Originál zaslal JFK [B]jo, to je recht, spotreba o 20% vissi a o 20% pomalejsi kara:) Jenom z vlastni zkusenosti. Ale vypada to good a sedi to pekne:) :gobeer:
Originál zaslal Klakson [B]mě sklamali Bridgestone S02 klouzali, S03 jsou prej luxus, mám teď Michelin Pilot a kloužou taky, Fulda a Dunlop jsou v poho :walk:
No Klaksone to mi ani neřikej! Dal jsem Pilotky na zadek a volil jsem mezi nima a Pirelli P7000. Na radu kámoše jsem šel do Michelinek. Tak to budu muset hned vyzkoušet! Dunlopy jsem měl na E30 a byly fakt dobrý.
P7000 a vyssi rady Pirelek jsou nadpozemsky, Goodyear Eagle F1 taky, ale rychle odejdou, Bridgestone S03 jsou fakt libovy a celkem drzej vzorek, Michelin Pilot Sport jsou jen o znacce a designu dle meho, Continentalky ContiSport taky dokazou podrzet
Originál zaslal Hanz [B]P7000 a vyssi rady Pirelek jsou nadpozemsky, Goodyear Eagle F1 taky, ale rychle odejdou, Bridgestone S03 jsou fakt libovy a celkem drzej vzorek, Michelin Pilot Sport jsou jen o znacce a designu dle meho, Continentalky ContiSport taky dokazou podrzet
Chlapci díky vám, děláte mi radost! Byl jsem taky pro ty Péčka, ale nechal jsem jako vždy dobře poradit. No sleduju na sobě, že lidská blbost je nedostižná. Ještě že nebyly nový.