Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Plneni fora dusevnim prujmem

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
vally
Klubové ID: 567
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od vally »

Tak tej mojí se rychlá jízda líbí, akorát v zimě, když to sem tam trošku ujede, to pak, ale jinak v pohodě...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#22 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No to víš že jo,zrovna včera jela v tom a říká mi,že to vůbec nejede,že to nemá žádné zrychlení.No nezebili byste ji?Kvaltuje ve 3ooo což fakt nejede!Normálně jezdí v TDIčku a to bere od spodu,takže něco úplně jinýho,ale nějak to nechápe.Říkám ji ,do 5000 to je oničem.Takže jsem ji to musel úkázat,že to trošku jede!!! :drive2:
abdul

#23 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal rene kurc
No to víš že jo,zrovna včera jela v tom a říká mi,že to vůbec nejede,že to nemá žádné zrychlení.No nezebili byste ji?Kvaltuje ve 3ooo což fakt nejede!Normálně jezdí v TDIčku a to bere od spodu,takže něco úplně jinýho,ale nějak to nechápe.Říkám ji ,do 5000 to je oničem.Takže jsem ji to musel úkázat,že to trošku jede!!! :drive2:

no nemas to zrovna lehky:) doporucuju obrnit se trpelivosti a dohnat ji treba pod natlakem at to vytoci... pak ji to chytne uvidis:) kdyz uz nic tak bude pret tim autem mit trosku respekt:)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#24 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Víš moc se mi do toho nechce ji nutit a? to vytočí páč to auto umí kolikrát při plný dvojce hóóódně překvapit.Když se nadtím zamyslím tak to nemá smysl,pokuď k tomu autu nic necítíš,nemáš ho rád a nechováš se k němu s trochou respektu tak bys ho neměl řídit....
Marty
Klubové ID: 1807

#25 Příspěvek od Marty »

Víš moc se mi do toho nechce ji nutit a? to vytočí páč to auto umí kolikrát při plný dvojce hóóódně překvapit.Když se nadtím zamyslím tak to nemá smysl,pokuď k tomu autu nic necítíš,nemáš ho rád a nechováš se k němu s trochou respektu tak bys ho neměl řídit....

Máš pravdu taky bych ji do toho vytáčení nenutil,to by taky mohla být neřízená střela.Jak píšeš musíš cítit respekt a držet ho pevně v rukou.TO NENI OBYĆEJNÉ AUTO!!!:)
Murfas
Klubové ID: 95

#26 Příspěvek od Murfas »

Originál zaslal Ocasek
to je určitě zas něco na mne............

Ty si zase ve spravnej cas na nespravnejch strankach zejo.........:walk:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od skautik Čestný člen »

no vidim, ze se to tu obratilo uplne jinym smerem, nez bylo puvodne zamysleno, ze Hanzi? :D
Unregistered

#28 Příspěvek od Unregistered »

jestli umi normalne jezdit tak to bude v poho... urcite at to nehoni nekde po dedine, ale na poradny ceste... moje bejvalka jezdila i na 900 RR a taky v poho... ja tu tvoji neznam, spravne odhadnout to musis ty:)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#29 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

nebudu si tady hrat na panaboha, neni to PegiKlub, ale proste budu mazat nesmysly, OT a blaboly co nemaj zadnou info hodnotu a jen plnej jinak zajimavou debatu "omackou".... doufam, ze tim nikomu neslapnu na kuri oko:-)
“Ability is what you're capable of doing.”
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od RuDoSh »

btw, uz podle nazvu tady nemohla byt zajimava debata.......pokud se lidi bavi (dvousmyslne) a ty jim to budes mazat tak nevidim smysl tohoto fora...proste je to sekce pokec......a kdyz nadavas ze se v tom po 14ti dnech (co tady neni) nikdo nevyzna tak je tu od toho snad vyhledavani ne???
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#31 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal RuDoSh
btw, uz podle nazvu tady nemohla byt zajimava debata.......pokud se lidi bavi (dvousmyslne) a ty jim to budes mazat tak nevidim smysl tohoto fora...proste je to sekce pokec......a kdyz nadavas ze se v tom po 14ti dnech (co tady neni) nikdo nevyzna tak je tu od toho snad vyhledavani ne???

Na takove hlasky je tu chat nebo IRC a nemusi se tim zasirat forum....
N54 PWR
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od RuDoSh »

hmmm....a kolik lidi chodi na IRC? 2 a to jednou za mesic.....
Ocasek

#33 Příspěvek od Ocasek »

jo nikdy tam nikdo neni....
skautik Čestný člen
Čestný člen

#34 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Lukas H.
Na takove hlasky je tu chat nebo IRC a nemusi se tim zasirat forum....

to jo, ale vsichni nejsme na netu ve stejnej cas a diskutovat po mailu by bylo docela husty :D
Odpovědět