Originál zaslal rene kurc [B]Skautíku já taky nehulím a nesnáším ten smrad v autě.Bylo to myšleno jako případ!!!
vsichni jsme to pochopili:) ted uz i skautik:)
jinak je pravda ze muzes bejt super ridic ale ty ostatni blbce proste neovlivnis... tady v Bilovci se zabil borec na motorce a to mel najeto snad milion km, mel uz i nejaky roky, proste uz starsi chlap kterej jezdil uvedomele... no ale cigosi ukradli traktor a bez svetel s nim vyjeli z pole na hlavni cestu... nenadelas nic i kdyby ses zblaznil....
Poutejte se vzdy !!!!Ja jezdil nezodpovedne hodne pochybny podniky v noci pouze na svetla a nic. No a pak jedu v klidu po hlavni ve firemni
Felicii a sejme me zenska - co odbocuje do leva "na zelenou" .
Dvakrat pres boudu a mam jen par oderek.Nikomu to nepreju zazit - trvalo to neskutecne dlouho a ten rachot nigdy nezapomenu.
jezdit rychle je fajn, ale pak si celý život něco vyčítat, kdybych tenkrát... Bohužel dnes se může cokoliv stát i bez vaše zapřičinění, spousta neumělců za volantem, kteří mají najěžděno nula nula prd, firemní filcky a kulej si to po rovince co to dá, jezdit rychle a rovně umí každej. Jenže nejsou na silnici sami, a? si třeba rozbijou držky, ale a? neohrožujou jiný... To je těžko splnitelné přání. Předvídat můžete, ale prostě když udělá někdo naprosto nevypočítalnej manévr tak se už mnohdy nedá dělat nic. Nejbezpečnejší by bylo nikam nejezdit, ani autem ani jinýma dopravníma prostředkama, pak pujdete po silnici a spadne ze střechy taška přímo na kedlubnu a máte to za sebou... To jsou ty blbý náhody.
Prostě to chce jezdit tak, aby vy byste měli čisté svědomí, že jste udělali maximum pro Vaše bezpečí a bezpečí druhých.
Já teď musím jezdit velmi opatrně, jezdím jako s hnojem, protože s manželkou čekáme dvojčátka, je v rizikovém těhotenství. Po Praze hodně pomalu, znáte jistě kvalitu silnic, drncáky atd. když vidím ďoury tak jedu třeba 30km/h a za mnou by mě občas třeba pánové a dámy (občas libový prasata - teď co tu máme tu rovnoprávnost - slečny a paní co si vymr*aly libový kárky..) odhodili do kolony stojících aut, jen aby projeli... Občas kroutím hlavou, ale chce to zůstat s chladnou hlavou a nevšímat si... Když můžu, tak je raději pustím.
Víte co je nejhorší?! Ti kteří by ty předpisy měli dodržovat nejvíc, aby šli všem příkladem, tak to maj na salámu...
Tudle jsem venčil psa. Pes vždy dostane jasný příkaz "čekej!" a čeká před přechodem. Vlevo vedle přechodu u chodníku stála dodávka, takže jsem musel povylézt víc na přechod, abych se podíval, jestli něco nejede. Zleva v dáli svým tempem jela autoškola, takže dost času. Zavolám na psa, ale on se jal zkoumat právě procházejíciho ježka, takže přecházení se nekonalo. Začal jsem na něj důrazněji upozorňovat, že by mohl jít... To zdržování chvíli trvalo. Z ničeho nic vidím, jak autoškolu předjíždí tak 80km/h policejní auto bez majáku, bez ničeho, prostě z ničeho nic... Ježek znuděně pokračoval dál, autoškola přejela taktéž, pes se uráčil postavit ke mně a my jsme v poklidu přešli. No prostě, kdyby pes nezkoumal ježka a přecházeli jsme když jsem chtěl, tedy před autoškolou, tak by mě měli benga na kapotě a chvilku by se mnou jeli... Nemám slov - čú*áci!!!!!
René ja to také nemyslel proti tobě Já to myslel všeobecně, prostě mi to vadí hodně, taky proto, že v jednom takovým autě musím jezdit. Tak jsem vzdycky nasranej když to vidím. Nehledě na to, že když za jizdy hledáš upadlo cigaretu tak to taky není 2x bezpečný
Originál zaslal Otton [B]Představ si, že máš kvér na spánku a teď už stačí jenom zmáčknout......a už to nejde zastavit. Takovej frajer bych nebyl. I když bych měl čim to do sebe napálit. Něco jinýho je přemejšlet a něco jinýho je to udělat.
Pistole na spanek je blbost, vzdycky troch cuknes a zustane z tebe peknej mrzacek s ustrelenou pulkou obliceje. Z 50% zustanes na zivu.
Nejlepsi je trocha vody do pusy, pistoli ze spoda pod bradu a cvak.....
Najdou te od spodní celisti dolu. Rychle a bezbolestne
(jenze kdo to ma pak uklizet )
TROSKU MORBIDNI TEMA ZE ?
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Originál zaslal patras [B]Pistole na spanek je blbost, vzdycky troch cuknes a zustane z tebe peknej mrzacek s ustrelenou pulkou obliceje. Z 50% zustanes na zivu. Nejlepsi je trocha vody do pusy, pistoli ze spoda pod bradu a cvak.....
Najdou te od spodní celisti dolu. Rychle a bezbolestne