Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jízda za sanitkou

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Johnny

#1 Příspěvek od Johnny »

Tak si to dneska šinu svejch 90 ze Slap z koupání. Přijedu na Strakonickou a co nevidim...za mnou sanitka- bliká, houká a pálí si to jak sviň. Tak jsem ji pustil před sebe a napadlo mě, co kdybych se za ní trochu svez...Tak jsem kouknul na kámoše a teda jako, že jo. Tak jsem to trošku přidupnul a vezl se. Vim, že se to nesmí a stálo to za to. Ještě nikdy jsem nejel 165, dá se říct v Praze, i v místech, kde byla padesátka. Fakt vostrý. Všichni uhybali a já jsem proklouzl tim místem, jako nikdy předtim...Akorát jsem ani nechtěl domyslet, co by na to řekli benga. Asi bych si pár měsíců nezařídil a moje úspory na Báwo by propadly státu...Když si to tak uvědomim asi už bych to znova neudělal...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RuDoSh »

a taky musis pocitat s tim ze auta uhybaji sanitce, ne nekomu kdo se veze za ni.....
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Přesně tak,je to docela o hubu.Ber to tak ,že pokud ten sani?ák pálí někde kde jde o život tak moc nebere ohled na auta jedoucí za ním.No snad máš brzdy v cajku a ubrzdil bys to kdyby to on zašlápnul,ale kdyby né tak máš průser jako kráva.Jinak se mi pár krát stalo,že jsem sekal trošku rychlejc po dálnici a najednou přede mnou sanitka s majákama ,no bylo mi to takový blbý,ale klobouk dolů sani?ák sám hodil pravý a uhnul tak jsem ho problik čtyřma...
abdul

#4 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal rene kurc
[B]Přesně tak,je to docela o hubu.Ber to tak ,že pokud ten sani?ák pálí někde kde jde o život tak moc nebere ohled na auta jedoucí za ním.No snad máš brzdy v cajku a ubrzdil bys to kdyby to on zašlápnul,ale kdyby né tak máš průser jako kráva.Jinak se mi pár krát stalo,že jsem sekal trošku rychlejc po dálnici a najednou přede mnou sanitka s majákama ,no bylo mi to takový blbý,ale klobouk dolů sani?ák sám hodil pravý a uhnul tak jsem ho problik čtyřma...

no vidis a me benga nepustili:mad:
Odpovědět