Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

A co Audio v Bawu??

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Pivson »

Radio tohle, ovsem spatnmě fachá displej

Jinak originál Philips
Přílohy
p7160234.jpg
p7160234.jpg (70.2 KiB) Zobrazeno 1772 x
p7160234.jpg
p7160234.jpg (70.2 KiB) Zobrazeno 1772 x
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Schejbix »

pivson: ok dik, radio je opravdu trochu jiny, ale na konektor jsem jeste nekoukal, nevadi
vally
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od vally »

Já mám v autě seriovku a nějaký vylepšování mě moc nebere. Hraje to celkem pohodově, sice žádnej zázrak, ale mně to stačí. Nepatřim mezi ty maníky, co je nejdřív slyšet duc duc duc duc a pak teprv přijede auto. No jestli se tomu většinou dá říkat auto, protože z 90% je to nějaká stará šrotovna na rozpadnutí.
Otton

#24 Příspěvek od Otton »

Originál zaslal darmon
[B]standard zesilovac, standard 10x repro, radio co tam bylo od minulyho kaspara sem hodil do popelnice a nahradil claironem s CD

Darmone jak jses spokojenej s tím Clarionem? Musim taky něco pořídit a tohle je jedna z mála značek, která dělá mašinky s oranžovým podsvětlením a oranžovým displayem, což se k palubce E36ky super hodí.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od darmon »

jo to je presne ono, proc mam clairona, tehda jsem shanel obycejnej cd player bez extra funkci ktery nepotrebuju, a hlavne aby vypadal normalne, jak vzhledove tak displajove, silenosti co ted firmy delaj s mnohabarevnyma displejema jako je treba tohle
Obrázek
at si strkaj do svych golfu hosove co poslouchaj techno a house

Chtel sem taky oranzovy, kvuli oranzovymu zbytku auta, padla volba na Nakamichi nebo Clairon, nikdo jinej to v dobe kdy jsem neco potreboval nedelal, pac jsem zrovna nebyl pri penezich vzal jsem clairona a jsem spokojenej i kdyz ted mne to sere, protoze nakamichi je proste nakamichi.

btw mam znamyho u http://www.eurospace.cz/ takze ti muzu cokoliv z jejich nabidky sehnat se slevou , teda jestli tam este dela.
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Tomik007 »

To Darmon: Ja nevim ale konkretne ten obrazek co si prilozil je MP70 a ta ma sedum barev na podsvetleni (i oranzovou)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od darmon »

sem se spatne vyjadril, ja myslel silenej design se silenym displajem plnym animovanejch sracek
Tomik007
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Tomik007 »

Tak to jo to mas pravdu,ale to je zase jen otazkou vkusu a dnesni trend je cim vic preplacany tim vic se to prodava!Muj nazor je ze i v jednoduchosti je krasa.
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Pivson »

Me se libi to origo BMW asi sezenu casem jiny a dam ho tam
Otton

#30 Příspěvek od Otton »

Darmone jseš můj člověk. Moje podmínka je CD s oranžovým podsvětlením a oranžovým displayem, kvalitní poslech, podle finanční situace MP3. Až to bude aktuální, ozval bych se. O dovolený holt budu poslouchat motor. To je celkem dobrej zvuk. :bigok:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od darmon »

koukni se proste na nabidku claironu, jestli tam ten clovek jeste dela, tak tech 10-20% z nej mozna vymamim
T.o.m.

#32 Příspěvek od T.o.m. »

Taky uvažuju do jakého rádia jít. Do Báwa pasuje opravdu jen pár kousků. Nevím buď nejaké Nakamichi nebo origo BMW + changer. Mám tam Kenwooda, je gut ale stříbrnej, takže půjde pryč.
marwal
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od marwal »

mám rád hlasitou a kvalitní hudbu, vybiram a davam ji dohromady již od doby co mam bawo, takze to chvilku trva, hlavne taky finančně :-)) no zatim tam mam ALPINE CDA 7878R, je to top model s DSP, umí to MP3, a taky má nádherný zvuk. z minulého roku myslím nejlépe hodnocené rádio po alpine F1 series podle zvuku... Samozřejmě by to nebylo ono kdyby nesvítilo oranžově, takže sem rozmontoval display a udělal to do oranžova... moc pekný... opravdu. no a zbytek to je ještě na dlouhý povídání.... zatím mám zesíky: Rockford fosgate BD1500.1 (1600 W RMS na 2 ohm) a Rockford fosgate power 800.4 (4*200 W RMS na 2Ohm)... no a už jen to ostatní, do konce léta to chci zprovoznit..... :-)) ale dávám ted dohromady urvany silentbloky diferaku.. takze zdrzení... ku*va mi bylo řečeno že to auto dostalo zezadu peknou prdu... ja sem žil v domeni ze nebylo bourany...a hanz taky :-((
d.aemon

#34 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Tomik007
[B]...i v jednoduchosti je krasa.

Tak tak. Proto jsem si zamiloval Nakamichi. Jednoduchý, krásný a designově přesně pasující do BMW (asi to tak neplánovali, ale vyšlo to). :super:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od patras Čestný člen »

Hlavne dukladne sladit podsviceni displaye s palubkou, zadna barevna hudba. Mam blaupunkt s cd a nemuzu si stezovat.
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal Pivson
[B]Ani se mě ho prodávat nechce, až me třeba čornou to radio, tak budu mít aspoň čím hrát :-)

Už jsme to zkoušeli a do e36 nešlo, jinej konektor na kabel :shit:

tren konektor je takhle
konektor neřeš!!!kup mezikus(redukci):D
Odpovědět