Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Na co si mám dát bacha u 325i e30 r.v87
Mám možnost koupit prý 2,5litr ale nevím jestli je to
325e 2674ccm r.v.84-87 90 / 230 10,1 s 193 Km/h 8,4 l Řadový 6ti válec M20
325e 2693ccm r.v.87-89 95 / 230 10, 4 s 196 Km/h 8,4 l Řadový 6ti válec M20
325i 2494ccm r.v.86-91 125 / 222 8,3 s 218 Km/h 9,7 l Řadový 6ti válec M20
Jak to mám poznat co je to za typ auta?
Nejradši bych 325i už podle výkonu.
Na co si mám dát pozor,zítra to jdu s kámošem omrknout no když bude vypadat ok tak to hodim do servisu at to omrknou.
Prý pouze jde blbě řadit 2rychlost a prědní blatník rez jinak prý OK.
Jo a mohu ji mít za 25k.Dobrá cena ne?
DIKY za radu.
Na co si mám dát pozor,zítra to jdu s kámošem omrknout no když bude vypadat ok tak to hodim do servisu at to omrknou.
DIKY za radu.
No tak za á,když máš možnost koupit dvaapůllitra tak to asi nebude dvasedmička.Ale podle ceny to bude dvasedmička nebo 325i ve šrot stavu.Lidi nebuďte lakomí,jak můžete chtít auto za 25k v cajku.To si radči kup slušný kolo.Jo a za bé 8 do toho vrazíš ani nevíš jak už jen podle popisu getriebe a total rost!!!No a jestli to je 325e tak to není ani na pojístku.Raději si najdi dobrou brigádu něco přidej a kup auto v šusu.
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal rene kurc
[B]No tak za á,když máš možnost koupit dvaapůllitra tak to asi nebude dvasedmička.Ale podle ceny to bude dvasedmička nebo 325i ve šrot stavu.Lidi nebuďte lakomí,jak můžete chtít auto za 25k v cajku.To si radči kup slušný kolo.Jo a za bé 8 do toho vrazíš ani nevíš jak už jen podle popisu getriebe a total rost!!!No a jestli to je 325e tak to není ani na pojístku.Raději si najdi dobrou brigádu něco přidej a kup auto v šusu.
Souhlas, já jsem treba kupoval bawo bez nakýho rezu a vadný spojky, ale uz jsem do nej narval taky kolem 15- 20 klacíku..A to za tlumice, lak,remeny, olej a dalsi pikacovinky co se po koupy ojetiny tykají..Ono aby si mel jistotu ze se ti na tom neco nevysere tak musís spoustu dílu vymenit napr.rozvodovej remen,cepy atd.No autu za 25 klacíku bych dvakrát moc neveril..Nechci ti kazit radost ale opravdu bych si pockal a koupil neco poradnyho..
Ja kdyz jsem auto kupoval nemyslel jsem ze do toho dam tolik penez aby bylo opravdu v pucu..Az ted pomalu po roce zacinam pomalu setrit na nakej ten tuning..
Takze radsi opravdu vydrzet a pak koupit drazsi ale v lepsim stavu, jinak splacez nad vídelkem..

-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Filozof
[B]Mám možnost koupit prý 2,5litr ale nevím jestli je to
DIKY za radu.
poznáš to podle otáčkoměru, eta točí jen 4500Ot.
a za ty prachy to bude šrot. mno zeptejse tady
Už jsem zjistil co to je je to e30 325e r.v87 ale celkem dobry a myslim ze to točí víc aspoň do 6500 má to totiž myslim do 7500 otáčkoměr.
Akorát rezlý blatník a jde blbě 2ka.S kamošem jsme to omrkli a pozítří to dáme na rampu a změříme tlaky.No a musim ještě přemýšlet.
Jinak je to coupe elektrický šíbr a zrcátka 165t najeto ten borec to má 2 roky a najel s tím 6500km má to pořád v garáži.
Uplně se klepu, protože ho chci ale bojim se co zjistí pořádná kontrola.Snad víc jak 5000k do toho nevrazim.No ještě se rozmyslím.
Akorát rezlý blatník a jde blbě 2ka.S kamošem jsme to omrkli a pozítří to dáme na rampu a změříme tlaky.No a musim ještě přemýšlet.
Jinak je to coupe elektrický šíbr a zrcátka 165t najeto ten borec to má 2 roky a najel s tím 6500km má to pořád v garáži.
Uplně se klepu, protože ho chci ale bojim se co zjistí pořádná kontrola.Snad víc jak 5000k do toho nevrazim.No ještě se rozmyslím.

Jasně bude to asi víc než 5t. ale postupně to dám dokupy ,teď hlavně aby byl v kupě:
-motor
-brzdy
-převodovka
-tlumiče
-řízení
-kola
Jo trochu vibruje volant, kámoš říkal že asi vyvážení kol.
Jinak má to otáčkoměr klasickej. A je to eta (325e) tak asi fakt jede jen do 4500rpm to musime vyzkoušet.
No trochu se prohnu protože 10000litrů ročně není málo za pov.ručení.
Třeba při prohlídce zjistíme, že má vady tak ho nekoupím,no.
ale to bych byl smutnej :bigcry: ,už bez BMW nemohu žít je to droga,a já jsem fakt blázen musím ho prostě mít a 70t nemám na super kup.
Prý 6valce hodně vydrží tak snad ten motor bude OK
-motor
-brzdy
-převodovka
-tlumiče
-řízení
-kola
Jo trochu vibruje volant, kámoš říkal že asi vyvážení kol.
Jinak má to otáčkoměr klasickej. A je to eta (325e) tak asi fakt jede jen do 4500rpm to musime vyzkoušet.
No trochu se prohnu protože 10000litrů ročně není málo za pov.ručení.
Třeba při prohlídce zjistíme, že má vady tak ho nekoupím,no.
ale to bych byl smutnej :bigcry: ,už bez BMW nemohu žít je to droga,a já jsem fakt blázen musím ho prostě mít a 70t nemám na super kup.
Prý 6valce hodně vydrží tak snad ten motor bude OK
No kluci tak můj kámoš mě od toho odradil je mechanik a říkal že auto na první pohled dobrý ale stejně je tam problém s :
- řazením 2rychlosti
- rezlej blatník
- prasklý sklo cca 20cm
- třepe se volant při jízdě
- a brzdy ty jsou hotový
- a to povinný ručení by mě zabilo a určitě spotřeba kolem 10 až 11l na 100km.
A když jsem to spočítal tak hrůza, to bych se s toho zbláznil.
Takže to vidím asi tak že si ještě našetřím a koupím nějakou 318is a hlavně v kupě abych nemusel do toho strkat moc peněz.
jednou si ale stejně koupím E36 325tds v plné palbě.
Jede a málo žere
- řazením 2rychlosti
- rezlej blatník
- prasklý sklo cca 20cm
- třepe se volant při jízdě
- a brzdy ty jsou hotový
- a to povinný ručení by mě zabilo a určitě spotřeba kolem 10 až 11l na 100km.
A když jsem to spočítal tak hrůza, to bych se s toho zbláznil.

Takže to vidím asi tak že si ještě našetřím a koupím nějakou 318is a hlavně v kupě abych nemusel do toho strkat moc peněz.
jednou si ale stejně koupím E36 325tds v plné palbě.
Jede a málo žere

Mladá mi nadávala že prý je to v těch 3kových ředách moc tvrdý tak zase přemýšlím o 524td jenom nevim kolik to žere atd.
Asi našetřim prachy a půjdu do dieselu a? mohu trochu jezdit.
Viděl jsem pár takovejch kolem 75t.
Hele je to pohodlnější než 3ková řada?
De mi o to aby to bylo celkem pohodlny pro mladou a na cestování, já jel zatím jen v 3kách.
Seženu někde many a půjdu se poohlédnout.
Sakra kdyby nebyly ty 525tds tak drahý, šel bych do ní hned.

Asi našetřim prachy a půjdu do dieselu a? mohu trochu jezdit.
Viděl jsem pár takovejch kolem 75t.
Hele je to pohodlnější než 3ková řada?
De mi o to aby to bylo celkem pohodlny pro mladou a na cestování, já jel zatím jen v 3kách.
Seženu někde many a půjdu se poohlédnout.
Sakra kdyby nebyly ty 525tds tak drahý, šel bych do ní hned.