Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

V jakém nej autě ste jeli ?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kriznik

#81 Příspěvek od Kriznik »

vocase uz me vazne zacinas srat
jednak svejma priblblejma kecama na vsechno a vsude a o nicem a druhak tim, ze okecavas vzdycky neco o cem nemas nejmensi potuchy

ocas >
vazne? a nepletes se? neplaval jsem nahodou?

rene >
imho melo to ferko v pici spojku, jelikoz jel trikrat a ani jednou neprohrabl kola, ale pokazdy neskutecne smrdela a coudila spojka, ale mozna se mylim a jenom to blbe kociroval, nicmene spojku mu to papnulo pokazdy a pokazdy pekne... :)

apropo, tys tam byl? a jaktoze jsi nestal na bmwklub.cz miste? v pondeli sem hodime fotky jak to vypadalo... pekna ostuda lidi z bmwklubu, dve auta .... ? hosi hosi, to jste klub?

no a ten typek s fiatem byl taky dobrej magor, tvrdil nam ze turbo neprida ani 100 koni a ze sliky jsou vpodstate k nicemu atd. ;) no saigon chlap... trotl, ale jelo mu to pekne
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Georgis »

K té ůčasti se musím zastat Bpytlika (nemocen), Abdul se sedmou stál někde vpředu (nevím proč?), René má M3 v lakovně, ale aspoň přijel za náma no a Bombardér nás nemohl najít Ha ha ha, tak stál někde bokem. A to je asi z Moravy všechno, krom Rudoshe, který má auto v servise v Praglu. Jenom mne napadá, proč nepřijel někdo z Čech? Nebo aspoň z Brna??;-)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#83 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

to křižník:jo byl jsem tam,narozdíl od většiny lidí z klubu jsem fakt fanda,no když jsem tam viděl 2 auta z klubu tak mi bylo na nic.Stál jsem vedle georgise s tou stříbrnou cuprou páč báwo ještě není hotové.Jinak podle mě to bylo řidičem,no a ta spojka taky asi nebyla stopro.Ale že by nějak brutálně prokluzovala to by jsme snad slišeli né....Jinak mi tvrdil,že to je sériový 2,0turbo z cromy no ale na 150k se mi to zdálo docela dost rychlé!!!
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#84 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jó a taky je pár lidí okolo olmíku,zlína a ani z brna to není dálka.No nebudu se k tomu raději vyjadřovat.Každopádně jsem byl překvapený z účasti jiných,tolik lidí jsem tam ani omylem nečekal.Pravdou je,že polovina byly 105ky v hodnotě 5k,čtvrtina zahraniční ale o ničem no a asi tak 15 pěkných aut na nějaké úrovni.Jo a nesmím zapomenout na pár pěkných amerik,ale to je z jiného soudku...
Kriznik

#85 Příspěvek od Kriznik »

no ad to ferko, nevim, ale kdyz pri vytocenym motoru nehrabou kola u ferrari, je to bud spojka v pikace, anebo Kubina stal na plynu i spojce zaroven...
ale nevim jak ma Modena reseny razeni a spojku, takze nevim jak dalece je to jeho a jak dalece je to vina spojky

ad sraz : jak nam rekl organizator, cekal tak 500 lidi a to mel reklamu jenom v nejakym regionalnim radiu a u nas v casaku... tak nevim ;) byl z toho docela vyjuklej ze se dostavilo tolik lidi...

a ten typ s fiatem byl uplnej trotl a byl uplne mimo... jeho kecy snad ani nemely konkurenci u znamych teleblbis :)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#86 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Jo, organizator byl trochu v pici z te ucasti, kdyz jsem s nim mluvil, tak nechapal, kde se vzalo tolik lidi. Musel uznat, ze reklama v casaku se opravdu vyplati:))))))))))
Jinak ten fiatek za 100 k (nevim kde jsi vzal tu cenu:)))) taky vazi xx kilo (tipnu si, ze tak 500) a byl to special:)))
abdul

#87 Příspěvek od abdul »

toz chlapi k tomu proc sem stal nekde v predu... prijel sem tam kolem 12 nebo o neco driv, a proste sem tam nemohl projet protoze magori stalo podel cele cesty v pravo i vlevo a proste se to nedalo... sem to nakonec hodil k nejaky babe do zahrady a sel sem to peskobusem... Toho dedu s knirem ve fiatu sem videl... znam ho od videni, kdyz jsme jezdili privat sprinty tak mel polskyho fiata (bedrunku) a masinu nevim z ceho v tom a taky s tim vsecky vypraskal:) Kubina musel byt naprasky:)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od bpytlik »

kriznik: A co kdyz mel na te modene zaply protiprokluz?? To se pak muze snazit jak chce a nezahrabe (a taky se poradne nerozjede :)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#89 Příspěvek od JFK Čestný člen »

