Ono se to opravdu nezdá ale majitelu E36 opravdu pribyvá jako houby po desti..Jen tak dál..Jenom by me zajímalo kde by se naslo místo na celorepublikác pro 150 bawcu.. Vcelku by to byl masakr..Nemluve o projízdce která by mela kolonu opravdu velice dlouhou..:ucta: :gobeer:
No taková kolona by byla krásná, ale... jsem zvědav, jestli nás na tu akcičku, co se plánuje uskutečnit v Mimoni přijede víc než 20. No bylo by to fakt super.
To je to co mě na tom sere,každý remcá že přijede a pak hovno!!! Chlapi když je nás tu 150 a přijel by každý třetí tak by to byl docela nářez,nebo né???50 bawců to už je pěkná spanilá jízda!!!Tak mě zkuste překvapit!!!Našetřete ňákou kačku a? je prdel!!! :gobeer:
Originál zaslal rene kurc [B]To je to co mě na tom sere,každý remcá že přijede a pak hovno!!! Chlapi když je nás tu 150 a přijel by každý třetí tak by to byl docela nářez,nebo né???50 bawců to už je pěkná spanilá jízda!!!Tak mě zkuste překvapit!!!Našetřete ňákou kačku a? je prdel!!! :gobeer:
No tak já tě rené překvapim :netopyr: si piš, že bude :prdel2:
:gobeer::gobeer: :gobeer: :gobeer: :gobeer:
No já jedu na 130%. Teda když nezasáhne vyšší moc jako havárie, neopravitelná porucha apod. Ale to bych zase jel asi na mašině. Takže platí těch 130%. Aspoň se uvidím s novejma lidma. Spoustu vás ještě neznám.