dnes jsem měl možnost si zařídit jednu moooooc pěknou 318i E36 a jsem z toho úplně vedle.To auto nemá chybu.
První dojmy z BMW.
- Nasednu do něj a sedačka se krásně přispůsobí a palubovka otočená k řidiči nemá chybu.
- Nastartuji a jedu a cítím to krásné spojení člověka auta a silnice sice nic dobrého na rozbitou silnic ale jinak paráda.
- Pravda zátah je solidní ale 6valec to není to musí bejt už palba.
- Serpentýny projíždím s klidem a vychutnávám si to jako nikdy sem tam to přišlápnu a radost jak to v zatáčce drží a drží a hlavně to neplave a nenáklání se to moc.
PROSTĚ A JEDNODUŠE MÉ PRVNÍ SEZNÁMENÍ S BMW JE SUPER A NIC JINÉHO NECHCI.
Závěr:Svezl jsem se už v dosti autech, ale žádnému jsem nevěřil ani z poloviny jako dnes BMW.
PS:A to byla pouze 318i E36 r.v.92 bez klimy ale v super stavu.
Nevim co bych říkal v takové 325i E36 plná palba. TO BYCH ASI TÝDEN NESPAL.
....tak se hlavne nenechavej svezt v zadny karce s M v nazvu... jinak se poradne nevyspis nikdy, pokud ti nebude rikat pane /proklinam toho "šmejda" co me nechal ridit jeho "zoufalou" M3 3,0........ /
Originál zaslal rene kurc [B]Marty nebudu vozit někoho kdo emkem pohrdá a sere na něj!!!Jinak bych chtěl vidět E46ku M3 v tří litru ...asi nějakej mezityp...
doufam, ze to nebyla narazka na me, ponevadz Mkem urcite nepohrdam, jen nevim kdo by mi po te jizde kupoval prasky na spani, nebo spis sedativa. a jeste jedna vec, dokud nebudu mit sve vlastni bawo tak v Mku jezdit nechci, bych treba uz jiny nechtel a pak bych mozna musel krast protoze mrdka za 250t se me kupovat nechce :fuckoff:
Hehe to já si to spaní klidně naruším, ono aspon budu před spaním na co myslet (zatím myslím jen na sex)..Takže majitelé,řidiči a závodníci M3 až bude příležitost rád si svezu prdel..
Tak až se někde potkáme na srazu, rád vás svezu. Řídit sice nikoho nenechám, ale snad i tak to bude krásný a hluboký zážitek tedy pokusím se o něj já a "powered by Kramsky"
Originál zaslal Marty [B]TAk já se přiznám.Na sex myslím míň jak na mou vytouženou M3!!!V mojich letech samozřejmě.No snad kdyby stála v mojí garáži by to bylo 50/50!:bang3:
Tak tomu nevěř, až ti bude stát Mko v garáži, tak už tě doma neuviděj vůbec...
Originál zaslal Bubi [B]Tak až se někde potkáme na srazu, rád vás svezu. Řídit sice nikoho nenechám, ale snad i tak to bude krásný a hluboký zážitek tedy pokusím se o něj já a "powered by Kramsky"
Originál zaslal Bubi [B]Tak až se někde potkáme na srazu, rád vás svezu. Řídit sice nikoho nenechám, ale snad i tak to bude krásný a hluboký zážitek tedy pokusím se o něj já a "powered by Kramsky"
Když ty seš vždycky hrozně zaměstnanej sprintama :australan
Tak to Bubi nebudu spát už vůbec!Moje žena tě nenávidí už teď.
P.S:Doufám že víš jak to myslím::angel: :angel: :angel:
2 Filozof: A co se třeba svést v nové 330d? Kucí rád bych se svez v 330i, dejte vědět až budou někde nějaký testovací jízdy, chci to taky prubnout. Dooooufám, že to až tak tragickej rozdíl nebude.