Právě jsem se vrátil z filmáku z Varů a jdu zase zamakat (aby bylo za co jezdit).

Originál zaslal rene kurc
[B]Do kdy to dodáš LUKKE? 100.000.000,-USD TE? ZBYTEK PO DODÁNÍ !!! Jinak :gun10: :bigcry:
Originál zaslal marwal
[B]to lukke: gratuluji, takovy autičko se mi moc libi.. ale tech penez... je to fakt moc... vis co ale nechapu... neprijde mi zcela normalni jezdit z favoritem a pak si koupit funglovku auto za mega....?? jinak asi budes sikovnej s hudbou, to delate soft nebo jen distribujete?
[B]Jo to nikdo nevidí,že si makal jak šroub.U mě máš velké plus za to ,že ti to nekoupil tatínek! Ja totíž nemám rád ty frajírky co jím všechno spadne do klína samo.A pak chodí jak mistři světa a machrujou s autem ,které jen tak dostali ! Tak si toho aspoň člověk váží.
[B]Jo to nikdo nevidí,že si makal jak šroub.U mě máš velké plus za to ,že ti to nekoupil tatínek! Ja totíž nemám rád ty frajírky co jím všechno spadne do klína samo.A pak chodí jak mistři světa a machrujou s autem ,které jen tak dostali ! Tak si toho aspoň člověk váží.
možna že to ženska pochopí,ale po tejdnu to je zas ve starejch kolejích!!!!!!!zlaty auto---nedržkuje,a do ničeho nekecááá!!!!:DOriginál zaslal skautik
[B]tak to jsme na tom stejne, kdyz clovek prijde v noci z prace a jde hned spat, tak se ji to nelibi. Ja teda nevim, ale mozna to holky pochopi az si koupime funglovku jako lukke, btw. zensky maji vysoke naroky