Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nehoda BMW#2
Originál zaslal RuDoSh
[B]za 1. teda pokud bych mel cim.......kdybych nemel cim a musel bych to vydrzet tak uz bych si asi neublizil a shanel bych prachy na novekazdopadne bych se do takove situace dostat nechtel.....
by ti treba pojistovna zacalovala totalku, kdyby v tom mel prsty i nekdo jinej.
asi bych se nezabil, ale az bych se z toho aspon trochu dostal koupil bych tranzita, udelal par bombicek a jezdil kolem silnic a bilboardy bych vyhazoval do vzduchu, a neskoncil bych nikdy

btw. kdyz ja jedu v aute jsem pripoutanej v kazdym pripade a kdo chce jet se mnou tak musi bejt pripoutanej taky.
ze prej cestujici na zadnim sedadle, kdyz neni pripoutanej tak v primym narazu v 60km/h urve predni sedadlo a je celkem jasny jak to stim co sedi v zadu a s tim co sedi pred nim dopadne.

Originál zaslal Ocasek
[B]představ si že zabiješ holku kterou miluješ..... s tim bych se nesrovnal asi nikdy
Představ si, že máš kvér na spánku a teď už stačí jenom zmáčknout......a už to nejde zastavit.
Takovej frajer bych nebyl. I když bych měl čim to do sebe napálit.
Něco jinýho je přemejšlet a něco jinýho je to udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
jó pásy to chce a pokazdý, nejsou tam pro srandu kralíkům
kamaradka přisla bohužel takhle o život:
Frajírek 18 let, rodiče na dovče, mazda 626, aquaplaning za deště, naraz do lampy (uplně ji vyrval), v autě pet lidí, vepředu meli pás a vzadu jeden. Jedna holka vylítla předním oknem, druhá zahadným způsobem bočním oknem.
Jedna zemřela při převozu do nemocnice, druhá má za sebou několik plastickejch opreaci jak brousila asfalt.
Poutám se pokaždý. A keci jak to někomu zachránilo život, že ho to vyhodilo z auta moc neberu. Je to jeden případ z tisíce, např...A mě by stejně dřív přerazil pytel
kamaradka přisla bohužel takhle o život:
Frajírek 18 let, rodiče na dovče, mazda 626, aquaplaning za deště, naraz do lampy (uplně ji vyrval), v autě pet lidí, vepředu meli pás a vzadu jeden. Jedna holka vylítla předním oknem, druhá zahadným způsobem bočním oknem.
Jedna zemřela při převozu do nemocnice, druhá má za sebou několik plastickejch opreaci jak brousila asfalt.
Poutám se pokaždý. A keci jak to někomu zachránilo život, že ho to vyhodilo z auta moc neberu. Je to jeden případ z tisíce, např...A mě by stejně dřív přerazil pytel
Originál zaslal Ocasek
[B]představ si že zabiješ holku kterou miluješ..... s tim bych se nesrovnal asi nikdy
ty vole, ty jsi strasne chytrej, urcite se s tim nikdy uplne nevyrovnas, ale kdyz se odbouchnes nikomu tim nepomuzes, je to uplne stejny jako kdyby umrela cizi vinou, stejne to budes prisuzovat sobe!!! nikdy se z toho poradne nedostanes, ale zivot jde dal...... vim o cem mluvim
-
Jo to je špatný, ale asi bych se taky nezvládl zastřelit, nebo jinak zabít. A co se týče pásů, tak jsou na mě většinou lidi nasraný, když po nich chci, aby se připoutali. Asi vůbec nechápou, že je řidič za spolujezdve právně zodpovědnej... Vždycky řikaj"já ti tu pokutu kdyžtak zaplatim...ale kurva tady nejde o žádnou zasranou pokutu!!!...
-
Originál zaslal Johnny
[B]Jo to je špatný, ale asi bych se taky nezvládl zastřelit, nebo jinak zabít. A co se týče pásů, tak jsou na mě většinou lidi nasraný, když po nich chci, aby se připoutali. Asi vůbec nechápou, že je řidič za spolujezdve právně zodpovědnej... Vždycky řikaj"já ti tu pokutu kdyžtak zaplatim...ale kurva tady nejde o žádnou zasranou pokutu!!!...
tak tak :yep2: nektery lidi sou fakt :pako: