No musim uznat Luky, že je to moc pěknej kousek. A to tuning nesnášim. Kdybych to auto dostal, vyhodil bych mračítka, pruh na skle a ten strašně nízkej spojler vepředu (btw: u obrubníku asi parkovat nemůžeš co? ). To by mě sralo. Ale jinak hezký.
Originál zaslal Lukke [B]No musim uznat Luky, že je to moc pěknej kousek. A to tuning nesnášim. Kdybych to auto dostal, vyhodil bych mračítka, pruh na skle a ten strašně nízkej spojler vepředu (btw: u obrubníku asi parkovat nemůžeš co? ). To by mě sralo. Ale jinak hezký.
---------a vypadalo by to jak chleba bez kůrky!!!!!!LUKAŠ-JE TO GÚÚT!!!!!:allright: :allright: :allright:
To je v hajzlu. Já bych těch aut potřeboval aspoň pět. Vy si vždycky něco vymazlíte, nafotíte, šoupnete na fórum a já v noci místo spánku přemejšlim, jak to mít taky takhle hezký. A když už to skoro mám, tak někdo vyleze zase s něčim jinym.
Originál zaslal Lukke [B]No musim uznat Luky, že je to moc pěknej kousek. A to tuning nesnášim. Kdybych to auto dostal, vyhodil bych mračítka, pruh na skle a ten strašně nízkej spojler vepředu (btw: u obrubníku asi parkovat nemůžeš co? ). To by mě sralo. Ale jinak hezký.
K tomu prednimu spojleru, je to kopie s Mka akorat k nemu pribyla dolu ta lista takze asi 3cm a to mi u obrubniku asi moc nepomuze... Staci kdyz das jiny kola a jsi na tom samem...
Jinak dik... :angel:
Originál zaslal mike.bmw [B]Připojuji se k ostatním, je dle mého gusta, pěkné, pěkné, pěkné!!!
Jediná výhrada je k tim zadním lampám... mě se prostě moc nepáčejí...
Nebude čirá optika do předu a andílci???
Na cirou optiku jsem koukal ted s s klukama na BMW Action v Luckau, stala tam od Helly 12tis, ale uz do neho nechci moc cpat prachy... Takhle bych na 330D nikdy neusetril... Jinak dik za pochvalu...
Sakra ja sem z tech kolecek fakt vedle ..Koukal jsem se na ty fotky snad 20x a líbí se me to cim dal vic a vic..Jo a ty zadni lampy tam padnou dobre, nevim proc se to nekomu nelíbí..:bigok:
Máš to pěkný. A ty lampy tam nech. Já je mám taky a průzkum ukázal, že 9 lidem z 10 se to líbí. Tak a? nepruděj......:bigok:
Jak jsi snižoval podvozek? Máš to stavitelný tlumiče? Jaký?
A ještě jaký tam máš lauf? Jsi měnil jen zadní tlumič?
Originál zaslal Georgis [B]Máš to pěkný. A ty lampy tam nech. Já je mám taky a průzkum ukázal, že 9 lidem z 10 se to líbí. Tak a? nepruděj......:bigok: Jak jsi snižoval podvozek? Máš to stavitelný tlumiče? Jaký? A ještě jaký tam máš lauf? Jsi měnil jen zadní tlumič?
Dikes..
Tlumice jsou od firmy DeCarbon a pruziny Vogtland -35mm ale vzadu ty pruziny jeste nemam, musim pod ne udelat podlozky, nechci to tak nizko... Stavitelny nejsou, ale je to hodne prijemny ani moc ani malo... Tlumic je tam jen posledni dil (vyndanej kat) a kupoval jsem ho v Praze ve SportStylu...