Originál zaslal rene kurc
[B]No a chlubit se,že poldové,které znáš měli x průserů a dělaj je dál aníž by se o práci museli bát je taky dost debilní nemyslíš???V podstatě vše co si o nich napsal,jsi napsal proti ním tak si to uvědom...V jejich prospěch bylo jen to,že si z ních udělal machry....na které není páka!!!

nepsal jsem , že tam mám kamarády, ale , že jich pár znám, to je velkej rozdíl,

...že měli X průserů a jsou tam.... no a proč bych o tom nemluvil???? vždy? to moji známý nejsou, a konkrétně jsem nikoho neoznačil, tak nevim co řešíš , že jsem proti nim????
to Baxon: načipoval jsem si káru , aby to třeba jelo rychleji a motor byl pružnější při předjíždění, ale ustojim to když pojedu nedovolenou rychlostí a policajti mě ulověj, tak zaplatím , samozřejmě sklopím uši a smlouvám , asi jako každý (? možná ), ale nakonec zaplatím. Že je někdo drzej a občas si ani neni vědom (záměrně) , že jel přes obec kde 50 i 120, to je u mě těžká vychcanost, která je mi proti srsti, musíš se tomu trochu postavit, když něco posereš a ještě o tom víš.
a průměrnej plat je možná 24 t, ale je opravdu průůůůměrnen, a to je všech policajtů počínaje tím nejnižším tušim rotnym a konče policejním prezident, takže jestli má nějakej rotný 13t hrubýho a velitel oddělení 28t hrubýho a ředitel správy 50 hrubýho pak tu máte Vašich slavnejch 24t (průměrnejch) ale věřte tomu, že ty kluci na tý ulici maj výplaty nižší než je průmernej plat v ČR.:shit: