Do letoška jsem jezdil v E30 318i. Teď mám E36 325i a je to kurevskej rozdíl. Myslím tím interiér, vybavení, vzhled apodobně. O motoru nemluvím, tam je ten rozdíl jasnej. Rozhodně bych šel do E 36. I když bys musel tak 30k přitlačit, aby to k něčemu vypadalo.
Originál zaslal Johnny [B]Když já jsem si myslel, že by ty prachy na nějakou starší 36 mohly stačit. Třeba v Annonci ji maj i za 99. Já vim, že to asi bude trochu plečka, ale to se časem dát do kupy.
S tím doděláváním souhlas s Abdulem. Pokud nemáš zdroj na díly a neděláš si to sám. Ty věci, který na tom budou v pr..., se budou velmi těžko shánět i na vrakáči a nebo budou stát ranec. Jinak už by byly dávno vyměněný a auto by bylo o 20k dražší. Věř mi, mám to z vlastní zkušenosti.
ALE NAJDOU SE ZOUFALCI CO POTREBUJOU RYCHLE KAČKY -----A PAK MUŽE BEJT I GUT KÁRA ZA GUT FINANC!!------CHCE TO JEZDIT,HLEDAT,ZKOUŠET,-NO NEJLÍP S NEKYM,CO DO TOHO VIDÍ.------TAKŽE BYCH TY LEVNĚJŠÍ KUSY HNED NEODSUZOVAL.
to je fakt, ale i kdyby ta kara byla za slusny prachy, davej pozor at to neni corka, aby az vycestujes nekam do nemec tak se nevracel z5 peskobusem a nasranej
btw. znamej znamyho ma taky jenom takove narodni vozidlo, nikam s nim nesmi (teda aspon to tvrdi)
E 36 je novější, ale jak už to tady snad všichni řekli, záleží na penězích. Ale určitě nekupuj plečku E 36 s tím, že to dáš postupně do kupy. Akorát do toho budeš cpát prachy a že auto může být pěkně bezedná stunice....
...no e36 je jasna volba, jen to chce opatrnost a hledat a hledat a hledat...nekoupit nejakej vymrd a radsi opravdu neco priplatit a koupit uz neco ve slusnym stavu. Rez se da opravit, ale menit motor uz neni takova sranda.
No jo tak to asi teda dopadne na tu E30. Nedá se nic dělat. Nějakej čas se v tom povozim a až budou prašule, tak pujde zase do světa. Nevite někdo kolik takova potvora žere? Dejmetomu dvoulitřik...
Originál zaslal RostaO [B]Rez se da opravit, ale menit motor uz neni takova sranda.
Tak par motoru sem uz vymenil, par zrezavelych potvor sem uz taky daval dohromady... dekuju bohu (jakoze v nej neverim) ze ty zrezively potvory nebyly nikdy moje... je 100x lepsi, rychlejsi,levnejsi, prehodit motor nez delat rezavou kastli a lakovat takovyto otresny vytvor...