Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
TDS
Originál zaslal raff
[B]Poněvadž taky zvažuju ropáka zhruba ve stejný kategorii jakou Skautík, ocením nějaký postřehy, jak to jezdí, za kolik, co je třeba hlídat a tak (ptal se na to už skautík, ale zatím nikdo nezareagoval). Není to moc líný ?
Precti si ten test co jsem naskenoval... Jinak ja jsem naprosto spokojenej a menil bych akorat za 330D

N54 PWR
Originál zaslal raff
[B]Poněvadž taky zvažuju ropáka zhruba ve stejný kategorii jakou Skautík, ocením nějaký postřehy, jak to jezdí, za kolik, co je třeba hlídat a tak (ptal se na to už skautík, ale zatím nikdo nezareagoval). Není to moc líný ?
liny? no v zakladu to ma 145koniku po nacipovani (pry to sezenes i za 7tkc) to ma nejakejch 170koniku........ nezda se me ze by to melo byt nejake line
OK, pánové, o 325 TDS asi není žádná, ale 318 TDS už musí bejt slabý, nebo ne ? Zcela konkrétně, v jednom bazaru v Praze je teď k mání v Touringu, černá, výbava nic moc, ale vypadá slušně (teda podle obrázku). Tak zvažuju, jestli tam jet se na ni podívat, je to r.v. 1996. Mě se touringy líběj, ale fakt se obávám, že to ropa moc neutáhne, zkrátka, že to s tím slabším motorem má těžkej zadek. Má s tím někdo zkušenost ?
Originál zaslal raff
[B]OK, pánové, o 325 TDS asi není žádná, ale 318 TDS už musí bejt slabý, nebo ne ? Zcela konkrétně, v jednom bazaru v Praze je teď k mání v Touringu, černá, výbava nic moc, ale vypadá slušně (teda podle obrázku). Tak zvažuju, jestli tam jet se na ni podívat, je to r.v. 1996. Mě se touringy líběj, ale fakt se obávám, že to ropa moc neutáhne, zkrátka, že to s tím slabším motorem má těžkej zadek. Má s tím někdo zkušenost ?
tady asi nikdo jinak to ma 90koni v zakladu takze nejslabsi bmw myslim, ale kdyz to nachipujes tak to tech 120koni bude mit