Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Taky jeden mensi tukanec meho kamose...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Di? vidíš na tom fotu,že si věří a to dost.A vychází mu to !!! Jak vidíš-přežili všichni!!!
vita
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od vita »

"jinak Dan uz dokazal podelne rozpulit favorita, primo u nas v dedine" No Dan by zaslouži dostat přez držku.Jen doufám ,že až se dá na orgány tak sebou nikoho nevezme:houslista
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Baxon »

No jen proboha doufám, že toho super pilota, co vymetá škarpy, uráží sloupy a půlí auta někde nepotkám :tvar: .
abdul

#24 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal Baxon
[B]No jen proboha doufám, že toho super pilota, co vymetá škarpy, uráží sloupy a půlí auta někde nepotkám :tvar: .

urcite se ho nechci nejak zastavat, ale jeste nikdy zadnemu dalsimu ucastnikovi silnicniho provozu nic neudelal, vzdycky to byla solo akce:)
abdul

#25 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal vita
[B]"jinak Dan uz dokazal podelne rozpulit favorita, primo u nas v dedine" No Dan by zaslouži dostat přez držku.Jen doufám ,že až se dá na orgány tak sebou nikoho nevezme:houslista

V te akci s calibrou mel poprve u sebe v aute lidi tak si to dost poradne uvedomil...
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal abdul
[B]urcite se ho nechci nejak zastavat, ale jeste nikdy zadnemu dalsimu ucastnikovi silnicniho provozu nic neudelal, vzdycky to byla solo akce:)

Zatim!!!!!!
Jestli bude takhle pokračovat, tak se brzy do někoho trefí :houslista .
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od bpytlik »

hehe dan je proste dan a jedine stesti ze nedostal do pazour nikdy poradne auto.....Kdybych chtel poradny adrenalin, tak mu pujcim M3 a sednu si s nim do toho :)

baxon: tvoje nova kara na ikone?
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal bpytlik
[B]
baxon: tvoje nova kara na ikone?

No přemejšlím o ní. Nemá akorát velkej bordcomputer, tak sonduju jak ho tam dobastlit. Bez něj to je oprus.

Jinak klasika mobile.de - 523i 11.900euro tak číhni na ní.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od bpytlik »

Hmm toz pekna, v te sede kuzi to bude v noci vypadat krasne....Akorat bych si dam pridal M paket a pohoda...No pak jeste mozna motor trosku pozmenit :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#30 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Pytlíku trochu úlet,půjčit mu M3 a ještě si k němu do ní sednout.Dej rozum do hrsti ty sebevrahu!!!
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal bpytlik
[B]Hmm toz pekna, v te sede kuzi to bude v noci vypadat krasne....Akorat bych si dam pridal M paket a pohoda...No pak jeste mozna motor trosku pozmenit :)

Šedou kůži jsem měl v sedmě. Bylo to pěkný.
Se mi spíš líbí ten čumák tak jak je s tím spojlerem.
Na motor prdim. Mě ty velký obsahy už nějak neberou. Pokuty platím i s tou přiblblou koktávkou.
Jsem zrovna dneska přelít dopravku v karavele 200kila na mašině. To je jiný kafe. V káře bych se za nima sral až do LBC.

Originál zaslal rene kurc
[B]Pytlíku trochu úlet,půjčit mu M3 a ještě si k němu do ní sednout.Dej rozum do hrsti ty sebevrahu!!!

Vždy? píše pořádnej adrenalin. Škarpou dvě kila a na konci sloup. To musí bejt odvaz :-D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#32 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

To jo,ale poslední v životě!!!
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Baxon »

[B]To jo,ale poslední v životě!!!

Třeba ne, by si náš pan štístko

Originál zaslal abdul
[B]
No uplny blazen:) ja sem se ho ptal jestli by do toho fakt sel znova, a on ze jo, ze by si ale jinak najel kdyby uz vedel ze bude trefovat ten sloup...

jinak najel a mohla by z to ho být na konec dobrá sranda:) .
Nechceš zapůjčit (obětovat) M3 :D .
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#34 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

OK,zítra mu to zavezu. Ty kokote ,nikdy!Zajeď do němec pro toho krasavce,narvi tam ten velkej PC a? se mu líp jede a zavez mu to ty. :D :D :D
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Baxon »

:hm: jsem si myslel, že asi ne. Zkusit jsem to musel.
Po pravdě bych si tam taky nedřep. Maximálně bych si nechal referovat zážitky od bpytlíka :angel2:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od bpytlik »

[B]Pytlíku trochu úlet,půjčit mu M3 a ještě si k němu do ní sednout.Dej rozum do hrsti ty sebevrahu!!!

On jako fuckt umi super jezdit, ale holt riskuje az moc. Hoch nevi co to je strach :)
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal bpytlik
[B]On jako fuckt umi super jezdit, ale holt riskuje az moc. Hoch nevi co to je strach :)

Až přijde o hnáty, tak mu to dojde.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#38 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No dívej někdo kdo rozbíjí auta na počkání nemůže být zas tak dobrej řidič.Přiznám se ,že jsem jednou taky udělal pikačovinu jako kráva a boural když jsem jel z krčmy a děkuji do dnes bohu,že to dopadlo dobře a že se nikomu nic vážného nestalo.Ale za střízliva a v autě plném lidí no nevím.Já osobně jsem se za to styděl a on se s tím ještě chlubí podle všeho.
Johnny

#39 Příspěvek od Johnny »

je to blázen, blázen a možná i vůl. Nevim neznám ho, ale podle toho co tady o něm píšete...
abdul

#40 Příspěvek od abdul »

[B]No dívej někdo kdo rozbíjí auta na počkání nemůže být zas tak dobrej řidič.Přiznám se ,že jsem jednou taky udělal pikačovinu jako kráva a boural když jsem jel z krčmy a děkuji do dnes bohu,že to dopadlo dobře a že se nikomu nic vážného nestalo.Ale za střízliva a v autě plném lidí no nevím.Já osobně jsem se za to styděl a on se s tím ještě chlubí podle všeho.

Ja sem tu fotku tady hodil jen tak pro zajimavost hosi, at vidite jak dopadne calibra pri stretu se sloupem, a ne pro hodnoceni charakteru cloveka co to ridil:) kdyz se tu o nem bavime jen ohledne havarek tak je to takovy vytrzeny z kontextu... jinak fakt nevim, trebas se mezi vama najde nekdo kdo je jezdecky na vyssi urovni... ale ani na okruhu v Brne ho nikdo nenatrel... jo a urcite se s tim fuckt nechlubi, protoze takovydle akce maji vzdycky pravni dohru... (tahal ho z troho muj strejda, nebylo to nejjednodussi...:) )
Odpovědět