A taky me porazilo to chovani mistnich kokotu pri sprintu a jejich reakce na to ferko:(:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Takovou zavist jsem nezazil uz dlouho a na srazu uz vubec neee... Drtiva vetsina prihlizejicich by byla nejradeji, kdyby to Kubina roztrelil. Takovejch sprostaren a urazek na rudeho kone, holt vlastnit super karu a jet s ni na Ostravsko.....:eek: :mad: :bigcry:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#90 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No tu cenu jsem střelil od pasu,asi by ho nikomu za 20k nedal ,páč do toho vrazil dost peněz i když to vypadá jako vrak.No jako na jeho poměry.Prostě jsem to napsal pro ten obrovský rozdíl mezi ním a tou modenou!Tak se hned nechytej slovíčka.No a jinak si myslím,že se tady opět zbytečně navážíš do ostraváků.Promiň,ale já si myslím že by se našlo dost lidí i v čechách co by si poznámku po tomto dvojitém sprintu neodpustili,já jen řek:tak to je síla.Jestli to je urážka tak nevím a je jasný,že všude se najdou machři ze schade co budou mít nejapný kecy.Prostě zase klasika PRAHA JE NĚCO a zbytek jsou vidláci(ostrava,krátké zobáky tím tuplem,viď?).Jinak máš pravdu,že se s tím majitelem toho fiatu nedalo rozumně pokecat já o voze on o koze!Trochu mu to stouplo do hlavy...
Krysa

#91 Příspěvek od Krysa »

Já nejlepší pouze BMW M5;) - od tý doby chci BMW
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od beemwex »

TEDA JAK TAK POZORUJU,,,,,,,,,TAK MAM CO DOHANĚT,A ZAČÍT PŘEMLOUVAT LIDI SE SUPR KARAMA,,AT MI JE PUJČEJ!!!!!:bezzub: :bezzub: JA JSEM TEDA JEZDIL PÁR PĚKNEJCH LET VÝTAHEM DO 13.PATRA.-HÉÉÉÉČ:D :D
Ocasek

#93 Příspěvek od Ocasek »

Originál zaslal Kriznik
[B]vocase uz me vazne zacinas srat
jednak svejma priblblejma kecama na vsechno a vsude a o nicem a druhak tim, ze okecavas vzdycky neco o cem nemas nejmensi potuchy

ocas >
vazne? a nepletes se? neplaval jsem nahodou?

nojo, tak sem tam nebyl, a přes net necejtim jestli mu smrdí spojka nebo ne :)
a... já tě seru už dlouho ne? ;)

A... pokud řekneš že jsi JEL V LETADLE.. tak je to blbost ;) nemyslel sem to zle.. :D
Lada Zuzjak

#94 Příspěvek od Lada Zuzjak »

Originál zaslal Ocasek
[B]nojo, tak sem tam nebyl, a přes net necejtim jestli mu smrdí spojka nebo ne :)
a... já tě seru už dlouho ne? ;)

A... pokud řekneš že jsi JEL V LETADLE.. tak je to blbost ;) nemyslel sem to zle.. :D

He ja bych rek ze vetsina konvencnich letadel kdyz staruje a pristava jak tech 400km/h na draze udela ne? :bigok:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od RuDoSh »

no ocasku nevim, ale ja jsem v letadle taky jel.....treba kdyz roluje na runwaz.....nebo nez se odlepi ze zeme......a to je taky pekna palba......
Ocasek

#96 Příspěvek od Ocasek »

400 na runwayi ? sice toho o tomle moc nevim ale neni to trochu moc ??? 737 se vznese už při 300 co sem slyšel.. ale :dunno:

btw.. to můžeš teda napsat že v nej autě si jel v letadle a měl sem rovnou udělat v anketě kolonku 10 000+ hp :D:D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od RuDoSh »

jsou vetsi letadla nez 737 :D

jo ta kolonka mi tam fakt chybi..... :D
T.o.m.

#98 Příspěvek od T.o.m. »

Originál zaslal Georgis
[B]K té ůčasti se musím zastat Bpytlika (nemocen), Abdul se sedmou stál někde vpředu (nevím proč?), René má M3 v lakovně, ale aspoň přijel za náma no a Bombardér nás nemohl najít Ha ha ha, tak stál někde bokem. A to je asi z Moravy všechno, krom Rudoshe, který má auto v servise v Praglu. Jenom mne napadá, proč nepřijel někdo z Čech? Nebo aspoň z Brna??;-)

Fakt škoda, byl to s Georgisem double. Bojovali jsme tam za BMWKLUB sami.:shit:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal abdul
[B]
P.S. jak sem cet co napsal Darmon tak sem u toho umiral smichy :D
a takovejh prihod mam fakt hodiny, nekdy to beru jako spiknuti osudu :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal RuDoSh
[B]no ocasku nevim, ale ja jsem v letadle taky jel.....treba kdyz roluje na runwaz.....nebo nez se odlepi ze zeme......a to je taky pekna palba......

Landing speed tech vetsich letadel je kolem 200-280kmh, takeoff kolem , 250-300, zalezi na konfiguraci letadla.
Odpovědět