Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

báwo stůně.

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od beemwex »

tak jsem dnes jel prahou,vychutnavam si bigbošku,a najednou koukam.--teplota na budíku zralá na acilpirin.vypnu muziku,zajiždim ke kraji,,v motoru tukes!!!:shit: voda jak na kafe,,,pod autem olej na pul fritáku.-----tak uz jsem se videl,jak konečne koupim šestivál.:D tak jsem koupil volej,,,,sodovku,,,a par kilasku to bylo gut.než se zacal budik na teplotu škrábat nahoru.olej uz netek----to mi je zahada proč vylit predtim ven.a odkud.to tukani byli nejspiš hydrostavy z nedostatku oleje.--no nic nejspis je termostat v HAJZLU.ale ta jízda domů!!!!!!!!!!tahl me na laně soused s audi 4x4--letěli jsme po dalnici na turnov v levim pruhu 150km-h.ŠKOOCKAŘI V PRAVIM PRUHU KROUTILY HLAVAMA!:D :D :D :D :D :D takže zitra mažu s mazlikem k lekaři.KDOVÍKDE TU CHOROBU CHYTIL.:D :D :D :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Zase úlet !!!
skautik Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Jejda chudak, kam mu mam poslat kvetiny?

mno me porad neco rikalo, ze v praze je tech bacilu ve vzduchu moc
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RuDoSh »

hmmmm...........tak mi muj mazel ted taky kleknul......z motoru zvuk jako kdyz miupadl klinak.......a to sem od te opravy neujel ani 400km.......hned se mi nelibilo ze obcas kdyz zatocim volantem (pri moc pomale jizde - parkovani) tak se to zaskta.......mi to pripada jako kdyby tam neco blbe mazalo a neco tam kouslo ten klinak a zastavi to tak na silu motor....je to mozne? Ted by tam mela byt nova kladka ktera nemazala........jeste k tomu mam defekt, zrovna jsem to chtel jet dofoukat at to zitra muzu poresit......takze rano vstanu nahodim rezervu a necham se radsi odtahnout do servisu...kua......mam strach ze tam nco odrbali a ted to budou menit doopravdy a nakeciji zas neco jine.......a hned bude min. 5k v prd...... :cry:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Je to zlé,když to dáš do ruk nějakých packalů !!!Víc škody než užitku !!!:gun07: Zabít málo.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od skautik Čestný člen »

hmm co si dneska neudelas sam to nemas, nebo je u toho kontrolovat, ale to uz tady kdesi bylo :/
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od RuDoSh »

hmmmm........minuli majitel toho auta to tak delal....jak to slo do servisu nebo do laku tak u toho cely den sedel......
Johnny

#8 Příspěvek od Johnny »

Lidi jsou svině-a hlavně ty v servisech,
VĚŘ JEN SÁM SOBĚ!!!!......a to ještě ne vždycky...
Otton

#9 Příspěvek od Otton »

Originál zaslal beemwex
[B]letěli jsme po dalnici na turnov v levim pruhu 150km-h.ŠKOOCKAŘI V PRAVIM PRUHU KROUTILY HLAVAMA!:D :D :D :D :D :D takže zitra mažu s mazlikem k lekaři.KDOVÍKDE TU CHOROBU CHYTIL.:D :D :D :D

Koukám, že dělat něco normálně a bez úletů je fakt nuda, viď?! Moje řeč.:bigok:
vally
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od vally »

Jojo, v servisech jsou potvory, neni nad to, když vám dělá servis nějakej známej, kterýmu můžete věřit.
A k těm úletům - LIVE IS TOO SHORT a tak si ho musíme pořádně užít, no nemám pravdu?????
Ocasek

#11 Příspěvek od Ocasek »

"... drive fast to get it shorter" že :D
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#12 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

kamos me tahnul po dalnici audinou A6 ropakem, cca 150km, prumernou rychlost bych tipnul na 140 /takze chvilkama 160/, ze prej to vic uz nechtelo :-) Jeste ze to italsky pometlo brzdilo i bez motoru /utrzenej ventil, preskocenej remen, zohybany ventily, prorazenej pist, vymlaceny sedla vetlilu a sesrotovany vsechno v turbine, takze ta taky dead /........
“Ability is what you're capable of doing.”
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od RuDoSh »

tak to auto mam jeste doma, ale mrknul sem na to red p svetle a je to uvolneny klinak.......takze asi zas ta kladka......kolik jich tam v e34 je? Mela by byt nova....... :-(
Odpovědět