Co se děje, jak dělaný sem k nám do fóra.
1, češi nejvíc nadávaj v autech z celýho světa
2, schumi končí v F1
3, mladej kluk v E36 rozštípe káru zabije lidi a pak se zastřelý
že by NOVA serfovala u nás na fóru pro inspiraci ?
Originál zaslal Baxon [B]Co se děje, jak dělaný sem k nám do fóra. 1, češi nejvíc nadávaj v autech z celýho světa 2, schumi končí v F1 3, mladej kluk v E36 rozštípe káru zabije lidi a pak se zastřelý
že by NOVA serfovala u nás na fóru pro inspiraci ?
Vidle v krku byly kůůůl. Stejně jako důvod proč cestovat pražskou MHD, kde někomu šlápneš na nohu a on tě odpráskne ... :gun01: :gun09: :gun08: :gun04:
Tak jak jsem viděl ty obrázky té E36 na Nově tak si myslim že spolujezdci nebyli připoutaní, protože kdyby byli tak v těch místech kde seděli by se jim podle mě nic nestalo.Maximálně trochu dobití by byli ale to vše.Schválně sežeňte foto toho auta a podívejte se.
Řidič byl poutanej proto přežil.
Můj názor neberte to doslova,rád bych viděl to foto ještě jednou.
No jo no, kdo by u nás na cestách nenadával. Buď před sebou potkáš nějakou ženskou, nebo dědu v čepici a když ani to né, tak prorazíš gumu o díru na silnici......Tak a? se nediví, že řidiči nadávaj.
Originál zaslal Lion [B]Hele jaktože Schumi končí v F1????!!!!..O ničem nevím , co se stalo ? Vždyt ještě nedávno bylo že prodloužil smlouvu až do roku 2006 nebo tak nák..
Prej pověsí svou kariéru na hřebích, aspoň na čas a stane se velvyslancem Německa v San Marinu.
Smlouvu sice má, ale mám dojem, že může kdykoli bez jakýchkoliv sankcí odejít .
Originál zaslal T.o.m. [B]mno...myslím, že Schumiho ňáká sankce asi moc netlačí
Je jasný, že každodenní problémy s prachama neřeší (možná ty, CO S NIMA ) Smlouva nesmlouva, sklapne kufry a jde. Nikdo mu neřekne ani popel. Takhle jsem to myslel .
Originál zaslal Baxon [B]Je jasný, že každodenní problémy s prachama neřeší (možná ty, CO S NIMA ) Smlouva nesmlouva, sklapne kufry a jde. Nikdo mu neřekne ani popel. Takhle jsem to myslel .
No jestli odejde Schumi z bussinesu tak mě tak trochu nasere..Už sem si koupil kvuli němu červený tričko Ferrari ..Kudla asi ho trochu láká víc času na rodinu, tím to asi bude..