Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

do kolika najetejch km by jste sli?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Bombarder »

skautiku, mam bawo cca pul roku, 325i. nejede spatne, ale nez si nejake koupis, tak se nech svezt v M3. po te co me rene kurc svezl, tak bych si nic jineho nekoupil..
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

óó,díky.Na to mám jednu radu.Ve včerejší annonci je M3 za 250k tak hoši neváhejte,protože za ty prachy to je síla.Já jsem típkovi hned volal jestli to jé taková mrdka,že to dává tak lacino a taky jsem mu řek,že bych to nikdy za tu cenu nedal!A on že né,že to loni platil 370k ale že na to nemá čas.Ale chce to vidět a proklepat.
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od vir2l »

Od kdy se davalo do mka ASC? Nemate bez nej s takovym vykonem a lehkou prdeli za mokra problemy?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od darmon »

hmm moje kara je ted s 302t v lepsim stavu nez loni s 228t
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal darmon
[B]hmm moje kara je ted s 302t v lepsim stavu nez loni s 228t

Njn málo kdo je takovej kutil jako darmon - světlá vyjímka.
Jinak káru nad 200t km bych už nebral a ropáka max. 150t km.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od bpytlik »

Myslis ze 97 co si chces koupit bude mit pod 200k??? Neblazni....
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Baxon »

Myslím, že jo. Serviska je serviska. Koktávku co prodávám je stará 3 roky a 75t km doložím a je denně v permanenci. Tak proč ne. Každej kdo má bawora nemusí lítat 50t ročně, ne.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Baxon »

V rajchu asi každej nestačí tacho jako u nás a pod 200t jich tam je mraky.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#29 Příspěvek od skautik Čestný člen »

no ja nevim, ale nebavili jste se tu nekde v diskuzi o tom, ze u bawa neni tak jednoduche ty kilaky stocit? ze to je v palubce a jeste kdesi a pokud se s tim neco dela tak na displayi sviti nejaka tecka?
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od bpytlik »

baxon: hmmm serviska, jasne....Znam tunu lidi co maji k autem servisku, jezdi pravidelne na servis, ale maji ji prazdnou. A proc?? Protoze pred prodejem se stoci km a vyplni se serviska tak aby to odpovidalo.....uplne bezna praxe.....
skautik: tecka asi jak kde, ale kdyz ti to stoci nejaky amater v palubce, tak to este vyjede pri kompletni diagnostice v BMW....I kdyz i to se da ojbat, ale co vim,tak na to kazdy sere...
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal bpytlik
[B]baxon: hmmm serviska, jasne....Znam tunu lidi co maji k autem servisku, jezdi pravidelne na servis, ale maji ji prazdnou. A proc?? Protoze pred prodejem se stoci km a vyplni se serviska tak aby to odpovidalo.....uplne bezna praxe.....

To možná dělaj spekulanti se škodovkama.
Těžko někdo cálne míli a půl za káru a pak bude dělat kokotiny se serviskou aby to za čtyři roky prodal o pade víc nebo míň (možná).
A skopčáci? No když oni tak už každej.
Si to tak myslím :).

Tak že E39 pod 200t km seženu.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od darmon »

no ja zrovna nedavno tisknul znamymu stemply do knizky audi :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal Baxon
[B]Njn málo kdo je takovej kutil jako darmon - světlá vyjímka.
Jinak káru nad 200t km bych už nebral a ropáka max. 150t km.

ale hovno s makem michany ptakem :) to ze nejezdim s kazdou chujovinou do servisu nesouvisi s tim ze jsem auto koupil s plno nefunkcnima vecma za levno, kdybych to neopravil ja, udelal by to servis :)
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal darmon
[B]to ze nejezdim s kazdou chujovinou do servisu nesouvisi s tim ze jsem auto koupil s plno nefunkcnima vecma za levno, kdybych to neopravil ja, udelal by to servis :)

Myslíš? Many many many. Nebo by s tím jezdil dokud by to nekleklo. Nebo by to lítalo s pracek do pracek a teď by někde hnila v autobazaru za 50k a o 300t km by si stará sedma mohla jenom zdát :).
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Klakson »

Originál zaslal rene kurc
[B]Co to meleš o čtyřkolce,fuj není nad klasiku.Zadokolka je zadokolka ,ale musí to mít ňáký //M POWER !!! :bigok:

budu stavět na dost blbě přístupným místě co se zimy týče, no čtyřkolku proto abych měl jistotu že když půjčím auto tak dvakrát do roka mladý tak aby vyjela i v zimě, já jsem vždyck vyjel s Báwem všude, ale žena? no nevím :angel:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Klakson »

Originál zaslal Johnny
[B]Za kolik jí chceš střelit?

před měsícem to bylo 199000, takže nějak podobně :D na prodej netlačím je tam spousta novej věcí (tlumiče, gumy atd....) mrkni na fórum do prodeje, někde tam je ta nabídka "luxusní is"
darmon
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal Baxon
[B]Myslíš? Many many many. Nebo by s tím jezdil dokud by to nekleklo. Nebo by to lítalo s pracek do pracek a teď by někde hnila v autobazaru za 50k a o 300t km by si stará sedma mohla jenom zdát :).
to se spatne chapem, ja bych to my konkretni auto koupil i kdybych neumel vymenit kolo, nebo bych to proste nechtel delat a sveril bych to servisu. Proste pomer pocet zavad a jejich kalkulace na opravu/vs cena byl natolik priznivy.
Johnny

#38 Příspěvek od Johnny »

Originál zaslal Klakson
[B]před měsícem to bylo 199000, takže nějak podobně :D na prodej netlačím je tam spousta novej věcí (tlumiče, gumy atd....) mrkni na fórum do prodeje, někde tam je ta nabídka "luxusní is"

Ok. Já jsem tu tvojí kárku viděl v Příbrami na tuning srazu. Vypadá dost dobře, jsem si myslel, že za to budeš chtit vic...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#39 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No ASC nemám a i kdybych ho tam měl tak ho hned vypnu.Jestli je někdo jelito a závodí na mokru a neví co to umí tak jeho problém.Musíš prostě jet opatrněji.Já jsem si to koupil hlavně kvůli tomu čeho by ses ty obával.Stačí si s tím plynem něžně pohrávat o kontrovat volantem.( no přiznám ,že někdy to zas není až tak něžné) :mhehe: :mhehe: :mhehe:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#40 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No a co se těch kilometrů týče chlapi,tak je to všechno jen o tom jak se o to původní majitel staral.No a toho,že ropu jedině do 150tkm bych se moc nedržel.Když jsem kdysi prodával volvo 850 TDI mělo najeto 315tkm a šlo jak švýcary!!! Teď mám na emku 200tkm a musím zaklepat jede jak nový!A to v tom asi nikdo pomalu nejezdil,nebo jó?
Odpovědět