Lokální předpověď by měla bý úplně přesná. Udělat předpověď počasí nad jedním určitým místem není problém.
V F1 dokážou předpovědět déš? s minutovou přesností.
Samo že celorepubliková předpověď je fraška (jasno, polojasno, oblačno, místy přeháňky.....) Vyberte si.
Nejlepší předpovědi jsou na internetu, kolikrát když někam najed, tak pominuli tradiční bude jasno, částečně zatačeno, místy přeháňky a bouřky, tak následují denní teploty 14 až 28 stupňů C.
Každopádně to neni prdel předpovídat počasí, teda asi jak kde. Asi před rokem jsem slyšel, že česká rep. má jeden z nejmodernějích systémů předpovědi počasí na světě. Nevim teda, co je na tom pravdy. Ale jestli je to pravda, tak lituju lidi z ostatních zemí...
no byl sem dnes zridit ucet u ceske sporitelny student+.....rikam si jo, pohoda 20 litru do minusu, urok 1,6% tak ze bych to opravil zato......tak sm dosel s podkladama, zenska za prepazkou me dovedla na nejake osobni oddeleni ze tam je zenska co me bude mit na starost a ze mi ten ucet zaridi.......bohuzel ta mi rekla ze to plati pouze pro studenty na denim studiu....takze v pondeli jdu do asi GE kde tech 20k taky dostanu........ale nebude to tak vyhodne A bez chlastu to nejde a tech 10 piv nevyjde tak draho....
no jasne a cos cekal??musis byt na dennim.....a kdyz nahodou nejsi, tak se to urcite da ve skole zaridit, ze ti daji razitko ze jsi....no problemo,ne??? Toz to skocim aj do GE a do KB a bude 50k doma
Originál zaslal RuDoSh [B]Btw. nevim jak by se v te sporce tvarili kdyz tam dojdu za tyden s razitkem na denni studium
uplne v pohode, proste si zjistil ze dalkove ti ta skola nedava to co jsi od ni cekal a ze prahnes po vedeni takze si nastoupil na denni studium mluvim z vlastni zkusenosti, zenska u nas na studijnim pokazde krouti hlavou jak prijdu s novym potvrzenim od vedouci rocniku ze mam schvalene to ci ono :mhihi:
Originál zaslal RuDoSh [B]to maji v GE i v KB ucty pro studenty? Btw. nevim jak by se v te sporce tvarili kdyz tam dojdu za tyden s razitkem na denni studium
???? Sam si psal ze dostanes v GE 20k, tak ted nechapu.....