coupé,ale to nevím jestli v tom budeš jezdit sám,ve dvou či s rodinkou.No a na tu otázku se nedá jen tak odpovědět či spíš poradit.Nevím co vlastně chceš,protože e30 koupíš od 15k( teda jako vyjetou vránu ) po 300k za TOP kousek modelu M3. A e36 od 80k (v bílé barvě a dost špatném stavu) po 700k ve verzi M3 v TOP stavu kolem roku 98.
No určitě bych chtěl coupé, motor 2.0 nebo 2.5 v benzínu. Co se týče peněz, tak řekněme, že bych do toho mohl vrazit tak 110 tisíc.
Nejhorší na tom rozhodování ale je, že se mi obě ty káry hrozně moc líbí. Každý Báwo má svý kouzlo...
Když já jsem si myslel, že by ty prachy na nějakou starší 36 mohly stačit. Třeba v Annonci ji maj i za 99. Já vim, že to asi bude trochu plečka, ale to se časem dát do kupy.
no E36 v cupe za 110k, (kdyz budes chtit at nejak vypada) tak to se rozhodne po vecerech nebudes nudit nakonec zjistis ze si do toho nasypal balik jako remen....
jestli máš 110k tak popros ta?uldu nebo babičku o půjčku 50k a koupíš docela slušnou káru,leasing je na hovínko,přeplatíš takových 60k navíc!!! Což je na hovínko!!!